seninkine çok benzer bir durum yaşadım.18 yaşındaydım,mühendislik okuyordum ve o da astsubaydı.bi de birbirimize uzaktık.karşındakini aşağılamak olarak düşünme bunu.ama bir yerden sonra olmuyor.senin onu ezdiğini düşünüp komplekslere kapılabiliyor.hareketlerinden,davranışlarından farklı anlamlar çıkarıp,seni kırabiliyor.bugün olmazsa yarın mutlaka oluyor.yani nasıl anlatsam bilemiyorum ama olmuyor işte.
üstelik mühendislikte artık mezun oldum hop hemen iş bulurum değil.onun ataması oldukça sende şehir değiştireceksin.işsiz kalmayı göze alabilecek misin?ya da kurduğun düzeni bozmayı.sen ondan daha iyi para alırken o bunu ne kadar hazmedip,gurur yapmadan durabilecek mi?
yani bunları iyi düşün.ben eninde sonunda bitecek bu ilişki diyip birbirimize en ihtiyacımız olduğu bir anda ilişkimizi bitirdim.çünkü biliyordum ki bu zaman kesersem başka hiç bir zaman ki kesik bu kadar acıtamazdı.zor oldu ama doğrusu da buydu. sana ne kadar iyi aktarabildim düşüncelerimi bilmiyorum ama ben şu an eskiden aldığım karar için zerre pişman değilim.daha önünde kocaman bir hayat var.bunları iyi düşün.şimdiden bu kadar büyük sorumluluklar alma.
daha bunlar için küçük değil misin:26:
dur bakalım,okullarınız bitsin,dereyi görmeden paçaları sıvıyor gibisin
kardeşimle aramda 6 yaş var ama inan kuşak çatışması var abla, onun kız arkadaşları da hemen evlilikten konuşmaya başlıyolarmış, ben 18 yaşında ponponlu tokalar takıyodum, hala sabahları nemesis evlisin artık diye kendime hatırlatıyorum ve kalbim bi hızlı atıyo 5 dk kendime gelemiyorum
küçük olduğumun farkındayım.ama şu an onunla konuşuyor olmak bütün bunları gozealmayi gerektiriyor çünkü giderek baglaniyoruz. şimdi bile birakmak çok zorken ileriyi düşünemiyorum
böyle mi devam etmeliyim peki ? şu an bizim bir geleceğimiz olmasi çok zor gibi geliyor.ben her şehirde çalışmam doğru olmasi şart değil.onun tayininin çıktığı herhangi bir yere bütün emegimi hiçe sayıp gidemem. olmayacak bir şeye de devam demek bana bir değil. yani zevk için biriyle konuşmam ben eğer olma ihtimali varsa devam edebilirim ancak.ne yapmalıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?