Asker Yolu Beklemek Budur!

• Konu Sahibi Konu Sahibi susu_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
içim acıdı gece gece herkese nasip olmazmış ya asker yolu beklemek ben 15 ayın 14 ayını bekledim de son 1 aya şafak 30 demeye yetmedi sabrım.. dayanamadım değişimine karşımda bambaşka bir insan olmasına
hepsini yaşadım otobüs terminalden çıkana kadar dimdik durdum da gözden kaybolduğu anda çöktüm kaldım olduğum yere annesini ben beni annesi teselli etti telefon çalar da duymaz diye askı aldım boynumda taşıdım 14 ay boyunca çok uğraştım çok ama olmadı dönüşünü göremedim kısmet herşeyde bir hayır vardır..
nerelere götürdün beni bir bilsen 6 yıl öncesine içim acıya acıya..

ALLAH KAVUŞTURSUN :)

Bekle bekle geçmiyo deli oluyorum ya şimdiye evlenmiştik ne güzel askerlik olmasa

Harika ya ,, paylaşım için çok teşekkürler...her satırını tekrar tekrar okurken hepsini hergün yasadığımı anladım...eğer asker yolu bekliyosanız gün sadece onun aradığında başlar ve o telefon kapanınca biter...allah hepimize sabır versin...şafak 73 turkbayragi....

üzüldüm oakadar bekledıkten sonra ayrılıkk:gitme: korkuyorum değişirmi acaba dıye

böyle olmasın diye, gitmeden ara vermek ...
olumunekankayizsmile

:a015:

Her cümlene katılıyorum tüm kalbimle susu'cum... olumunekankayizsmile

Beklemek.. Dediğin gibii herkezinn harcı değildir beklemekk..
ama sadece ve sadece onu hissederek beklemekk
-ohooo daha çok varmışşş zorr geçer birazz, diyenlere inat dahada beklemekkk
Dediğin gibiii her an telefon başındaım hep akşam olsunki o arasın onun sesini duyim istiyorumm..
Sadeceee geçmişi düşünüp anıları tazelemek beni ufakda olsa mutlu ediyo..
Onsuzz hiçbişein anlamı yokMuş kii
Şafağım 367 :[ ama ben 3067 de olsa yinedeee Aşkımızzz içinn.. Askerim içinn sabredicemmm Beklicem!

bazen dayanmak çok zor gelsede bi qün kavuşucağım umuduyla bekliyorum.. Bi kere daha Sabır! diyorum...
Çokk özlüyorumm.. sessiz bekleyişler.. düşünceler.. anılar..gelecek planları karmakarışıgım..ßildiğim tek şey Deli gibi sevdiğim..!
onSuz bi hayat ASLA..

amma doluymuşum yaaa senağlama AllahhhIm hepimize sabır versin.. !

özledimm..çok özledim
gelecegin günü bekledim..
sen mutsuz günlerim mutsuz.
aşksız olmazmış öğrettınn:gitme:
çook sevdimm..çok sevmişim
sensizken bunu ezberledım:asigim:
çok sevdim..çok sevmişim:asigim:​

Çok güzel yazmışsın canım duygularımıza tercüman olmuşsun.. Paylaşımın için teşekkürler emeğine sağlık..

ne kadar yanlızsam o kadar seninleyim şu an, şafak 430 şafak çooooook karanlık...

neyi beklediğimi bilmeden bekliyorm onu şu an, eski kankam daha sonra sevgilim, şimdi tekrar arkdaşım mı sevgilim mi belli dğl, arıyo soruyo yemin törenine gittim ailesiyle kız arkdaşım dedi ailesine arkdaşlarına ama ona sorduğnda arkdaşız, bense çok seviyorum, çok canım yanıyo, akıl verin bana ne yapmalıyım?

canım eğer bunu konu olarak açarsan herkes görüp yorum yapar ama burda pek yardımcı olacaklarını sanmıorum ama gerçektende tuhaf ailesine arkadaşlarına kız arkadaşım sn sorduğunda sadece arkadaşız ne iş çözemedim nerde yapıo askerliğini tatlım?

az buçuk benim durumuma benziyor, ama benden daha iyi durumdasın anladığım kadarıyla... istersen konuşabiliriz canım, bu tarz bi durumla içiçeyim şu an ... yerimseniben :teselli:

evet işte herkese kız arkdaşım deyip bana arkadaşız demesi çıldırtıyo beni, sorsam biz neyiz fln desem üstüne gitsem bu sefer de arkdaşz diye kestirip atıcak olucağı varsa da olmicak kayseride yapıyo komando

evet işte herkese kız arkdaşım deyip bana arkadaşız demesi çıldırtıyo beni, sorsam biz neyiz fln desem üstüne gitsem bu sefer de arkdaşz diye kestirip atıcak olucağı varsa da olmicak kayseride yapıyo komando

beni anlciak briyle konuşmaya çok ihtiyacım var gerçekten, arkdaşlarıma söylüyorm anlamıyolar beni salak olduğumu düşünüyolar

beni anlciak briyle konuşmaya çok ihtiyacım var gerçekten, arkdaşlarıma söylüyorm anlamıyolar beni salak olduğumu düşünüyolar

konuşabiliriz canım, istersen özelden mesajlaşalım kaydirigubbakcemile5

az buçuk benim durumuma benziyor, ama benden daha iyi durumdasın anladığım kadarıyla... istersen konuşabiliriz canım, bu tarz bi durumla içiçeyim şu an ... yerimseniben :teselli:

konuşabiliriz canım, istersen özelden mesajlaşalım kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…