Asker yolu beklerken çeyiz hazırlığı..

çift kişilik battaniyem geldi, yarında saten pamuk sarev nevresim takımım geliyor zemuszemus

biraz yavas..ama su an kafamda kurdugum bırsuru sey var onları almayı planlıyorum bakalım bi hele ay bası gelsin =)

senın nasıl gıdıo canım?

Son düzenleme:
ayyyhhh hangi birini sersemm kiikaydirigubbakcemile3..bişi alamadıkki canoo nesini serelimmsen sericeksin galibaakaydirigubbakcemile2

Yyook canım kafama gore hegun bişi alıorum ama kendımı sokaga cıkaramadıgım içinnn -tatlicadiarzu- -ki buna başka bişi diolar genelde - kaydirigubbakcemile3

hiç bişi alamıorum..ama mikrofiber yorgan alcam sanırım bi tane..en azından misafir için kullanırım..fiyatı inernette göre bile çok uygundu..

Ne kadarmıss fiyatı olumunekankayizsmile

ya bu alınacakları nasıl bi listeye soktunuz kızlar siz?
yani benim çeyizde baya bişey var, ben nevresim olayına sardım bu aralar. nevrsim halledince neye geçeyim bilemedim.

yani benim çeyizde baya bişey var, ben nevresim olayına sardım bu aralar. nevrsim halledince neye geçeyim bilemedim.
ben öle öncelikli bir liste yapmadım canım alınacak herşeyi listeledimm denk geldikçee alıyorum ordann..sonra da en son kalanları toptan alırım herhalde..

limango'dan aldığım bugün elime ulaşan Sarev Saten Pamuk nevresim takımım kızlar
bunları aldıkça kullanmak için sabırsızlanıyorum resmen

fiyat olarak oldukça uyguna geldi hemde kalitesini çok beğendim.

Ne kadarmıss fiyatı olumunekankayizsmile
yorganı tacın fabrıka fazlasıymıs 35e aldım bugun..gıttıgımde 50 oldu dedıler ama benı hatırladıkları ıcın gecen haftakı fıyata verdıler..2 tane daha yastık aldım..

yumusak yastıkta yatamadıgımız ıcın kaztuyu almıyorum..boncuk silikon aldım..

canım ben bi liste yaptım dısarı cıktıgımda bakıyorum hangisinde indirim varsa onu alıyorum..bi sırası yok benımde..

yastık yorganım var yemek takımım vs.. var ama daha bi pike takımım yok

kızlar dört mevsımlerden aldınız mı siz..birde bugun çarşaf yastık kılıfı ve battanıyeden olusan set vardı almakla almamak arasında kararsız kaldım kullanıslı olur mu acaba??

son olarak masa örtülerini nasıl alıosunuz siz??peçeteli masa örtüsü seti almak istiyorum ama 8lı mı 12 lı mı alım karar veremedım masamın ebatı nasıl olcak kullanabılır mıyım kullanamaz mıyım

hayırlı olsun canım aldıkların..dört mevsimlerden ben aldım..ablama almıştı önceden ablam kullanıo şimdi çok kullanışlı olduğunu söyledi..masa örtüsünü de diktiricem ben..dışarıdaki hazırları pek beğenmedim..kumaşını kendin al diktir derimm hem fiyat olur daha uyguna geliyo ve parasını geçtim kesinliklee daha güzel oluo...annem karşıdann bakıcaktı kumaşş..ablama da diktirmişti önceden herkes çok beğendi..ben 12li al derim şahsen ben herşeyin 12lisini alıorum 1 tane 12li aldıktan sonra başka alıcaksan onları 8li yada daha az alabilirsin bence

Hayırlı olsun canım,güle güle kullanın inşAllah.

güle güle kullan cnm aldıklarını, bende brillantın kampanyalı yorganından almak istiyordum ama çok ince olduğunu görünce soğudum açıkçası :26:

benim başlıca alacaklarım; yemek ve kahvaltı takımım.
nevresim, battaniye ve pike bu ay bi hayli aldım. pike 2 takım aldım bi daha almam yeter şimdilik. cotton box markasını öneririm kızlar kalitesi güzel görünüyor.

peçete hiç aklıma gelmemişti bak

cnm nasıl diktiriyorsun bi örnek foto ekle bakiim çok merak ettim

limangoda gördüydüm bende cotton box nasıl acaba dedim bilemediğimden almadım zaten kredi kartımda limit yok

kızlar bikaç ay sonra çamaşır makinesi almayı düşünüyorum annem diyo al diye diğerlerinide alırsın yavaş yavaş diyor ne dersiniz?

kızlar ben de bugün kahvaltı seti almaya gidicem..

bir de arzumun mutfak robotunu almayı düşünüyorum.kullanan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…