Asker yolu beklerken çeyiz hazırlığı..

Kızlar bende dün aldım kahvaltı takımı ile günlük yemek takımını bernardo dan :)
karaca danda çeyiz seti aldım ama yemek takımın resmini bulamadım kare olanlardan aldım umarım güle güle kullanırız..

Son düzenleme:
Selam kızlarr.Ben de başladım çeyiz hazırlığına.Askerimin gelmesine 3 ay kald.Benim çeyizlerimin çoğu memlekette.Eksilerimii aldıkça burdan paylaşıcamm:) :132: :119:

merwishhhh çok tatlı kahvaltı takımın güzel güzel kahvaltılarda kullanırsın canım.Ne kadara aldın tatlım?

canım çok güzeller..Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin..

Selamm kızlarrr
Bilenleriniz bilir dore satıyorum ben hazır satarken ucuz ucuz alıyım diyordum geçenlerde burdaki japon du t-shoptu ( kozmetikten mutfağa ) hertürlü ürünlerin satıldığı yerleri gezdimm... Anemmm inanılmaz ucuz.. Bilindik markalardan bu tarz ufak mutfak eşyaları işte saklama kapları falan almadan önce bu tip yerleride gezin derim kızlar

kızlarr bişi sorcam size...bizim 18 aralıkta nişanımızz varr malum biliosunuz..nişan alışverişinee başladık benim okulum dolayısıylaa arta kalan vakitlerde yapabiliriouzz sadece..parça parça..aslında bu konularda tecrübeliyim ama eksik kalmasını istemiorum..nişan bohçasınıa gelinin neler alınıoo yazarsanız sevinirim..

Valla bende hiç ama hiç bilmiyorum o işleri.. senin hazırlıcanımı soruosun yoksa sana yapcaklarınımı tatlım anlamadım :26:

bana alıncakları canımm..geline neler alınıo?alışverişe gitcezz bana istediğini al diolarr ne alcam ben ya

ooo neler alınmaz ki tatlım.
Makyaj setinden iç çamaşırına, terliğine çorabına, nişan elbisesi, ayakkabısı, nişan havluları, gecelik, çetik çember ıvır zıvır, seccade, tesbih, bu tarz şeyler alınır.
Gerisi sana kalmış ekstra bişey istersen ekleyebilirsin.

offf daha çok eksik var desene..bir gecelik aldık birde takıları başka bir şey yok..birde diorum ki sandık fln istemiorum öle valiz aldırıyım nasıl olur başka alternatif var mı yav

offf daha çok eksik var desene..bir gecelik aldık birde takıları başka bir şey yok..birde diorum ki sandık fln istemiorum öle valiz aldırıyım nasıl olur başka alternatif var mı yav

ben de tam tersi valiz olayına illet oluyor o ne ayol tatile çıkar gibi
hiç hoşuma gitmiyor en yakışık alanı bembeyaz bir sandık.
Şimdi çok harika modeller var incele bi öyle karar ver istersen canım ya

selam kızlar..dün can sıkıntısından oturdum aldıklarımın bı lıstesını yaptım eksik yazdıklarım mutlaka vardır ufak tefek de olsa..

almam gerekende bı dunya esya var zaten..aklınıza gelen ve oncelıkle almam gerekenlerı yazarsanız sevınırım..

kp misafir yemek takımı
kp günlük yemek takımı
kp 6 kişilik ymk tkm hediye verdi..
korkmaz tencere seti 9 parça
korkmaz tostkolik
korkmaz fritöz
korkmaz su ısıtıcısı
korkmaz ekmek kızartma mak.
korkmaz cezve takımı
korkmaz döküm tencere seti 5 prç
korkmaz çaykolik
essenso elektrikli cezve
esse wok
biev seker-cay-kahvelik saklama kabı (ahsap kapaklı olanlardan)
baharat seti masaüstü için olan küçüklerden..
kek kalıbı 3 prç
tantitoni yeşil kahvaltılık
2 adet kesme tahtası
rende
3 adet gümüş tepsi
3 adet ahşap tepsi
pb 2 takım su bardagı
pirinç & çay süzgeci
yağlık & sirkelik
haşlama teli
5 adet nevresim takımı 3 ranforce 2 pamuk saten
özdilek aile bornoz seti pembe ve beyaz hediye geldi
özdilek hamam seti
lif & kese (sayısını bılmıorum)
mudo banyo aksesuarları ( diş macunluk,diş fırçalık, sabunluk,sıvı sabunluk)
muftak havluları & kurulama bezleri
mutfak önlüğü & tutacak & eldiven
jumbo cay servis seti
pb borcam seti yuvarlak
bakır yumurtalık
servis seti (tahta kaşık & sebze soyucu & spatula & ızgara maşası & patates ezici & pasta maşası & yumurta fırcası & makarna maşası& çırpma teli &kepçe )
el & yüz havluları
kahve fincanı 2 takım
3 adet bıcak
ayak havluları
renklı cerezlıkler
nıhale
tupperwareden saklama kapları sürahiler vs.. ( albümümde ekliler)
taç battanıye
taç silikon yastık 4 adet ( yumusak yastıkta yatamıorum )
taç silikon yorgan
pb çay seti
pb kelebeklı sürahi ve su bardakları
hayalet tuzluk
dantel salon takımları & masa örtüleri
1 adet nakıslı nevresım takımı
arçelik elektrik süpürgesi hediye geldi..

Son düzenleme:
guya butun elktronık esyaları en son alıcaktım ben ama baktım kı bi cok seyı almısımm

blendırı & mutfak robotun da hangi marka önerirsiniz kızlarr??ben phılıps dusunuyorum ama??kullanan var mı ?

Kızlar güle güle kullanın aldklarınızı:81: hepsi çok güzel. Ben de ekliyorum; :78:

Reçellik;

Kahve Takımım;

Sosluklarım şimdilik 3 tane ama 6 ya tamamlıcam

Çerezlik fotoda 2 tane ama normalde 3 tane

Yemek servisi için tabaklarım:97:

Borcamlarım

kızlar nişan alışverişinde nişan sandıgı isterseniz aldırabiliyorsunuz.. herşeyin toplu hoş durması acısından..
içine seccade ,havlu patik koyuyor kaynana ..dışardan alınanları sayıyım size, makyaj kutusu icinbde makyaj seti ama makyaj malzemeleride bayatlayabiliyor ona göre bakın ..makyaj kutusunun icinde parfüm,tırnak makası,far,rimel,fondoten,deodorant twemizleme mendili oluyor..
onun dışında set halinde gecelik sabahlık saten alınıyor.. bana complete set alındı . sortu na kdr vardı saten aldırın sizde..
iç çamaşırı alınıyor takım halınde kutuda..
atlet ve altu alınıyor takım..
ayna seti alınıyor .. icinde sac fırcası buyuk ayna tozluk vs var.
bunlar yani alınanlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…