- 30 Ocak 2009
- 3.202
- 14
- 683
- 38
- Konu Sahibi december90
-
- #2.101
merwishhhh çok tatlı kahvaltı takımın güzel güzel kahvaltılarda kullanırsın canım.Ne kadara aldın tatlım?
kızlarr bişi sorcam size...bizim 18 aralıkta nişanımızz varr malum biliosunuz..nişan alışverişinee başladık benim okulum dolayısıylaa arta kalan vakitlerde yapabiliriouzz sadece..parça parça..aslında bu konularda tecrübeliyim ama eksik kalmasını istemiorum..nişan bohçasınıa gelinin neler alınıoo yazarsanız sevinirim..
Valla bende hiç ama hiç bilmiyorum o işleri.. senin hazırlıcanımı soruosun yoksa sana yapcaklarınımı tatlım anlamadım :26:
bana alıncakları canımm..geline neler alınıo?alışverişe gitcezz bana istediğini al diolarr ne alcam ben ya
offf daha çok eksik var desene..bir gecelik aldık birde takıları başka bir şey yok..birde diorum ki sandık fln istemiorum öle valiz aldırıyım nasıl olur başka alternatif var mı yavooo neler alınmaz ki tatlım.
Makyaj setinden iç çamaşırına, terliğine çorabına, nişan elbisesi, ayakkabısı, nişan havluları, gecelik, çetik çember ıvır zıvır, seccade, tesbih, bu tarz şeyler alınır.
Gerisi sana kalmış ekstra bişey istersen ekleyebilirsin.
offf daha çok eksik var desene..bir gecelik aldık birde takıları başka bir şey yok..birde diorum ki sandık fln istemiorum öle valiz aldırıyım nasıl olur başka alternatif var mı yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?