- 12 Ocak 2010
- 3.044
- 30
- 118
- Konu Sahibi december90
-
- #2.041
iyi gunlerde kullan canım
ayyyhhh hangi birini sersemm kiikaydirigubbakcemile3..bişi alamadıkki canoo nesini serelimmsen sericeksin galibaakaydirigubbakcemile2
Yyook canım kafama gore hegun bişi alıorum ama kendımı sokaga cıkaramadıgım içinnn -tatlicadiarzu- -ki buna başka bişi diolar genelde - kaydirigubbakcemile3
hiç bişi alamıorum..ama mikrofiber yorgan alcam sanırım bi tane..en azından misafir için kullanırım..fiyatı inernette göre bile çok uygundu..
ben öle öncelikli bir liste yapmadım canım alınacak herşeyi listeledimm denk geldikçee alıyorum ordann..sonra da en son kalanları toptan alırım herhalde..ya bu alınacakları nasıl bi listeye soktunuz kızlar siz?
yani benim çeyizde baya bişey var, ben nevresim olayına sardım bu aralar. nevrsim halledince neye geçeyim bilemedim.
yorganı tacın fabrıka fazlasıymıs 35e aldım bugun..gıttıgımde 50 oldu dedıler ama benı hatırladıkları ıcın gecen haftakı fıyata verdıler..2 tane daha yastık aldım..Ne kadarmıss fiyatı olumunekankayizsmile
ya bu alınacakları nasıl bi listeye soktunuz kızlar siz?
yani benim çeyizde baya bişey var, ben nevresim olayına sardım bu aralar. nevrsim halledince neye geçeyim bilemedim.
yorganı tacın fabrıka fazlasıymıs 35e aldım bugun..gıttıgımde 50 oldu dedıler ama benı hatırladıkları ıcın gecen haftakı fıyata verdıler..2 tane daha yastık aldım..
yumusak yastıkta yatamadıgımız ıcın kaztuyu almıyorum..boncuk silikon aldım..
canım ben bi liste yaptım dısarı cıktıgımda bakıyorum hangisinde indirim varsa onu alıyorum..bi sırası yok benımde..
yastık yorganım var yemek takımım vs.. var ama daha bi pike takımım yok
kızlar dört mevsımlerden aldınız mı siz..birde bugun çarşaf yastık kılıfı ve battanıyeden olusan set vardı almakla almamak arasında kararsız kaldım kullanıslı olur mu acaba??
son olarak masa örtülerini nasıl alıosunuz siz??peçeteli masa örtüsü seti almak istiyorum ama 8lı mı 12 lı mı alım karar veremedım masamın ebatı nasıl olcak kullanabılır mıyım kullanamaz mıyım
yorganı tacın fabrıka fazlasıymıs 35e aldım bugun..gıttıgımde 50 oldu dedıler ama benı hatırladıkları ıcın gecen haftakı fıyata verdıler..2 tane daha yastık aldım..
canım ben bi liste yaptım dısarı cıktıgımda bakıyorum hangisinde indirim varsa onu alıyorum..bi sırası yok benımde..
yastık yorganım var yemek takımım vs.. var ama daha bi pike takımım yok
kızlar dört mevsımlerden aldınız mı siz..birde bugun çarşaf yastık kılıfı ve battanıyeden olusan set vardı almakla almamak arasında kararsız kaldım kullanıslı olur mu acaba??
son olarak masa örtülerini nasıl alıosunuz siz??peçeteli masa örtüsü seti almak istiyorum ama 8lı mı 12 lı mı alım karar veremedım masamın ebatı nasıl olcak kullanabılır mıyım kullanamaz mıyım
hayırlı olsun canım aldıkların..dört mevsimlerden ben aldım..ablama almıştı önceden ablam kullanıo şimdi çok kullanışlı olduğunu söyledi..masa örtüsünü de diktiricem ben..dışarıdaki hazırları pek beğenmedim..kumaşını kendin al diktir derimm hem fiyat olur daha uyguna geliyo ve parasını geçtim kesinliklee daha güzel oluo...annem karşıdann bakıcaktı kumaşş..ablama da diktirmişti önceden herkes çok beğendi..ben 12li al derim şahsen ben herşeyin 12lisini alıorum 1 tane 12li aldıktan sonra başka alıcaksan onları 8li yada daha az alabilirsin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?