kızlar bu siteye sağlık ve estetikle ilgili bikaç konuda yardım almak için girmiştim ama yazışmalarda gezerken halinizin komikliğine dayanamadım baktımki yazıyorum yani..............................kızlar tencere tabak çaycı falan filan ne ya neki taksitle alyosunuz.demekki ailenizinde sizinde maddi durumunuz kötü. eee sevgililer askerde olduğuna göre onlarda daha işini gücünü kariyerini geliştirmemiş.aşk maşk ayağına gidiyosunuz ama benden söylemesi hayatın gerçekleri acı.ya zengin ya kariyerli birini tercih etmediğiniz sürece geçiniz kardeşim ya. zengin tipsiz olabilir kariyerli yaşlı yada dul olabilir ama yok taksit ödedim yok tencere seçtim komikliğini yaşamazsınız.evleneceğiniz ay gider herşeyi en alasıyla alır evinize dizer çıkarsınız.çeyiz hikayesi geçmiş yüzyıllarda bide arap ülkelerinde kaldı hindistanda bile yok.kendinize yazık etmeyin komikde olmayın ablalar. benimde kusuruma bakmayın saflığınıza dayanamadım yani.
ne kadar saçma bir mesaj bu böyle

lmaz:
yazdıklarının mantıklı olmadığını sende çok iyi biliyorsun bence
yada sen ve çevren çok çok varlıklı insanlarsınız
bazı şeyleri önceden almak takside girmek durumumuzun kötü olduğunu gösteriyorsa evet kötü
ve kimsenin ikili ilişkilerinin aşkının sevgisinin hakkında böyle kesin yorum yapamazsın
kişilerin birbirlerine ne kadar bağlı ne kadar sadık olduğunu bilmen imkansız
mutluluk kariyerli zengin biriyle birlikte olmak değildir asla
zenginlik dediğin nedirki bir kıvılcım yeter yok olmasına
hepimiz burda sevdiklerimizi askere gönderdik
çoğumuz nişanlıyız, askerlik bitiminde nişanlanacaklarımızda var evlenecek olanımızda var
daha çok şey söylemek isterdim sana ama boşver
acıdım sadece sana
herşeyin zenginlik para pul olduğunu düşünüyosun... yazık...