- 28 Aralık 2008
- 14
- 3
- 88
- 36
- Konu Sahibi happiness_
-
Valla bizde birşey bulamadık dahaben bunu hiç düşünmemiştim kızlar ne bilim 14 şubat da doğum günü ona bile ne yapsam bilemiyorum fikriniz varsa söyleyin anacım bu arada evliyim
Evet yap bence ben yaptımbir günlük tutmak fikri çok güzelmiş. Evlendiğinde de harika bir anı olur
"o gittiğinde kendi kendime ajanda tutarım yaptıklarımı fln yazarım, o da ben askerdeyken neler yapmışım gorur" fln dıyordum ama bu daha ıyıymıs. o zaman hafta sonu guzel romantık bır defter almalı hemenEvet yap bence ben yaptım
Evet bencede al canım benimki cok duygulandı sürekli okuyup duruyormus resimlerinizide eklersiniz"o gittiğinde kendi kendime ajanda tutarım yaptıklarımı fln yazarım, o da ben askerdeyken neler yapmışım gorur" fln dıyordum ama bu daha ıyıymıs. o zaman hafta sonu guzel romantık bır defter almalı hemen
Ayrılırken ona fotograf vermedım. son aksam aklımıza geldi. çok pısmanım aklıma gelmedıgı ıcın. olmadı bı ara yollarım postayla askeriyeye.Evet bencede al canım benimki cok duygulandı sürekli okuyup duruyormus resimlerinizide eklersiniz
Gönderme bence sonra alan olur fotoğrafı allah korusun kötü şeyler olabilir .Ayrılırken ona fotograf vermedım. son aksam aklımıza geldi. çok pısmanım aklıma gelmedıgı ıcın. olmadı bı ara yollarım postayla askeriyeye.
aaa oyle miii. ıyı kı soyledınızz. gondermıyım o zaman ben.Gönderme bence sonra alan olur fotoğrafı allah korusun kötü şeyler olabilir .
Askerim bana göndermemem gerektiğini söylüyor ordan bir patavatsız alır elinden ya da dolabından al smdi basına belayı yemin töreninde verirsiin :)aaa oyle miii. ıyı kı soyledınızz. gondermıyım o zaman ben.
yemın torenıne gıdebılırsem orda kendım verırım.
mektup fln gondersem onların da basına bı sey gelırmı kı?
Askerim bana göndermemem gerektiğini söylüyor ordan bir patavatsız alır elinden ya da dolabından al smdi basına belayı yemin töreninde verirsiin :)
Kız onu bende düşündüm ama hayaller suya düştü biriktir yaz gelince verirsinAy bende romantık romantık mektuplar atarım dıyodum
e askerdekı adamı maıl mı atalım yanı sımdı
Aaa nedenNe güzel planlarınız var inşallah istediğiniz gibi olur herşey
Bende asker yareniyim 15 ocak özgürlük günü ama malesef ben karşılayamayacağım askerimi
Biz aynı şehirde yaşıyoruduk o askere gitti şimdi biz onun askerlik yaptığı şehre taşındık vee o dönecek ben orda olamayacağımAaa neden
Olsun hiç birşey engel değil bende askere gönderemedim içim içimi yedi ama napalım hayırlısı olsun..Biz aynı şehirde yaşıyoruduk o askere gitti şimdi biz onun askerlik yaptığı şehre taşındık vee o dönecek ben orda olamayacağım
Olsun hiç birşey engel değil bende askere gönderemedim içim içimi yedi ama napalım hayırlısı olsun..
Kotu bı tesaduf olmuşBiz aynı şehirde yaşıyoruduk o askere gitti şimdi biz onun askerlik yaptığı şehre taşındık vee o dönecek ben orda olamayacağım
Kotu bı tesaduf olmuş
askerlıgı sag saglım bıtsın de gorusmek kolay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?