Asker yolu beklerken çeyiz hazırlığı..

kızlar ben de bugün kahvaltı seti almaya gidicem..

bir de arzumun mutfak robotunu almayı düşünüyorum.kullanan var mı?

resimlerini eklemeyi unutma canım buraya
hımm arzumun tüm malları güzel fakar bozulduğunuda pek parçası bulunmuyor ve garanti belgesi olmasına rağmen ayrı para ödetyorlar canım sölim

ben o tür eşyları düğüne yakın almak taraftarıyım cnm
büyük parçaları ailem alıcak bi sorun olmazsa.

resimlerini eklemeyi unutma canım buraya
hımm arzumun tüm malları güzel fakar bozulduğunuda pek parçası bulunmuyor ve garanti belgesi olmasına rağmen ayrı para ödetyorlar canım sölim

canım resim eklemeyi bilsem almayı düşündüğüm takımı ekliycem de bilmiyorum ki..:26:

arzumunda ürünleri iyi diyorlar,netten yorumları okudumda alacağım üründen herkes memnun..Hepsiburada.com : Arzum Soprano Max Multi Blender Seti | Beyaz Eşya ve Mutfak işte bu..

canımm ablama gidincee çekerim fotosunu eklerim.aynı dışarıdaki hazırlar gibi dikiolarr desenleri daha güzel oluor sadecee kumaşını sen kendin gidip beğeniosun..bizim ablama aldığımız kumaşlar çok güzel olmuştu.

tmm esincim ekle bakalım olmadı bende öyle yaptırırım.

ben o tür eşyları düğüne yakın almak taraftarıyım cnm
büyük parçaları ailem alıcak bi sorun olmazsa.

ama canım ben teknede nişan yapmak istiyorum kız tarafına ait annemde bişeyler alıp koy büyük eşya olarak sonra zorlanırsın diyo ben herşeyimi kendim yapmk istiyorum ailemin takıcağını bile ben yapmak istiyorum ama annemler o kadar değil felan diyo herşeyimi gönlüme gçre almak istiyorum sonuçta aileye bırakınca birazcık ucuza kaçıyosun ama kendim aldığımda pahalıda olsa beğendiğin için alıyorsun yani canım
kenara para at diyor tekne yapıcan diye sölüyorsun evlendiğindede alırsın evine havlular,nevresim takımları diyor.

valla bizimkilerde çok şey alma diyorlar, evlenince zaten yine alıcaksın diyo annem felan.
nevresim baya aldım biliyosun şimdi ara verdim öyle çook beğendiğim olursa alırım ama yine

ucuza kaçmazlar cnm ya niye öyle düşünüyosun, sen beğeniceksin sonuçta ama tabi nasıl gönlüne sinecekse öyle yap sen yinede

öğlen netten baktım bulaşık,çamaşır makinesi beğendiğim 2 milyarama kalkıpda bunu alın diyemem ki ama çok güzeldi özellikleri felan ya
annemde nevresim içn diyor bir tek nevresimle çeyiz oluyor başlıyor saymaya kafayı yiyorum sonrada:)güle güle kullan en son aldığın sarevden benimde var renkleri farklı ama:)

valla bi düşünmeye başlayınca uykularım kaçıyor resmen :26:

amaan aldıklarımızı huzurla sağlıkla kullanalımda gerisi boş cnm ya, hem kız çeyizi eksiksiz olmazmış ufak tefek eksikler olsun derler hep büyükler.

bu son aldığım nevresim takımı bnmde çok hoşuma gitti kaliteside süper.

jua yada irya marka bornoz takımı düşünüyorum. çok güzel modelleri var hemde kalitesi iyi. daha önce taç düşünüyordum ama taçınkilerden daha beğendiğim modelleri var bu markaların.

sağol canım teşekkür ederim..karar veremedım belkı bende alırım dort mevsımlerden..aslında dogru dıosun masaörtüsünü diktirmek mantıklı..masanın ebatlarını dusunuyorum acıkcası..hanı en sona mı bıraksam napsam karar veremıyorum..
masa yuvarlak olursa 12lı buyuk olmas mı

Hayırlı olsun canım,güle güle kullanın inşAllah.

teşekkür ederim canım amin inşallah

tesekkur ederım canım :Saruboceq:
ben bitane hazır aldım ama bı tane de yun yorgan yaptırıcam..

canım bence para bırıktır ben kucuk ev aletlerımı de en son alıcam..

yaa hıc sorma bende alacakları dusununce gerılıorum
evet juada cok guzel modeller var..bana bı tane ozdılek bornoz setı hedıye geldı ama sanırım mısafırlık ıcın ayırıcam onu..

canım sadecee masa olarak düşünmee yani sadece masada kullanmak için peçete olmucak onlarsonuçta.servis olarak da düşün bir tane 12li olması lazım bencee..ben bir tane 12li yaptırıcam hatta başkaa öle peçeteli almam ama bir kaç tane masa örtüsü alırım diye düşünüorum.

canım peçeteden yana bi sorunum yok masa örtüsünü kaç kişilik alsam diye düşünüyorum..

kızlar siz beğendiğinizi alıyorsunuz da
sevgilişler askerde onlara nasıl gösteriyorsunuz?
yani arada kaldığınız şeyler olduğunda
nasıl hallediyorsunuz?
ben çarşı izinlerinde sürekli onları sorsam kafamı kırar :)

çok kararsız kaldığım şeyler olursa nişanlımında fikrini almak için çarşı izinlerinde netten fotosunu gönderiyorum. öyle karar veriyoruz ama şimdiye kadar karar veremediğim pek olmadı

ben çeyiizlik şelerimii hiç sormuorum normalde de yani sormam..aldığım şeleri sölemiorum bilee kararsız olduğum noktalardaa annem devreye girio..zaten erkekler anlamıo böle şelerden hatta bi çok şey onlara gereksiz gelio

canım peçeteden yana bi sorunum yok masa örtüsünü kaç kişilik alsam diye düşünüyorum..
canım bencee 12 kişilik al salon takımlarının masasıı genelde dikdörtgen oluo ve 12 kişilik oluo açıldığındaa ama sen bilirsin tabii nasıl bir takım alcaksın ben şahsen dikdörtgen alıcamm yuvarlak düşünmüorumm..kare bile olsaa ki kareler yok artık..kenarlarındaa sarkar birazcık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…