Asker yarenleri askeriniz teskereyi alınca ona ne süpriz yapmayı düşünüyorsunuz ??

Ben bir ara onun için albüm hazırlamıştım ama yazılar ve fotoğraflardan oluşan mesela bunu gibi bir şey. Yine benzer bir şeyi hazırlamayı düşünüyorum. Öneririm çok beğenmişti :)

ben süpriz falan yapmam o bana yapsın, gitmeden önce duygularını saklayan içine kapanık biriydi,şimdi askerde ya bülbül gibi şakıyo özledim keşke yanımda olsan bi sarılsam yeter vs.

döndükten sonra telafi edicek yaptıklarını :) ama ben dayanamayıp ondan önce davranırım belki. ay bilmiyorum başlık kafamı karıştırdı kendimi naza çekmem gerek halbuki

Ben fotograflarimizi vesikalik boyutunda cikartip pvc kimlik kaplama yerlerinde kaplatip,hepsini arkali onlu birlestirip anahtarlik yaptim :) hem yaninda tasir hem kimsenin eline gecmez hem ozledikce hemen bakar.

Kizlar selam bende gunluk tutuyorum geldiğinde vermek icin eskiden mail atiyodum şimdi deftere yazıyorum gelmesine daha çok var ama 14subatta ben yanına gideceğim sizce neler yapabilirim tavsiyesi olan varmi

Ben bir ara onun için albüm hazırlamıştım ama yazılar ve fotoğraflardan oluşan mesela bunu gibi bir şey. Yine benzer bir şeyi hazırlamayı düşünüyorum. Öneririm çok beğenmişti :)
Kizlar selam bende gunluk tutuyorum geldiğinde vermek icin eskiden mail atiyodum şimdi deftere yazıyorum gelmesine daha çok var ama 14subatta ben yanına gideceğim sizce neler yapabilirim tavsiyesi olan varmi
Ya kızlar askerime bişeyler göndermek istiyorum ama ne göndersem bilemedimm

Ben fotograflarimizi vesikalik boyutunda cikartip pvc kimlik kaplama yerlerinde kaplatip,hepsini arkali onlu birlestirip anahtarlik yaptim :) hem yaninda tasir hem kimsenin eline gecmez hem ozledikce hemen bakar.
Onu nasıl yaptın örneği var mı

Ya kızlar askerime bişeyler göndermek istiyorum ama ne göndersem bilemedimm

dün benim aklıma geldi, aşk hikayemizi karalama kalemle çizmeye yazmaya karar verdim. bir varmış bir yokmuş,işte kızla erkek şu şekilde falan tanışmış falan yazıp çöp adam şeklinde kız erkek çizicem,sonrasında denize havuza gitmelerimizi luna parka gidişimizi,ona aşık olduğum anların resmini çizicem:)

hem sıcak bi hikaye olur hem de çizimim çok komik eğleneceğine eminim.

valla bende pek düşünmedim ama aklıma gelen , şimdi zaten ben gidicegm inş onu almaya beraber donecegiz önce onlara gideriz aksamda butun aileyi toplayıp bi türkü bar yada canlı müzikli biyer tutmayı düşünüyorum :) sonra işte asker pastası yaptıracağım butik . Üstünde de hoş geldin güneşim yazdırırım :) daha sonra bi kaç gunlugune biyerlere kaçmayı planlıyoruz tail bakalım :) kaldı 2 buçuk ayyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…