Asker yarenleri askeriniz teskereyi alınca ona ne süpriz yapmayı düşünüyorsunuz ??

happiness_

Kırık kalbimin son ümitleri♡
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2014
697
375
48
Merabalar kızlar, asker yarenlerim hadi bakalım cevabınızı bekliyorum ; askerinize ne süpriz yapmayı düşünüyorsunuz hep birlikte düşüncelerimizi paylaşalımm Ben hemencik söyleyim bir anı defteri hazırlamayı düşünüyorum askerime ama şuanlık örnek olmadığı için elimde biraz teredütte kaldım doğrusu sizdende fikir alabilirim belkii :))

Ben gelince inş suanlık aklımda bir asker pastası yaptırmak var uzerındede boyle Hosgeldın Askerim yazan mesela birde ona mavi bir gömlek ve tuttugu takım yani fenerbahceli kravat alıp hediye etmeyi düsünüyorum hediyenin üstündede kücük bir not mesela "İlk iş görüşmene giderken giymen için küçük bir hediye :) " suanlık bunları dusundum ama bakalım :)

Çok güzeel bir fikir maşallah umarım cok beğeniir:) bende bu pasta işini düşüneyim bari

ben tüm ailyei ve arkadaşlarını toplayıp onu canlı bir restorantta karşılamayı düşünüyorum .. sizce ?

ya kimse yarenlerine süpriz yapmayacakmı ..o kadar burada hasretimizi yazıyoruz ..valla ben havaii fişek bile patlatabilirimm...bom bommmmmmmm :) ohhhh hele gelsin o günnnnn birrrrrr:)

Hiç öyle şatafatlı sürprizler düşünmedim. İkimizde denizi çok seviyoruz. Muhtemelen deniz kenarında, aylardan nisanken sadece o ve benim başbaşa olabileceğimiz sessiz bir yerde onun gözlerine bakmak, nefesini hissetmek ve ellerini tutmak istiyorum. Ona askerden sonra en büyük sürpriz ancak "ben" olabilirim. Bir de benim sevgilim teknoloji düşkünü ve video, film, müzik indirip arşivlemeyi çok seviyor. Gitmeden önce kendine taşınabilir disk istiyordu. Ona geldiğinde 1 tb'lık taşınabilir disk alacağım ve üstünede not olarak : "Bundan sonra ayrılık yok. Ölene dek geçireceğimiz ömrü, bu diskte arşivleyebilir misin?" yazacağım.

Çok güzel ve marjinal bir fikir

Kızlar bizimde tezkeremize 13 gün kaldı aklımda şuan sadece pasta var .. Ve tamda doğum gününe çatıyor geldğinde askerım çift süpriz yapmam lazım yani :) neler önerıyorsunuz baska

Kızlar bizimde tezkeremize 13 gün kaldı aklımda şuan sadece pasta var .. Ve tamda doğum gününe çatıyor geldğinde askerım çift süpriz yapmam lazım yani :) neler önerıyorsunuz baska
Butik kurabiye yapabilirsin anı defteri hazırlayabilirsin resimleriniz ile birlikte

Kurabiye yaptırmıstım askere ılk gıttıgı zaman çok hoşuna gıtmıstı , Gene yaptırabılırım aslında ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…