Asker yolu beklerken çeyiz hazırlığı..

canım ben carsı ıznınde netten resımlerını gosterıorum kararsız kaldıklarımı da yanına gıttıgımde soruyorum..gercı ben ne gostersem sen bılırsın ben anlamam dıyo ama olsun ben yıne de fıkrını almaya calısıyorum

aslında dogru dıosun ama ben hala kararsız durumdayım..sanırım en son mobılyalarımı alacagım zamana bırakıcam masa ortulerını..

asker sevgililier, nasıl gidiyo çeyiz alışverişi dökün bakiim aldıklarınızı :78:

ben twigy'den terlik aldım nişanlım ve kendim için henüz gelmedi.

bu aralar kendi ihtiyaçlarımla haşır neşirim :90: çeyizcileri dolaşmıyor değilim ama nerde ne var aklıma not ediyorum :97:

kızlar dun arçelik s 4120 kanguru elektrik süpürgesi hediye geldi bana..

bi eksik daha silindi listeden

hehee olsun kızımm ne güzel işte işine yarıcak bişi getirmişlerr güle güle yap temizliğinii

evet canım gerçi en son almayı planlıodum elektrikli eşyalarımı ama çook iyi oldu =)

internetten baktim resimlerine cok tatli :)) listenden bir esyayi daha sil :)

evet canım bende begendım ne yalan solım..kıpkırmızı rengi =)

canım ne kadar şanslısın ya. Valla bizde kimse daha elini cebine atmadı bakalım napacam artık...

canım ne kadar var düğüne..yakınsa elını cabuk tutman lazım bitmio çünkü eksik

geçen sene çeyiz işiini pek ciddiye almayınca tek bi iğne bile almadım. bu sene zamanda daralınca eylül ayından beridir alıyorum birşeler.
şuan için olan çeyizim:

düdklü tencere
çaydanlık
cezve takımı
vitriniçi bardak takımı
misaifrt için 53parça kahvaltı takımı
borcam
meyvelik
çerezlik
un eleği
yumurtalık
kepçe kevgir takımı
3tane tepsi
normal su bardakları toplamda 4çeşit (6lı)
büyük bıçaklardan 3tane
12li meyve bıçağı
salata tabakları

bide
10tane lavabo için havlu
2tane mutfak havlusu
1tane nevresim takımı
1tane çarşaf yastık takımı
8tane elbezi mutfağa
25tane filan sabun bezi
masa örtüsü
fiskos örtüleri
yatak odası için dantel takımı
mutfak dolabı örtüsü

daha çok eksiğim var:84:

bayağı biriksinde resimli sergileyecem hepsini

evet kızlar hiç kimse bişey almıo artık ya da lıo resim eklemio..askerlerimiz donucek bizim çeyizimiz yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…