Asker yarenleri askeriniz teskereyi alınca ona ne süpriz yapmayı düşünüyorsunuz ??

ben bunu hiç düşünmemiştim kızlar ne bilim 14 şubat da doğum günü ona bile ne yapsam bilemiyorum fikriniz varsa söyleyin anacım bu arada evliyim

Evet bencede al canım benimki cok duygulandı sürekli okuyup duruyormus resimlerinizide eklersiniz

Evet bencede al canım benimki cok duygulandı sürekli okuyup duruyormus resimlerinizide eklersiniz
Ayrılırken ona fotograf vermedım. son aksam aklımıza geldi. çok pısmanım aklıma gelmedıgı ıcın. olmadı bı ara yollarım postayla askeriyeye.

Gönderme bence sonra alan olur fotoğrafı allah korusun kötü şeyler olabilir .
aaa oyle miii. ıyı kı soyledınızz. gondermıyım o zaman ben.
yemın torenıne gıdebılırsem orda kendım verırım.

mektup fln gondersem onların da basına bı sey gelırmı kı?

aaa oyle miii. ıyı kı soyledınızz. gondermıyım o zaman ben.
yemın torenıne gıdebılırsem orda kendım verırım.

mektup fln gondersem onların da basına bı sey gelırmı kı?
Askerim bana göndermemem gerektiğini söylüyor ordan bir patavatsız alır elinden ya da dolabından al smdi basına belayı yemin töreninde verirsiin :)

Askerim bana göndermemem gerektiğini söylüyor ordan bir patavatsız alır elinden ya da dolabından al smdi basına belayı yemin töreninde verirsiin :)

Ay bende romantık romantık mektuplar atarım dıyodum
e askerdekı adamı maıl mı atalım yanı sımdı

Ne güzel planlarınız var inşallah istediğiniz gibi olur herşey
Bende asker yareniyim 15 ocak özgürlük günü ama malesef ben karşılayamayacağım askerimi

Biz aynı şehirde yaşıyoruduk o askere gitti şimdi biz onun askerlik yaptığı şehre taşındık vee o dönecek ben orda olamayacağım
Olsun hiç birşey engel değil bende askere gönderemedim içim içimi yedi ama napalım hayırlısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…