- Konu Sahibi december90
-
- #2.141
çok ama çok güzemiş bende görmüştüm ama hatırlamıyorum nerde gördüğümü ya harka çok şekerler:)
ne kadar canım bu?
tatlım ben kupasından alıcam mutlakaa..Tanesi 7,5 tl..
birazcık pahalı değil mi gerçi sevgilinle sana alcan bi tane yani:)
bunun başka değişik modelleri var mı ne diye girip bakmalıyık internetten?
tatlım porland kaya maya yaz çıkıo setlerii
bak meesela bu 100 tl 10 ay a böldüler 10 tl ödemeye başlıcam tabi yeri gelicek 20,30 ödücem öbür türlü bitmez çünkü.ya sonuçta 10,20 biyerlere harcıyoruz gereksiz en azından böle şeyler alıp çeyizime koymak daha mantıklı.
Aynen canım annemde diyor bi nevresim bi havluya bitmiyor diyo:)
çok güzeller ben daha almam derim ama gider yine alırım annemle ağz dalaşı yaparız yani:))
kesinlikle canım bi kurduk mu herşey gelir bizimde bi resmiyete döküleseydi herşeyi almaya başlamak istiyorum artık ya
dogru dıosun canım..vee en dogrusunu yapıosun kesınlıkle..ama resmıyete doktukten sonra fazla beklemeyeceksenız bıraz daha hızlandırabılırsın hazırlıkları..
o zaman dediğin gibi rahat rahat hazırlanırsın canım..1 sene nişanlı kalıcaz canım biz o dönemde alırım diyorum ben
o zaman dediğin gibi rahat rahat hazırlanırsın canım..
benim düşüncem bu şekilde kaan 1 sene fazla diyor 6 ay nişanlı kalırız diyor ama ben 1 sene olsun istiyoorum.anca heşeyimizi azırlar ve borcumuz azalr rahat rahat evimizde geçinir gideriz :)ama yinede zorlanacağım kesin canım
hiçbişeyim yokki tencere takımı,yemek takımı,borcamlarım,,tupperwareden alıcaklarım var ir dünya eksiğim var ee daha beyaz eşya var yatak odası nişan için davetiye için para lazım ve en güzel yerlerde yapmak istiyorum ben nişanımı.o yüzden zorlanıcam yinede ailemden yardınm görmeden kendi paramla yapmak istiyorum.
kızlarr sizcee hangisii karar veremiyorummmm ??
[ımg]http://i1012.hizliresim.com/2010/12/20/1119.jpg[/ımg]
Kızlarr sizcee hangisii karar veremiyorummmm ??
bende bugun kutahya porselenın 4 tane kupasını aldım..bırde guralların kadehlerınden aldım 12 tane..bazı sok marketlere bugun gelmıs bazılarına da yarın gelecekmıs bılgınız olsun kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?