Asker yareni olacak :((((

Allahde

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2016
31
13
3
Asker yareni olacağım bende çok korkuyorum ya birşey olursa diye düşünmesi bile yıkıyor Rabbim nolur yaşatma çok zor bana askere gidicem dediği günden beri geceleri onu düşünmekten uyuyamıyorum ağlıyorum sürekli ben çok duygusal çok takan çok düşünen çok sıkıntı eden ve kolay kolay toparlanamayan biriyim şuan böyleysem askere gidince Allah bilir nasıl olurum bana yardımcı olun nolur asker yareni olanlar asker yareni olacaklar napıcam akıl verin şuan çağırmalarını bekliyoruz aynı şehirlerde değiliz uzağız gitmeden gelicek buraya görüşeceğiz Rabbim asker yolu bekleyen gözleyen herkese tez zamanda kavuşmalarını nasip etsin inşallah hergün namaz kılarken dua ediyorum tüm askerlerimize ve benim sevdiğime inşallah iyi yerler çıkar diye:'( :'( :'( :'(

Son düzenleme:
benım sevgılım tecıl ettırmeye gıttıgın de sakasına olmadı bu sene sonu gıdıcem demıstı o andan ıtıbaren 1 hafta devam ettırdı sakayı ve ben bı hafta boyunca agladım kucuk cocuk gıbı. hanı nasıl desem ulkenın suan kı durumunun etkısıyle cok zor ama Allah yardımcınız olsun :KK43:

Çok zor evet amin inşallah canım Rabbim asker yolu bekleyenlere asker yareni olacak herkese yardımcı olsun inşallah bende aynı durumdayım ağlıyorum sürekli sıkıntı stres ama ona belli etmemeye çalışıyorum ama anlıyor ne yazık ki seneye gitmesini istiyorum bazen diyorum bir an önce Rabbimin izniyle sağ salim gitse sağ salim dönse diyorum ben onu önce Rabbime sonra dualarıma emanet ediyorum :(

Allaha emanet deyıp yollamak zorundasın annesı nasıl yolluyorsa sende o sekılde yapmak zorundasın.

Aynen öyle vatan borcu namus borcu Rabbim herkese nasip etsin inşallah asker yareni olmayı beklemeyi şafak saymayı kavuşmayı asker yareni olmak gurur verici bir okadarda sabretmektir Allahıma çok şükür bu günleri gösterdi ya bana

Ben de haftaya abimi kasımda da nişanlımı askere yollayacagim. Düşündükçe üzülüyorum ama vatan borcu diyip Allaha emanet edip göndereceğiz. Kolay olmayacak ama sonrasında her sey cok güzel olacak insallah, bunu tek yaşayan bizler değiliz... Allah tez zamanda saglikla sihhatle kavusmamizi nasip etsin insallah...

İnşallah amin benimki Rabbimin izniyle sağ salim gidip dönünce ben kuzenlerimi eniştemi yollayacağım çok zor evet ama aynen vatan borcu namus borcu Rabbim herkesin yar ver yardımcısı olsun çok şükür Rabbime bana bu günleride gösterdi ya Rabbim askere yollayıp kavuşmamızıda gösterir nasip eder inşallah hepimize

İnşallah amin benimki Rabbimin izniyle sağ salim gidip dönünce ben kuzenlerimi eniştemi yollayacağım çok zor evet ama aynen vatan borcu namus borcu Rabbim herkesin yar ver yardımcısı olsun çok şükür Rabbime bana bu günleride gösterdi ya Rabbim askere yollayıp kavuşmamızıda gösterir nasip eder inşallah hepimize
amin canım allah sabır versin hepimize benimkini de yollamak istiyorum ama ülkenin haline bakılırsa içim hiç rahat değil gitmesin ya dayanamm bizde ayrı şehirlerdeeyiz sizn gibi çok zor oluyor anlıyorum seni .

Amin inşallah canım doğru haklısınız bende istemiyorum seneye gitsin istiyorum Rabbim sizinde yardımcınız olsun inşallah yapacak birşey yok napalım dua edicez Rabbimize emanet edicez öyle yollayacağız :(

Amin amin inşallah :KK43:
Erteletmeyin bence canım ertelediklce ayrilmak zor zor oluyo inan. Bende hep yok seneye yok bi aya yok haftaya derken sonunda gitti 4 ay oldu gidelii. Her seyin bir zorlugu var ama Rabbim zorlugun yaninda kolayligi da veriyo. Allah tez zamanda hepimizi kavustursun inşallah En Büyük TÜRKİYE:dua::dua:

Amin amin inşallah aynen öyle evet biz onları yollarken önce Rabbimize sonra dualarımıza emanet ediyoruz

Back
X