Asker sevgili

besmet

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2013
12
0
6
35
İstanbul
Merhabalar

Benim erkek arkadaşım Elazığ'da askerlik yapıyor (kısa dönem).

Askerde olan bazı arkadaşlarımı görüyorum face falan giriyolar ama benim erkek arkadaşım acemi birliğindeyken beni gece 3 4 gibi arardı oda haftada bir kere falan ve kaçarak zorla arıyorum derdi. Şimdi usta birliğinde normal saatlerde arıyo ama gene haftada bir, 10 günde bir falan arıyo. Sizce normal mi bu? Sevgilisi Elazığ'da askerlik yapmış (veya yapan) varmı?

Son düzenleme:
Besmet normal değil bence savaşta değiliz hatlar kesik falan değil, operasyon vs de yoktur herhalde. Benim eşim de asker hem de uzun dönem o bile günde 3 defa arıyor. Kısa dönemler askerliği çok daha rahat yapıyorlarmış dediğine göre, bence en azından günde 5 dk sesini duyurabilir. Çarşı izni falan da mı yok?

ailesini falan da arıyor olabilir. kalabalık bi ailesi var mı? kuzenimde askerde 6 kardeşler her seferinde başka birini arıyor sıra gelmiyor

ama askerler artık rahat kolayca arayabilir. ona sordun mu peki neden aramadığını ?

Bana saçma geldi. Benim erkek arkadaşım uzun dönem yapiyor. Acemide tek 1 gün aramadi ve suan usta birliginde usta birliğine gittiği 8 gun olduu telefon kullanıyor mesajlasiyoruz arıyor konuşuyoruz senin ki sanırım abartmis biraz.

benim eşim şuan asker kısa dönem. gideli bir buçuk ay oldu ve hergün arıyor hiç aksatmaz kulübeden arar. ama izmir de yapıyor askerliği

Son düzenleme:
benim de erk. arkadaşım kısa dönem asker. şöyle bişey var akşamları jetonla konuşmaları serbest. hiç değilse o şekilde arayabilir her akşam ama belli ki istemiyor aramak

Benim sevgilimde balıkesirde kısa dönem yapıyor cnm şimdi usta birliğine geçti.Acemi de telefonu götürmemişti zaten ankesörler vardı oradan arıyordu her gün arıyordu bi kaç gün nadir aramıyordu.Onda da ben çok kızıyordum ^^dün niye aramadın merak ettim seni ^^ diye fırçalıyordum O da çok yorgun olduğunu telefon sırasının çok uzun olduğunu beklemesinin zor geldiğini söylüyordu.Birde orada ankesör aranabiliyordu ben arıyordum düşürebilirsem konuşuyorduk ki çıkıyor zaten ısrarla arayınca.Belki de çok yorgun oluyordur ya da ailesini de arıyordur.Belki maddi olarak telefon kartı pahalıya geliyordur ondandır.:44:

Askerlik yaptığı yere göre değişir. Genelde kısa dönemler cep tel kullanamıyor, zaten daha birliğini taniyamadan askerlikleri bitiyor. Normal ankesorlu den arar bu kadar kafanıza dolamayin, biraz kendisine gelsin.

Valla aramak mi istemiyo isine mi gelmiyo bilemem kalabalik bi ailede degil tek cocuk geçen aradi 3 kere bnde onunkini acmadim oda biraz merak etsin

Askerlik zaten psikoloji bozan birşey. Sizde cok yardımcı oluyorsunuz ! Biraz daha yapıcı ve olumlu düşünün ve hareket edin bence.

Askerlik zaten psikoloji bozan birşey. Sizde cok yardımcı oluyorsunuz ! Biraz daha yapıcı ve olumlu düşünün ve hareket edin bence.

15 günde bir ararken nasıl olumlu düşünsün ki..
o askerse kız da dışarıda, belki hasta, belki üzgün, belki başına bişey geldi..
sevgilisinin uzakta olduğu için daha çok merak etmesi gerekmez mi?

hadi her gün operasyona falan gitse tamam ama 15 günde bir 3 dk araması da bence sorumluluk hissetmediğini gösteren bir davranış..

Bak nede güzel aciklamissin aramak isteyen arar istese ben sabit bi telefon numarasini bilsem her firsati degerlendirirdm ki işine gelmyosa bnmde işime gelmez bu işler böle

Burda esaret emir altinda olan cocuk.Sıkıntısı olabilecek, hasta olabilecek de cocuk. Merak etmenizi neden aramıyor demenizi anlarım da. Arayinca açmamak bir askere yapılabilecek en büyük kötülük. Yinede konu sahibi bilir tabiki.

Eski eşim askerdeyken beni bazen çok aradı, bazen de bir hafta aramazdı. Arama vardı telefonu sakladım falan diye söylerdi. Sonra bir öğrendimki, aynı anda eski kız arkadaşı ile de görüşüyormuş. Yalan atıp habersiz bıraktığı zamanlarda da sevgilisinin yanında olduğu için telefon etmiyormuş. Bense başına birşey mi geldi diye uykusuz gecelerce acı çekerken o gününü gün ediyormuş
Bulunduğu yerde herhangi bir sorunu yoksa bence dikkatli olun. Çünkü normalde erkekler askerde iken kız arkadaşlarına daha çok bağlanıp ilgi bekliyorlar. Etrafımda örneklerini çok gördüm...

Valla canim eski sevglisini de arayabilir bnden once 4 senelik ilişkisi olms belki askerdeyken beynini kaybedip onu arayabilir bu işler belli olmaz herseye hazirlikliyim o yüzden kalan sağlar bizimdir diyelim

benim erkek arkadşaımda acemiliğini balıkesirde askerliğinide 15 ay tekirdağda yaptı hergün arıyordu akşam 6dan sonra işi bitiyordu ve hep mesajlaşıyorduk geceleride konuşuyorduk . Bikaç kere komutanlar yakalamştı telefonunu arkadaşına verdi diye arkadaşı yakalatmştı ama o gün bile başkasıının telefonunu ödünç alıp mesaj atıyordu bi yoluunu bulup her türlü arıyordu beni .

çok garip geldi koskoca 10 gün .. insan çok özler arar her şekilde yolunu bulup .

Son düzenleyen: Moderatör:

Okadar esaret altinda degil eski zamanlardaki gibi degl ki askerlik ulasim sıkıntısı okadar yok yani insan sevglsinin sesini duymak icn haftada bi gunu firsat bulmaz okadar da saf olamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…