• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Yolu Beklemece

Üzülüyorum o yüzden kendisi teselli veriyo bana :KK43:
üzülme canım aile ve iş yeri sonuçta. Sen ona teselli ver onun şuan desteğe ihtiyacı çoook var. Benim nişanlımın ailesi gidicek benide götürüyorlar hoş götürmeseler de giderim kendim :) iş yerinden de 1 günlük yıllık izin çok şükür hallettim. İnşallah sende yemin töreni olmasada ustalıkta haftasonu bir gün gidersin kendini böyle teselli et artık. şartlar yapcak bişey yok malesef :(

üzülme canım aile ve iş yeri sonuçta. Sen ona teselli ver onun şuan desteğe ihtiyacı çoook var. Benim nişanlımın ailesi gidicek benide götürüyorlar hoş götürmeseler de giderim kendim :) iş yerinden de 1 günlük yıllık izin çok şükür hallettim. İnşallah sende yemin töreni olmasada ustalıkta haftasonu bir gün gidersin kendini böyle teselli et artık. şartlar yapcak bişey yok malesef :KK43:
Ya ne bilim yanında olmam gereken an olamıyorum diye üzülüyorum :(

ohh çok güzel benimki 3-4 haziran gibi döneriz diyor hiç izin kullanmadan. tabi komutan iyi olursa belki daha erken yollarlar diyor. Diyorda daha 5 ay var :KK43:
Aynen canım o yüzden izin kullanmayacak erken geliyim diye evet yaaa 5 ay var :(

Ben henüz alışamadım ama alışcam insallah :KK43: Çünkü o benim görüştüğüm tek insan hergün beraberdik bir anda gidince yapayanlız kaldım :KK43:(
anliyorum canim basta zor oluyo tabi..bizim 6 ay olucak nerdeyse o yuzden bn biraz daha alistim..

siz hangi şehirlerdesiniz arkadaşlar düğünler ne zaman yada evlisiniz demi bekliyorsunuz :)

Back
X