Merhabalar
Benim erkek arkadaşım Elazığ'da askerlik yapıyor (kısa dönem).
Askerde olan bazı arkadaşlarımı görüyorum face falan giriyolar ama benim erkek arkadaşım acemi birliğindeyken beni gece 3 4 gibi arardı oda haftada bir kere falan ve kaçarak zorla arıyorum derdi. Şimdi usta birliğinde normal saatlerde arıyo ama gene 2haftada bir, 10 günde bir falan arıyo. Sizce normal mi bu? Sevgilisi Elazığ'da askerlik yapmış (veya yapan) varmı?
Aradığında kaç dakika konuşuyosunuz?
Askerlik zaten psikoloji bozan birşey. Sizde cok yardımcı oluyorsunuz ! Biraz daha yapıcı ve olumlu düşünün ve hareket edin bence.
15 günde bir ararken nasıl olumlu düşünsün ki..
o askerse kız da dışarıda, belki hasta, belki üzgün, belki başına bişey geldi..
sevgilisinin uzakta olduğu için daha çok merak etmesi gerekmez mi?
hadi her gün operasyona falan gitse tamam ama 15 günde bir 3 dk araması da bence sorumluluk hissetmediğini gösteren bir davranış..
Eski eşim askerdeyken beni bazen çok aradı, bazen de bir hafta aramazdı. Arama vardı telefonu sakladım falan diye söylerdi. Sonra bir öğrendimki, aynı anda eski kız arkadaşı ile de görüşüyormuş. Yalan atıp habersiz bıraktığı zamanlarda da sevgilisinin yanında olduğu için telefon etmiyormuş. Bense başına birşey mi geldi diye uykusuz gecelerce acı çekerken o gününü gün ediyormuş
Bulunduğu yerde herhangi bir sorunu yoksa bence dikkatli olun. Çünkü normalde erkekler askerde iken kız arkadaşlarına daha çok bağlanıp ilgi bekliyorlar. Etrafımda örneklerini çok gördüm...
Burda esaret emir altinda olan cocuk.Sıkıntısı olabilecek, hasta olabilecek de cocuk. Merak etmenizi neden aramıyor demenizi anlarım da. Arayinca açmamak bir askere yapılabilecek en büyük kötülük. Yinede konu sahibi bilir tabiki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?