asker yolu beklemek sizce nedir ?

2.geceyi geçiriyor sevdiğim asker ocağında. en son sabah konuşmuştuk bir daha arayamadı ya bu gece aklım hep onda... biliyorum ki oda arayamadı diye çok üzülüyor... sen iyi ol sevgilim yeter bana.

şafak 120 :asigim: asker yolu beklemek sabır işidir..yürek işidir..her kızın harcı değildir asker yolu beklemek..herşeyi öğreniosun askerdeyken özlemi hasreti sabrı beklemeyi hatalarınızı faedakarlığınızı pişmanlığınızı ne kdr çok sewdiğinizi sewildiğinizi öğreniosunuz..aslında askerlik çok şey öğretiyo insana iyisiyle kötüsüylee..ben gurur duyuyorum asker yolu beklediğim için..onu beklemekte özlemekte güzel..çok seviyorum sewgilim seni..ALLAHIN izniyle bitecek bu askerlik kavuşcam sana.11 ay bitti zar zor özlem çekerek bitirdik geriye kaldı 4 ay askerim sık dişini bitecek bu askerlik..ben seni bıraktığın yerde beklemekteyim..

özlemektir acaba iyimi diye için için acı çekmek hergün bitsin diye dua etmek kendinden geçip sadece onu düşünmektir korkmaktır acabalarla yaşamaktır asker beklemek

şafak 404

Büyümektir...
Durulmaktır...
Sabretmektir...

Onun hatırasının olduğu ama onun olmadığı her yerde, boğaza düğümlenen göz yaşlarıdır.
Umuttur geleceğe dair, aradığında sevinçtir. Görünüp kaybolduğunda ise sonsuz hüzün...
Aşktır, her an artan ve değerlenen...

Hırslardan sıyrılmak, zamanı algılamayı bırakmaktır.
Dünyevi keyiflerden vazgeçmek, kendi içinde yalnızlığa alışmaktır.

Eğer geleceği gün yakınsa (Şafak8) tarifi imkansız bir mutluluk, heyecan ve biraz da sıkıntılı bir süreçtir...'Aman bir aksilik bir terslik olmasın' düşüncesi uykuları kaçırır...

İşte hemen hemen böyle bir şeydir asker sevdalıyı beklemek...

Bekleyen herkese ayrı ayrı sabır, huzur ve umut dilerim...
opuyorumnanaktan

sabretmektir..
saatlerce telefonda konuşmanın yetmediği ama şimdi sadece 1 dk bile sesini duymanın yetmesidir..azla yetinmektir..
iyi olduğunu bilip mutlu olmaktır..
doğan güneş demek için her atan şafakta umutlanmaktır ..

yazdım yazdım ; hem de gözlerim dolarak; sonra net gitti... ama pes etmeden yazacağım tekrar...

öncelikle Allah hepinizin ve askerlerinizin yardımcısı olsun... sağ salim hayırlısıyla kavuşun inşallah... çok zor dönemler ve umarım yaptığınız fedakarlıklara ; sabrınızın üst sınırlarını gördüğünüz anlara ; özlemin tavan yaptığı dakikalara değer... dönüşü ile başlayacak güzel günler diliyorum hepinize... :Saruboceq:

eğer hayatında bir dönem beklediysen asker yolu ; nerde bir asker görsen için cız eder... onu bekleyenleri; memleketini ; şafak kaç olduğunu düşünmeden edemezsin... beklediğin insanın askerliği yaptığı yerle ilgili haberler duyduğunda için acır ; o dönmüş olsa bile ; hadi ona da bişey olsaydı diye... hatta ilişkin biteli uzuun zaman olmuş; onu çoktaan unutmuş olsan bile ... asker yolu beklemek nedir unutamazsın çünkü... " benim askerim" cümlesi iliklerine kadar işlemiştir çünkü o beklenen zamanlarda...

bende nerede bir asker görsem içim pır pır oluyor... çok özlüyorum....askerler bıraktıkları kızın onu bırakmasından korkuyor.. bizlerde askerde çarşı izinde falan fırsat bulsa aldatır mı diye!! çevremdekiler gözden uzak gönülden ırak diyorlar! bazen umudumu kaybediyorum.. bazen tam tersi.. şafak 14 ay :)) acısıyla tatlısıyla geçecek ... ama kalan için çok daha zor... hele ki aileniz bilmiyorsa daha da buruk... .

kızlar siz siz olun sakın askerdeyken sewgililerinizi bırakmayın ona en büyük yamuğu kazığı atmış olursunuz.böle bişey yapmayın..çok zor askerlik çok..gün geçer gider biter askerlik elbet biter sabırla bekleyin..biz kızlar içinde zor ama onlar için daha da zor..15 ay geçer yeter ki sağ salim gidip gelsinler..bütün askerler ALLAHA EMANET OLSUNLAR..yine diyorum aske ryolu beklemek her kızın harcı değildir..bekleyin ki sewginizin ne kdr büyük ve güçlü olduğunu görün görsünler..asker yolu beklemek şereftir..gurur vericidr..

sana katılıyorum asker yolu beklemek her kızın harcı değildir. gurur verici birşey bu.

:Saruboceq:ŞAFAK 8

ŞÜKÜRLER OLSUNNN :Saruboceq:

:lepi:Birgün Gelecek 1 Gün Kalacak...:lepi:

Allah herkesi tez vakitte kavuştursun inşallahhh:Saruboceq:

:Saruboceq:ŞAFAK 8

ŞÜKÜRLER OLSUNNN :Saruboceq:

:lepi:Birgün Gelecek 1 Gün Kalacak...:lepi:

Allah herkesi tez vakitte kavuştursun inşallahhh:Saruboceq:

canım senin adına o kadar mutluyumki,inşallah bizde o sayıları görürüz.:Saruboceq:
Allah birdaha ayrılık yaşatmasın.

canım senin adına o kadar mutluyumki,inşallah bizde o sayıları görürüz.:Saruboceq:
Allah birdaha ayrılık yaşatmasın.

olumunekankayizsmilesağol kardelenimm,Aminnn:Saruboceq:

:Saruboceq:hepimiz görücez 01 Adana'yı inşallahhh:lepi:

sana katılıyorum asker yolu beklemek her kızın harcı değildir. gurur verici birşey bu.

evet cnm aynen öle..herşey vatan için sonuçta onların görevi.sevgi herşeyin önüne geçer asker yolu beklemek nedir ki?? değil 15 ay 15 yıl bile beklenir sewdikten sewildikten sonra..bana koymaz asker yolu beklemez ..ALLAHIN izniyle bitecek bu askerlik..kavuşcaz inş sewdiklerimize..s.ç.s sewgilim biricik aşkım benimm..

asker yolu bekleyipte sonra askerden dönünce ayrılan birçok çift gördüm...anlam veremiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…