Asker Yolu Beklemek Budur!

• Konu Sahibi Konu Sahibi susu_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
vay be ilk yazdıgımda şafak 413 müş şimdi olduk 140

hıçkıra hıçkıra ağlıyorum
beraber geçirdiğimz son 19 gün kaldı
onu o kdar çok seviyorum ki, beklemelere razıyım yeter ki gelsin o bana.
teşekkr ederim yazı için.
bu duygular kötü ama bi aşk için de okadar güzel. değerli.
kavuşma anını sabırla bekleyeceğim.
ona sarılacağım ilk günün hayalini kuracağım..

nedir bu askere gidince ayrılırsın bıkar bırakırsın demeler ya.
bunları düşünen ortalık malı zihniyetler niye kendileri gibi sanıyorlar karşısındakileri.
öldürüvercen acımadan.

nedir bu askere gidince ayrılırsın bıkar bırakırsın demeler ya.
bunları düşünen ortalık malı zihniyetler niye kendileri gibi sanıyorlar karşısındakileri.
öldürüvercen acımadan.

kımsenın dediklerine kulak verme sen yoksa üzülürsün canım..
herkes konusmayı bilir ancak..
zaman geçtikçe şafak kaç diye sorarlar okadar zaman beklenırmı derler..
ama aşk işte öyle bi bekleniyokii

evet bende bekliyorum! ne zor ne ağlak zırlak günler yaşadım! askerlik psikolojisi midir nedir mal gibi oluyorlar sona doğru... donuk...odun gibi.... evet ilk gittiğinde çok üzülürdüm çok ağlardım... ama şimdi sona yaklaştık diye ağladığım günlerin hırsını ondan çıkarıyorum:) sinirlenip bağırıp çağırıyorum telefonda elimde değil... amaa.... ben kızdıkça sinirlendikçe daha bi kıymetli oldum lan! yani şunu anladım... kaybetme korkusunu azıcık yaşamaları lazım bu askerlerin! zaten askerden gelince terkedilen kızlar gibi şeyler duydukça sinirlerim tepeme çıkıyordu... .. ama bir gelsin.. burnundan fitil fitil getircem... o 7 ay ağladığım günlerin acısını.. iyice katılaştım artık... bu duyguyu seviyorum galiba.. hayırlısıyla bi gelsin :) herkesinki gelsin sağlıkla mutlulukla inşallah.... kimbilir belkide.. ve evlendiiikkkkk diye bir mesaj yazarım buraya gelecek zaman:) o askerse bende bekliyorum işte! resmen hayat enerjini çalıyor bu beklemek....içimde kocaman bir hırs duygusu var ! seviyorum da:) bazen de sevmiyorum bana odun gibi davrandığında..... hayırlısı bakalım

Seni özlemek nasıl bir borçsa, özle özle bitmiyor...

$afak 26.. ♥♥♥Eskişehire Selam

SEvdiğimi geri ver artık Eskişehir

:123:Seni Çok Seviyorum Askerim..:123:​

en son yazdıgımda şafak 26
şükürler olsunki artık şafak falan yooook

Askerlık..

özlemeye ıyıce alıştıracak gözuyle bakılan ama kazın ayağının oyle olmadığı sendrom..

Askerlık..

Sabrını sınayan..sabrım yok dıyeceğiniz anda sıze içinizde sabır madenı bulduran olgu..

Gel şafak gel..yoksa methıyeler düzmeye devam edeceğim..

Asker yolu beklemek içinde bir burukluk bağrında bir kaya parçasıyla anılarına sığınıp yaşamaya çalışmaktır.Bu dönemde herşey iki katına çıkar,mesela ben sevgilim gitsin diye dört gözle bekledim ikimizde ii geliceğini düşünüyordum çünkü bu ayrılığın ama hiç öyle olmuyor.Tabi gerçek sevgi varsa ancak bu duygular yaşanır şimdi ona olan bağlılığım sevgim güvenim 2kat artıı aşkııımm diyen sesinden anladığım kadarıyla onunda...İnsanın gözünde hep nem oluyor,gözyaşları hazırolda bekliyor akmak için,birde insan daha dik yürüyor gurur duyuyor sevgiliyle biliniyor ki vatan ona emanetBu arada benim askerim henüz 21.gününde böyle yazdığıma bakmayın,tam 15 ay onsuz geçicekkk ve bana en çok koyan onun olduğu şehire kaçıp gidememek haftaya yemin edicek ama ben gidemiycem bu daha da kötü....Devrik cümlelerim bulunduğum ruhsal durumumumdan ötürüdür bunuda belirteyim.Her yiğidin harcı değildir birde insan sivilde birlikteyken yeri geldiğinde çok acımasız olmalı ama bir kere bu yola girdiyseniz onu yarı yolda bırakmak bana göre en büyük hatadır allah'ım kimseyi benide şaşırtmasın,hasretlikler tez vakitte kavuşsun=)))

Ağlattın beni yaa

".Hayatın en sadık en içe kapanık ve en karanlık bekleme dönemi.."

ASker yolu beklemek zor arkadaş !

Atarsa 204

bu nasıl bir anlatımdır.. her yarenin aklından yüreğinden geçeni bu nasıl güzel kelimelere dökmektir.. daha şafak çoook karanlık benim de.. 447... ama en sonunda şafak yok dediğin mesajı okurken ki halimi anlatamam sana..
çok teşekkürler paylaşımın için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…