Asker yolu beklerken çeyiz hazırlığı..

dogru dıosun canım..vee en dogrusunu yapıosun kesınlıkle..ama resmıyete doktukten sonra fazla beklemeyeceksenız bıraz daha hızlandırabılırsın hazırlıkları..

dogru dıosun canım..vee en dogrusunu yapıosun kesınlıkle..ama resmıyete doktukten sonra fazla beklemeyeceksenız bıraz daha hızlandırabılırsın hazırlıkları..

1 sene nişanlı kalıcaz canım biz o dönemde alırım diyorum ben

o zaman dediğin gibi rahat rahat hazırlanırsın canım..

benim düşüncem bu şekilde kaan 1 sene fazla diyor 6 ay nişanlı kalırız diyor ama ben 1 sene olsun istiyoorum.anca heşeyimizi azırlar ve borcumuz azalr rahat rahat evimizde geçinir gideriz :)ama yinede zorlanacağım kesin canım
hiçbişeyim yokki tencere takımı,yemek takımı,borcamlarım,,tupperwareden alıcaklarım var ir dünya eksiğim var ee daha beyaz eşya var yatak odası nişan için davetiye için para lazım ve en güzel yerlerde yapmak istiyorum ben nişanımı.o yüzden zorlanıcam yinede ailemden yardınm görmeden kendi paramla yapmak istiyorum.

anladım canım yardım da almayacaksan sağlam birikim yapman lazım..çünkü inanılmaz masraflı oluyor bu butun saydıkların..borcam falan hiç alma ben almadım ve söz yapıldktan sonra arkadaşım borcam getirdi evlenince de muhtemelen hediye olarak borcam ve cay bardagı su bardagı tarzı seyler alınır..bunlara cok yuklenme..nişan yapmaya niyetin varsa nişan bohcası da var işin içinde onu da düşün :44: en iisi kaçıp evlenmek böölece çeyiz derdi olmaz

ama yok yaa bu stres bile güzeeel

selam kızlar..

ben tezgahüstü eşyalarımın tamamını ahşap-porselen yapmaya karar verdım..

bi kaç tane üründe aldım baharatlık bievden..

ama kullanıslı olur mu dıye merak edıyorum..cam sağlıklı..ama bunlarda cok hos gozukuo kararsız kaldım acıkası..bıevın baharatlık ve saklama grubunda CSH serisi var..ordakı urunlere bayılıyorum..sıvı sabunluk,kirli kaşıklığı falan almayı dusunuyorum sımdı..

birde bernardoda gordum kaşıklık var bu modelde..

sizce mutfakta hepsi böyle olursa hoş olur mu?

slm kızlar uzun zamandır bırsey almamıstım gecen gun tefal autoclean 500 ütü aldım ınsallah memnun kalırım aslında phlıps almak ıstıyordum satan adam tanıyo bızı yanı herzamankı musterısınız hayr sen bu utuyu al dedı baya ıddalastık sen bunu al dıyorum dedı :26: ınsallah guzel cıkar

ve bırde tefal smart el mıkserı aldım
resım eklemeyı bılmedıgım ıcın resım koyamadım

hee ayrıca braunun yenı blendırı cıkmıs metal sıyhalı falan onun kablolusunu sipariş verdım o gelecek işte bakalım ıns resımdekı kadar guzeldır

bende bugun kutahya porselenın 4 tane kupasını aldım..bırde guralların kadehlerınden aldım 12 tane..bazı sok marketlere bugun gelmıs bazılarına da yarın gelecekmıs bılgınız olsun kızlar..

slm kızlar ya bana bı fıkır verırmısnız
hanı vıtrınlere konulan su takımları falan oluyoya bardak takımları yanı
bazıları altın rengı varaklı bazılarıda gumus rengı. bızım evde de o sekılde cay bardagı var ama zamanla o renklı kısmı soyulmya basladı
bende o yuzden kendıme ceyızlık olarak renklı deılde kesme gıbı olanları var bunların gercı bırtek jumboda gordum baskada rastlamadım. jumbonun sıtesınde de var ama cok pahalı.
cokmu sade olur benım dedıgım kararsız kaldım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…