Canım aşk karın doyurmuyor. Okumak zor o kadar okumuşsun üniversiteyi kazanmışsın, belki orada daha iyileri çıkıcak karşına. Eğer askerle evlenirsen zaten fikir ve kültür gibi çatışmaları olacak bu da kavga etmenize sebep olacak şu an seviyor olabilirsin fakat ileride mutsuz olmanı sağlayabilir bu bence karar vermeden önce iki kere düşün.
Canim ben de muhendislik ogrencisiyim sevgilim de subay. O benimle bir gelecegimjz olmadigini dusundu bi sure ayri kaldik sonra bensiz yapamayacagini anladi dondu. Simdi yine ayni durumu yasiyoruz. ayni sorun ve buyuk bir kararlilikla gelecegimiz olmadigini dusunuyor...
Ama neden olmasin ki?
Sen gelecegini gorebiliyor musun?
Back to the future diye bir film vardi onu mutlaka izle.
Orda bir laf vardi "GELECEK HENUZ YASANMADİ" diye. Ben buna inaniyorum. Benim inanmami gec bu zaten boyle...
seviyorsan ve sevginden eminsen. vazgecme en azindan ugras.
Ama yok zaten ailem istemiyo benimde icimde buyuk bir ask yok diyorsan ayril madem.
Ama yukarda arkadaslarin dedigi hersey dogru surekli tasincaksin ki benim sevgilim pilot oldugu icin biz evlensek gidecegimiz yerler daha kisitli ki biz muhendisler her sehirde is bulamiyoruz....
Cok guclu olman lazim onun yaninda.
Bir asker sevgilisi veya esiysen gercekten maneviyatinin cok cok guclu olmasi gerek.....
Sen zaten seviyorsun eger onunda seni sevdiginden eminsen birakma.
Bu devirde ask , sevgi bulmak cok zor.
Pardon ben bir seyi anlamadim eger sen onunla birlikte olursan mesleginden vazmigecmen lazim ? Yani öyleyse sakin mesleginden vazgecme cünkü cok güzel bir meslegin var kolay kolay bulunmaz gelecegin daha önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?