Öncelikle konusmayi azaltmaya çalıştım haftaiçi hiç aramadı konusamadik haftasonlarida çok sık olmayan mesajlar zaten fazla müsait olmuyordum . Düşüncelerinden de haberdardı. Konuşmayalım artık gibisinden iki üç hafta bir şekilde gecti. Sonra konuşmayalım artık bitsin dedim o hafta çok kötü gecti sinirlerim baya bozulmuştu ağlayıp duruyordum sürekli sacma bir haldeyim. Sonra konuştuk baya ikimiz de ne durumda olduğumuzu anlattık. O da bende kötüydükben onu hiç bir şekilde üzmek istemiyorum. Onunla konuştuktan sonra biraz rahatlayıp kendime geldim şimdi daha iyiyim. Seviyorum birakmcm vazgecmycm diyor istersen yapabiliriz diyor. Tamam ben de seviyorum ama sevmek yetmiyor ki birakamiyorum gerçekten çok kötüydü o hafta kendimi kaybettim resmen sinirlerim alt üst oldu durduk yere ağlama geliyor sonra kahkaha atıyorum tekrar ağlıyorum.... agladikca rahatlarim dedim ama olmadı rahatlamadim ama onunla konusmak gerçekten çok iyi geldi. Şu an ne yapacağımı bilmiyorumyorum bekliyorum ne yapmam gerek ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?