Asker sevgili

Okadar esaret altinda degil eski zamanlardaki gibi degl ki askerlik ulasim sıkıntısı okadar yok yani insan sevglsinin sesini duymak icn haftada bi gunu firsat bulmaz okadar da saf olamam

Eşime sordum,yanımda şuan bir bardak soğuk su içsin diyor..

Kısa dönem askerliğin neresi esaret yapmayın.Heleki doğuda kısa dönemlerin çok büyük bir zorluğu yoktur.Komando değiller bunlar.Bizde asker bekledik.Bingöldeydi.Ordan biliyorum dogudakılerı çok zorlamadıklarını.
Normal değil hiç normal değil hemde 10 gün aramaması.
Birde kartı bitiyor dedin 3 dk da .O kartın 3 dk da bitmesi normal değil.Var bisey sankı.

yapman gerekeni açıklıyorum : aramadığı zaman takmayacaksın, aradığında cvplayıp içten gibi olup ama aslında soğuk konuşacaksın ve yeni arayışlara girişeceksin.

Erkek arkadaşınıza neden bu kadar az görüştüğünüzü sordunuz mu?

Eşim askerdeyken(sevgiliyken gitti askere) günde 5 kez falan arardı, hatta on kez görüştüğümüz bile olurdu, çok abartmıştı.
Normalde o kadar konuşmazdık, çok bunalmıştım telefon görüşmelerinden.
Ailesini de her gün arardı aksatmadan.
Çok rahat arama yapabiliyordu yani.

Her gün arayıp sesinizi duymasında ne gibi bir kısıtlama olabilir ki?
Hadi 2-3 günde bir arasın.
Çok iyi düşünemedim ben de.

haftada bır 10gunde bir ? baya uzun bi sure bana normal gelmedi telefonlar da bozuk değildir dıe tahmın edersek.. İnsan napar eder arar bilemedim pekk mantıklı gelmedi bana :26:

bi sorun oldugu kesin
yani kısa dönemler rahat yapıyorlar askerliklerini
en azından nöbetteyken daha rahat arar
en azından benimki öyleydi
günlük gece konuşurduk
geceye kadar mesajlaşırdık
çünkü nişanlı falan degildik yakalanmamak için babama

yapman gerekeni açıklıyorum : aramadığı zaman takmayacaksın, aradığında cvplayıp içten gibi olup ama aslında soğuk konuşacaksın ve yeni arayışlara girişeceksin.

Olayın ic yüzünü bilmeden yeni arayislara girmek pek doğru olmaz görmeden bilmeden yargilayamam asker sonuçta vardir bi bildiği soğukkanlı olmak en iyisi bu durumda

Sordum koşullar zor dedi yani sizin yazdiklarinizdan da anladigim kadarıyla aslında aramak isteyen ariyo ama gitmeden önce askere bana ulasamasa 5 dk da bütün arkdaslarimi ariyodu yani asker psikolojisimi ne anlamdm bana düşkün birsinin bukadr araya zaman sokmasi arayamamasi biraz kurcaladi bni

benim (eski) sevgilim cep telefonu soktu gizlice. genelde nöbetlerinde sabaha karsi 4 te falan konusuyoduk mesajlasıyoduk. o becermişti tl sokmayı askeriyeye ama yakalananlarda var telefonla tehlikeli sonuçta. valla benimki beni hep arardı ilk fırstında zaten yerını hiç sevmemişti çok özlem çekiyodu. seni hiç özlemiyo demekki yoksa ne yapar eder arardı

Bu kadar pesin hukumlu olmamak lazim. Hic ozlemiyor demek ki seni denmis ama ne sartlarda oldugunu bilemeyiz belki elinden geleni yapmiyordur ama simdi kizi uzmeye ne gerek var? Sonucta bolukten boluge fark ediyordur belkide cok sikiyorlar. Bence kafanizi rahatlatin trip atip da onu da orda uzmeyin gelince kurcuklarsiniz. Diger turlu de olabilir tabi ama sevgilinizin svgisinden eminseniz obur turlu dusunup ona gore davranmak sevgilinize karsi yapilmis buyuk bir haksizlik ve bencillik olur

Şartlar zor demiş , güvenmiyor musun ?
Mesela 2 tane kuzenimde askerdeydi aynı anda hakkaride farkli birliklerde biri tel sokmuştu biri sokamamıştı.
Yani herşey olabilir bilemezsin .

canım benim sevgilimde uzun dönem gidecek yakında ama söyle bir durum varmış bulunduğu yerin şartlarına göre değişiyormuş arama durumu ailesinide arıyordur o yüzden böyle oluyordur diye düşündüm

Kısa dönem yapıyormuş canım takma Allah kavuştursun başta.

Ben 15 ay asker bekledim ne kadar zordur bilirim. Gittiği yere göre telefon değişir bu süreçte sen ona çok yardımcı olmalısın. Benim sevgilim nizamiyede görev yapıyodu içeri giren askerlerin üstünü başını arıyodu telefon fln varmı diye. soksa telefon sokabilirdi çünkü onun üstünü arayan kimse yoktu ama o sokmadı. Ben onların telefonunu alıyorum kimse bana laf demesin diye telefon sokmamıştı. Ama dediğin gibi arkadaşlarımın sevgilililerinin telefonları vardı. Amannn yemişim telefonu canı sağolsun gitsin gelsin 5 ay az konuşun ne olacak. Canın sıkma. Sebep seni sevmemesi senle konuşmak istememesi değil. Bu durumu iyi değerlendir askerdeyken erkekler kadının kıymetini bilir. Beni aramadın neden aramıyosun napıyosun diyede sıkıştırma orda adamların içinde yapabileceği pek bir şey yok. Tekrar diyorum canını sıkma allah kavuştursun

Görüşme yapmak için illa içeriye telefon sokması gerekmiyor, ordan arayabilir.
Biraz gerçekçi bakmak lazım.

Yani tamam askerde, durduk yere sıkıştırmamak, üzmemek lazım tabii ki.
Ama görüşme sıklığının on günde bir olması ne kadar normal?

Saol canim yorumun için

Teşekkür ederim herseyin hayırlısı diyelim bekleyip görelim umarim dediginiz gibidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…