- Konu Sahibi december90
-
- #2.121
ay canım ben hiç ölegörmedim böle ahşaptan üzerinde cam fln var camın içindede çiçek fln..öle beyaz hiç görmedimm.gördüklerim hiç hoşuma gitmedi benimde aklıma valiz geldi..o beyazlara bakayım bi zamann..çünküü sadece bohçayla olmaz alınanlar bohçaya sığmazz
ben de tam tersi valiz olayına illet oluyor o ne ayol tatile çıkar gibi
hiç hoşuma gitmiyor en yakışık alanı bembeyaz bir sandık.
Şimdi çok harika modeller var incele bi öyle karar ver istersen canım ya
kızlar nişan alışverişinde nişan sandıgı isterseniz aldırabiliyorsunuz.. herşeyin toplu hoş durması acısından..
içine seccade ,havlu patik koyuyor kaynana ..dışardan alınanları sayıyım size, makyaj kutusu icinbde makyaj seti ama makyaj malzemeleride bayatlayabiliyor ona göre bakın ..makyaj kutusunun icinde parfüm,tırnak makası,far,rimel,fondoten,deodorant twemizleme mendili oluyor..
onun dışında set halinde gecelik sabahlık saten alınıyor.. bana complete set alındı . sortu na kdr vardı saten aldırın sizde..
iç çamaşırı alınıyor takım halınde kutuda..
atlet ve altu alınıyor takım..
ayna seti alınıyor .. icinde sac fırcası buyuk ayna tozluk vs var.
bunlar yani alınanlar..
aldıklarını gule gule kullan canım cook güzeller
güle güle kullan canım nevresim takımını..
herhalde biz en çok parayı nevresimlere yatırıyoruzz
bende 3 tane pamuklu var 2 tane pamuk saten 2 de pike takımının içinde 1de sırf rengine bayıldıgım için aldıgım saten var şimdilik yeter sanırım..
gerçi görünce dayanamıyorum ama nişanlımda hayırlısıyla gelince bi kaç tane de onla alırız yiteeerr
anladım canım en iyisini yapıosun..zamanın varken yavastan al..ve birikim yap biraz..ben nişanlım askere gidince almaya başladım gerçi nişanlımla beğenmiştik çoğu şeyi gidince de almaya başladım..ama şimdi hala baksan bi dünya eksik var..beyaz eşyaları saymıorum bile..
Nevresimlerde o kadar çeşitli olunca insan dayanamıo..bende her dısarı cıktıgımda hala nevresimlere bakıyorum..
Ay hayırlısıyla ağız tadıyla yuvamızı kuralımda elbet eksikleri tamamlarız
Kızlar güle güle kullanın aldklarınızı:81: hepsi çok güzel. Ben de ekliyorum; :78:
Reçellik;
Kahve Takımım;
Sosluklarım şimdilik 3 tane ama 6 ya tamamlıcam
Çerezlik fotoda 2 tane ama normalde 3 tane
Yemek servisi için tabaklarım:97:
Borcamlarım
Aşkımla bana öze lkaya & Maya seti alıcam ben kızlar.. Geçen sene aşkımla geerken görmüştüm bayılmıştımmm...
Baksanıza şunlara ;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?