canm bilmiyorum belkide sen değil ben yanlış biliyorumdur. biz evlenirken hiç öyle şeyler olmadı ondan dedim ama sadece eşimin kendi ailesini araştırdılar mesleğe başlarknızmanlarda olmuyor muymuşşbak ben de bunu bilmiyordum yukarıdaki sebeplerden bir şey istenmedi sanıyrdum
hiç bilmiyorum tatlım ikisi de olabilir şimdi seni araştırırlarsa herhangi bir sorun yaratabilecek durumun var mıAllah allah normalde uzmanları da kapsar diye biliyordum..Belki senin ruhun duymamıştır he :) Şaka bir yana sizde olmayabilir o zaman.
Allaha şükürler olsun yok :)hiç bilmiyorum tatlım ikisi de olabilir şimdi seni araştırırlarsa herhangi bir sorun yaratabilecek durumun var mı
sevindim cnm sorun yok o zman.ben kaçıyorum iyi geceler tatlımAllaha şükürler olsun yok :)
İyi geceler cnm :)sevindim cnm sorun yok o zman.ben kaçıyorum iyi geceler tatlım
denedin mi canm yöntemi. dişin nasıl oldu ?
iyi akşamlar canımiyi akşamlar :)
iyi akşamlar canım
iyiyim cnm sen nasılsın doktora gittin mi?naber nasılsın?
iyiyim cnm sen nasılsın doktora gittin mi?
sevindim canm diş ağrısını allah kimseye vermesingittim canım bugün 3 ay sonraya randevu verecektidoktorun yazdığı kağıdı gösterdim sonra o oynayan dolguyu söktüler geçici dolgu koydu...
iyiyim şimdi şükür
iyi aksamlar canım nasılsın ?İyi akşamlar hanımlar :)
iyi akşamlar cnm:)iyi akşamlarrr :)
bende iyiyim canm teşekkür ederim. doğumun ne zamana denk geliyor tahminen:) artık bebeğin olduğunda buralarda da göremeyiz seniiyiyim canım sağol sen nasılsın?
ben de kızımın bebek şekerleri için kavanozlarını süsledim 50 tane bitti sonunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?