- 28 Aralık 2008
- 14
- 3
- 88
- 36
- Konu Sahibi happiness_
-
nerde asker?Evet sonrasında görüşebileceğiz inşallah
Bizim önce aydın şimdi istanbulnerde asker?
benım erkek arkadasım kısa donem.
once manısa sonra aydın
Teskere ne zamanAmaaann ne hediyesi en büyük hediyeyi o bana getiriyor zaten tezkere kagidibende alcam halaya düşcem tezkereyide mendil yapcam ooh o gün değmeyin keyfine
Merabalar kızlar, asker yarenlerim hadi bakalım cevabınızı bekliyorum ; askerinize ne süpriz yapmayı düşünüyorsunuz hep birlikte düşüncelerimizi paylaşalımm Ben hemencik söyleyim bir anı defteri hazırlamayı düşünüyorum askerime ama şuanlık örnek olmadığı için elimde biraz teredütte kaldım doğrusu sizdende fikir alabilirim belkii :))
Merabalar kızlar, asker yarenlerim hadi bakalım cevabınızı bekliyorum ; askerinize ne süpriz yapmayı düşünüyorsunuz hep birlikte düşüncelerimizi paylaşalımm Ben hemencik söyleyim bir anı defteri hazırlamayı düşünüyorum askerime ama şuanlık örnek olmadığı için elimde biraz teredütte kaldım doğrusu sizdende fikir alabilirim belkii :))
Ben bir ara onun için albüm hazırlamıştım ama yazılar ve fotoğraflardan oluşan meselabunu gibi bir şey. Yine benzer bir şeyi hazırlamayı düşünüyorum. Öneririm çok beğenmişti :)
ben süpriz falan yapmam o bana yapsın, gitmeden önce duygularını saklayan içine kapanık biriydi,şimdi askerde ya bülbül gibi şakıyo özledim keşke yanımda olsan bi sarılsam yeter vs.
döndükten sonra telafi edicek yaptıklarını :) ama ben dayanamayıp ondan önce davranırım belki. ay bilmiyorum başlık kafamı karıştırdı kendimi naza çekmem gerek halbuki
Ya kızlar askerime bişeyler göndermek istiyorum ama ne göndersem bilemedimmKizlar selam bende gunluk tutuyorum geldiğinde vermek icin eskiden mail atiyodum şimdi deftere yazıyorum gelmesine daha çok var ama 14subatta ben yanına gideceğim sizce neler yapabilirim tavsiyesi olan varmi
Onu nasıl yaptın örneği var mıBen fotograflarimizi vesikalik boyutunda cikartip pvc kimlik kaplama yerlerinde kaplatip,hepsini arkali onlu birlestirip anahtarlik yaptim :) hem yaninda tasir hem kimsenin eline gecmez hem ozledikce hemen bakar.
Kitap okumayi seviyorsa kitap yolla benceYa kızlar askerime bişeyler göndermek istiyorum ama ne göndersem bilemedimm
Hayır kazak vs kullanıslı bişeyler olsun istiyorummKitap okumayi seviyorsa kitap yolla bence
Ya kızlar askerime bişeyler göndermek istiyorum ama ne göndersem bilemedimm
Onu nasıl yaptın örneği var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?