Asker yolu beklerken çeyiz hazırlığı..

cevap veripte seviyesine düşme tatlım benim
kimseye kendimizi ispat etmek drumunda değiliz

evet çookkk ama çokkk mutluyuz opuyorumnanaktan

tabi canım öle yanee

ewet dadlum çok mutluyum kıskananlar çatlasın öle kimseye nasip olmaz asker yolu beklemek gururluyuz seviyoruz mutluyuz üçü bir arada:)opuyorumnanaktan

çhoooook komik.karşınıza zengini kariyerlisi çıksa bu yazdıklarınızı hemen yalayıp yutarsınız
lüks arabalarınıza atlayıp taksit ödememeniz gereken lüks mağazalarda size hizmet edilmesinin
keyfini çıkarırsınız.siz bilirsiniz ben sizin iyiliğiniz için söylüyorm

bizim iyiliğimizi düşünmek sana düşmez
fikirlerini knd üzerinde uygula :dilcikar:

bizim iyiliğimizi düşünmek sana düşmez
fikirlerini knd üzerinde uygula :dilcikar:

boşver nisancım ya

3447.jpg

kızlar bu siteye sağlık ve estetikle ilgili bikaç konuda yardım almak için girmiştim ama yazışmalarda gezerken halinizin komikliğine dayanamadım baktımki yazıyorum yani..............................kızlar tencere tabak çaycı falan filan ne ya neki taksitle alyosunuz.demekki ailenizinde sizinde maddi durumunuz kötü. eee sevgililer askerde olduğuna göre onlarda daha işini gücünü kariyerini geliştirmemiş.aşk maşk ayağına gidiyosunuz ama benden söylemesi hayatın gerçekleri acı.ya zengin ya kariyerli birini tercih etmediğiniz sürece geçiniz kardeşim ya. zengin tipsiz olabilir kariyerli yaşlı yada dul olabilir ama yok taksit ödedim yok tencere seçtim komikliğini yaşamazsınız.evleneceğiniz ay gider herşeyi en alasıyla alır evinize dizer çıkarsınız.çeyiz hikayesi geçmiş yüzyıllarda bide arap ülkelerinde kaldı hindistanda bile yok.kendinize yazık etmeyin komikde olmayın ablalar. benimde kusuruma bakmayın saflığınıza dayanamadım yani.

evet biz fakiris hepimiz kendimiz gibi fakir olan insanlarla evleniyorus sempatiksalakcinni senin soylediginde kolay yol zengin adam alıp keyif surmek hatta dede olsun hic farketmes yeterki parası olsun ruhunu seytana satar gibi paraya satmak..

evet biz fakiris hepimiz kendimiz gibi fakir olan insanlarla evleniyorus sempatiksalakcinni senin soylediginde kolay yol zengin adam alıp keyif surmek hatta dede olsun hic farketmes yeterki parası olsun ruhunu seytana satar gibi paraya satmak..

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

:roflol: :roflol:

bravo arkadaşımmm:umursamaz:delikafaduldenalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

nisancım senin istediğinden mıknatıslı ama ufak bunlar sanki ya ama güzeller fiyatıda çk uygun ya 23.50 tl hiçbişe deil

3533.jpg

ya ben ufak tefek seyler alıyım ama sonra modası gecer mi diye dusunuyorum

canım sende modası geçmicek şeyler alabilirsin havlu newresim takımı baharatlık felan bunların modası geçmez öle die die valla hiçbişe alamıoz canım

çhoooook komik.karşınıza zengini kariyerlisi çıksa bu yazdıklarınızı hemen yalayıp yutarsınız
lüks arabalarınıza atlayıp taksit ödememeniz gereken lüks mağazalarda size hizmet edilmesinin

asıl sen çok komiksin.yazdıklarını bidaha okur musun.insanları küçük görmek,aşağılamak sana düşmez.bu dünyada herşey parayla mı sanki?sizin gibi düşünenler parazit gibi başkalarının sırtına dayanarak yaşamaya çok alışmışlar..zengin koca olsun da çamurdan olsun mantığı..evliliği bu kadar basite indirgeyenlere gülüyorum sadece.tabiki herşey aşk,sevgi değil..mantık çerçevesinde olmalı herşey..
burda arkadaşlar birbirleriyle çeyiz konusunda fikir alışverişi yapıyorlar..bunun nesi yanlış.senin düşüncen kolay yoldan zengin koca bulup(nasıl olursa olsun hiçç farketmez) keyfini sürmek..tabi yaptığın bu evlilik kaç gün sürer oda tartışılır ya..sen bu zihniyetle devam et...

offf off çok eksik var alınacak!!![/QUOTeksik olan ne biliyomusun mantık mantııııık.

sen o bildiğin sapkın yoldan git tatlım biz böyle çok mutluyuz.
eksik olan tek şeyin mantık olduğunu demişsin ya he valla sende mantık denen şeyin zerresi yok minicik beyninle bize gelmiş tepeden bakmaya çalışıyorsun ama sana ne yazık ki asıl tepede olan bizler senin gibi küçük insanlara kuş bakışı bakıyoruz şekillerinize anlam veremeden.

senin gibiler için bir de çok güzel bir söz var

"aç tavuk kendini buğday ambarında sanırmış"

şimdi git kendine kart zengin bir zampara bul...
sengözlerimebaksanab

nisancım senin istediğinden mıknatıslı ama ufak bunlar sanki ya ama güzeller fiyatıda çk uygun ya 23.50 tl hiçbişe deil

3533.jpg

yok cnm önceki ekledğin kaşığı mıknatıslı olanlardan istiyorum ben
ama bunlarda güsel
hatta bu tip 1 takım almayı düşünüyorum porselen takım dışında

günaydınopuyorumnanaktan

burcu bunu nereden buldun yaaa bende böyle istiyorum yaaadelikafadulden

serapcım bi siteye girdim bunlardan çıktı ama bakar araştırırım sana özelden mesaj atarım belki netten siparişş veririsin tatlım

hımm anladım nisancım ama bunlarda çk hoş valla günaydın tatluım sanada

selam kızlar şöyle salak insanları ciddiye alıp pirim vermeyin ya
konuşur konuşur gider tek kelime etme gereği duymadım o arkadaşa
çünkü öyle boş öyle acınası halde ki
bırakın yaşasın ve görsün kim haklı kim haksız

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gunaydın
hemen olaya gırmek isityorum bırazdan yoksa sınır krızı gecırcem
gecenlerde hatrlarsanız eger markafonıden nevresım takımı sıparıs vermsıtım hatta braya resmınıde koymustım neyse
bu sabah kargom geldı ama şok oldum resmen
resımdekı gıbı deıl rengı guya kremdı renk idi
allah askına krem renk nasıl oluyo????? ben mı yanlıs bılıyorum
bu baya bı kahveyı andıran bı renk
bej mı denıyo oyle bırsey ama hıc begenmedım
hemen markafonıye ıdade mesajı attım sorunuda acıkladım
offff sızce kabul ederlermı delı olacam

çhoookk iyisin-tatlicadiarzu-:asigim:allah ırazı ossunzemuszemussenin gibi iyi düşünceli insanlar olmasa vay halimize:çok üzgünüm:-tatlicadiarzu-
yaş sınırın sanırım 16-17 civarı,bak küçük bebe...daha ergen sayılırsın,ama bu yaşlarda aklın başka şeylere çalışsın,böyle şeylere çalışmasın be yavrum:teselli:ilk başta okuyunca sinirlenmiştim ve kale alıp cevap vermiştim ama inan kale dahil alınamayak kadar aciz birisin:delphin:he bu arada tekrar naşş:1closedeyes:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr gunaydın
hemen olaya gırmek isityorum bırazdan yoksa sınır krızı gecırcem
gecenlerde hatrlarsanız eger markafonıden nevresım takımı sıparıs vermsıtım hatta braya resmınıde koymustım neyse
bu sabah kargom geldı ama şok oldum resmen
resımdekı gıbı deıl rengı guya kremdı renk idi
allah askına krem renk nasıl oluyo????? ben mı yanlıs bılıyorum
bu baya bı kahveyı andıran bı renk
bej mı denıyo oyle bırsey ama hıc begenmedım
hemen markafonıye ıdade mesajı attım sorunuda acıkladım
offff sızce kabul ederlermı delı olacam
tabiki kabul ederler de kargoyu hemen iade etseydin keşke.
Birdaha aklında bulunsun kargoyu beklet aç bak beğenmezsen geri yolla.
Ben markafoni ve limango dan sürekli alışveriş yapıyorum hiç sorun yaşamadım.
İade sebebine beğenmedim rengi beklediğim gibi değil ya da yanlış gönderim de.
Kabul ederler canım. Sakin ol öncelikle olumunekankayizsmile

Back
X