Asker psikolojisi mi terkedilmek..

Mesela bi toplulukta çay içer misin diye soruyor biri sana sende hayır istemiyorum diyorsun. Ama karşıda ki ağzını açıp zorla çayı ağzına döküyor içeceksin olmaaaz çayı senin için demledim diyor. İşte seni istemeyene seviyorum diyip koşmak da aynı kapıya çıkıyor. Ayrıca benim erkek arkadaşım da gitti bedelliye hiç öyle tribe girmedi. Adamın eline sırf foto çeksin anısı kalsın diye silah vermişler. Erkek arkadaşın neyin tribinr girmiş?
Ayrıca ne olursa olsun bu adam senden vazgeçebileveğini göstermiş bu hareketiyle. Koşarak kaç hayatına bak.

Bedelinin ne psikolojisi adam sizden kurtulmak istemiş bahane yapmış. Yol verin aman.

Ooo bir aylık askerlik allahım insan nasıl dayanır. Dağlara taşlara kör kuyulara atar kendini insan... Arkadaşım sen neyi üsteliyorsun hala adam istemiyorum demiş zaten

Niye yahu, beddua etmişsiniz, zavallı, cahil demissiniz, Sevgi sözcükleri mi bunlar?
Tebligat lafını duyunca kırdığım için özür dilerim demek.
Alakası yok ya gerek yok böyle seylere fıkır ısteyen benım zaten gereksız bır alınganlıga geldi özür dilerim fikir isteyen benım kendımı kapatan gene benım

Alakası yok ya gerek yok böyle seylere fıkır ısteyen benım zaten gereksız bır alınganlıga geldi özür dilerim fikir isteyen benım kendımı kapatan gene benım
Gerek olup olmadığını Bir Eylul Aksami bilir.
Siz bu lafları buradaki üyelere değil size olmadık şekilde kötü davranan hakaret eden eski sevgilinize söyleyin kolaysa. Bakın ne oluyor, burada söyleyip alınganlık yaptım demek kolay.

Haklısınız ÖZÜR DİLERİM @ELAİNEBENES
SİZLERİN FIKIRLERI BENIM ICIN ÖNEMLİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…