yaa bana allah askina biriniz yemin töreninden kac gün sonra tatile cikilir (yani eve gidlir) söyle misiniz lütfen ...
ben almanyada yasiyorum erkek arkadasim acemi birliginde antalyada...umarim ki izin günlerimiz uyar :S
senağlama
herkese merhaba.. allah hepimize sabır versin.. benim de nişanlım askerde, Şırnakta... Öncelikle herkesin sevdiğine hayırlı tezkereler diliyorum, inşallah tez zamanda hepimiz kavuşuruz sevdiklerimize.. Yazılanları okudum da asker yolu beklerken paylaşım çok önemli, sizi sizden daha iyi anlayan bir kişi daha bulmak çok zor.. Canım ciğerim kardeşim dediğiniz, yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmeyen dostunuz bile anlayamıyor konu bu olunca maalesef... Bazen yanlızlık ağır basıyor, elinden tutup seni derinlere çekiyor gözyaşları tekdostun oluyor, bazen de benim bi sevdiğim var ve beni de deli gibi seven biri var diyip gururlanıyorsun, hayallere dalıyorsun gelecekle ilgili.. Gün geliyor askerin morali bozuk oluyor elinden birşey gelmiyor o dert yanarken canın acıyor, sadece dinliyorsun, ona o bile yetiyor bu dertleri senden başkası anlamaz ki napsın... Ama sen öyle bir duruma gelsen de güçlü olmak zorundasın kendi kendine çözmelisin dertlerini o duymadan, bilmeden çünkü onun güce ihtiyacı var, sana ihtiyacı var...
teşekkür ederim canım:) senin yazdıkların da çok güzel, eline sağlık, zaten bizi ancak biz anlarız yazdığım gibi:2:
evet hem de nasıl geçiyor, geçerken günler bizden de giden gidiyor.. yokluğuna alışmak, özlemeye alışmak, her istediğinde arayamamaya alışmak, görmemeye alışmak ki; bizim gibi doğudaysa gidemiyosun da ziyarete, o da gelemiyo izine, çarşıya bile çıkamıyor
Senin askerin nerede Susu? Ne kadar oldu gideli?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?