• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker Yolu Beklemece

o zaaman bugun ınstagramda bir şiir paylaştım nazım hikmetin sizlerede yazayım belki biliyorsunuzdur ben yeni okudum..

ŞEhrime gel sevgilim..
Yarın çık gel..
Bırak herşeyi, bir bekleyenim var de gel...
Gel ki, bu şehir adımmlarınla anlamlansın,
Gel ki, bu şehir nefretim olmaktan çıksın,
Gel ki, nefes alayım
Gel... :KK43:

Bu şiiri biliyordum ama şimdi daha anlamlı oldu :110:

Bende ayniyim gözler fıldır fıldır yatağın içinde. Aslında gittiğinden beri böyleyim uyku tutmuyor:KK43: Ama 6saat sonra uyancam Uyumam lazimmmm
Aynen canım hadi uyuyalım ya sabah uyanmak dert oluyo sonra

bugün çok kızdırdı beni. usta birliğine geçmeden beni görmeye gelebilir ama bileti aldıklarını söyledi. gelemezmiş. hiç konuşmak istemiyorum onla artık. sizce napıyım :(

bugün çok kızdırdı beni. usta birliğine geçmeden beni görmeye gelebilir ama bileti aldıklarını söyledi. gelemezmiş. hiç konuşmak istemiyorum onla artık. sizce napıyım :KK43:
Canim fevri davranma sonuçta gelse izinden kullanacak oda askerliği uzatcak bence hemen kızma

Canim fevri davranma sonuçta gelse izinden kullanacak oda askerliği uzatcak bence hemen kızma
usta birliğine geçmeden önce bi gün izin veriyolar. ailesinin yanına gitcekmiş. ordan sonra usta birliğine teslim olmadan önce biraz olsun görüşelim istedim ama hep bi bahane buluyo gelmiyo. :(

usta birliğine geçmeden önce bi gün izin veriyolar. ailesinin yanına gitcekmiş. ordan sonra usta birliğine teslim olmadan önce biraz olsun görüşelim istedim ama hep bi bahane buluyo gelmiyo. :KK43:
gelemiyordur canım. Aynı şehirde değilmisiniz. Çok yüklenme bence.

Bu gece yine çok özledim sevdiğimi :KK43:
hallesimm ben bugun çok özledim. Yokluğunu çok çok hissettim hep hissediyordum ama bugun üzücü şeyler yaşadım yanımda olsaydı oturur ona ağlardım oda bni teselli ederdi. Şimdi askerde diye bişeyde anlatamıyorum :( pöffff

hallesimm ben bugun çok özledim. Yokluğunu çok çok hissettim hep hissediyordum ama bugun üzücü şeyler yaşadım yanımda olsaydı oturur ona ağlardım oda bni teselli ederdi. Şimdi askerde diye bişeyde anlatamıyorum :KK43: pöffff
herşeyi içine atmak zorunda olmak da en kötü yanı sanırım :(

herşeyi içine atmak zorunda olmak da en kötü yanı sanırım :KK43:
evet çatlıyorum anlatmak istiyorum ama onun derdi ona yetiyor. bide onun dertleride üstüme kalınca şuanki ruh halim bir dağa gidip bağırıp çığırıp aglamak :( Ama doktorum bu aralar ağlamayı yasakladı giderken çok ağladım herhalde 2 haftadır 5 tane damla kullanıyorum :(

usta birliğine geçmeden önce bi gün izin veriyolar. ailesinin yanına gitcekmiş. ordan sonra usta birliğine teslim olmadan önce biraz olsun görüşelim istedim ama hep bi bahane buluyo gelmiyo. :KK43:
Canim bende göremicem o iznini kullanmadan direk geçecek iyi olsun haber alıyım da yeter

hallesimm ben bugun çok özledim. Yokluğunu çok çok hissettim hep hissediyordum ama bugun üzücü şeyler yaşadım yanımda olsaydı oturur ona ağlardım oda bni teselli ederdi. Şimdi askerde diye bişeyde anlatamıyorum :KK43: pöffff
Ben de canım ya hiç sorma bazen WhatsApp dan yazıyorum sanki okutacak gibi :(:(

Back
X