Asker yolu beklerken çeyiz hazırlığı..

slm canım ii canım seni sormalı saol canım bilgilendirdiğin için

sağol cnm iyiyim bende
şu densize sinirlendim yeni okudumda msjını =)
yatak örtüsü alıcam c.tesi günü kısmetse
resmini ekliyim bak bakalım beğenecek misin
kanatılı perde olarak ne önerirsin renk olarak diğer nevresimlerimede uyması için tabi
gidip soft pembe yaptırmıyım onuda :)

hangisini diyosun cnm sen erzurum yazan yeri mi
ben pro kart sahibiyim ya ondan imza koyabiliyorum oraya normal üyeler yapabiliyo mu bilmiyorum onu cnm

2519.jpg

işte bu :kedi:

sen oturda kendi haline gül bence!!çünkü cidden acınacak haldesin:1closedeyes:bu görüşe sahip bir insan gerçekten acınacak haldedir..gamyoncuiremsu
siz saldrazamın sol tarafından gelmesiniz sanırım-tatlicadiarzu-
sen yaşlı ama kariyerli zengin birini bul anam..biz askerlerimizle,taksitlerimizle mutluyuzbayanssulusmilenaş:delphin:

çok seviyorum seni tanrıçam benmŞeniz

gelsede bi sataşsam zaten sinirim tepemde :roflol:
tanrıçamın ağzına sağlık

kızlar beğenmediniz mi ya bu örtüyü ben canlı gördüm çok güzeldi :kedi:
home sweet home markası

cancu sağol cnm ya bitanesinŞeniz
tatlikis saol cnm 458 fiyatı personel indirimiyle 317 ye alıcam 5 taksit sanırım

sağol cnm iyiyim bende
şu densize sinirlendim yeni okudumda msjını =)
yatak örtüsü alıcam c.tesi günü kısmetse
resmini ekliyim bak bakalım beğenecek misin
kanatılı perde olarak ne önerirsin renk olarak diğer nevresimlerimede uyması için tabi
gidip soft pembe yaptırmıyım onuda :)

krem rengi ketenide buna uygun renkte al bence güzel olur

kıslar nasılsınız bakalım taksitli çeyiz alımları nasıl gidiyo a.s.

iyi seni sormalı tatlım ayy sorma ya bnde şu çaycıyı bitirsemde başka şeylerde alsam şu anda sadece çaycım var o kadar gerçi bnde söz nişan hişçbişe yok ya hoş:)

iyi seni sormalı tatlım ayy sorma ya bnde şu çaycıyı bitirsemde başka şeylerde alsam şu anda sadece çaycım var o kadar gerçi bnde söz nişan hişçbişe yok ya hoş:)

olur olur canını sıkma tatlım her taksit bitmeye mahkumdur
Rabbim iş rastlığı versin yeterki :Saruboceq:

olur olur canını sıkma tatlım her taksit bitmeye mahkumdur
Rabbim iş rastlığı versin yeterki :Saruboceq:

aslında kendimi sıkmakda istemiorum bn sizin gbi nişanlı deilim o yüzden rahatım ama nişanlı veya sözlü olupda keşke böle telaşları yaşasam valla:)))

çhoooook komik.karşınıza zengini kariyerlisi çıksa bu yazdıklarınızı hemen yalayıp yutarsınız
lüks arabalarınıza atlayıp taksit ödememeniz gereken lüks mağazalarda size hizmet edilmesinin
keyfini çıkarırsınız.siz bilirsiniz ben sizin iyiliğiniz için söylüyorm

bizim iyiliğimizi düşünme sana düşün diyen mi oldu sen kendine bak yolunu çiz yürü kızım zengini felan istemioz al senin olsun hepsi biz böyle gayet mutluyuz güzelim sen kendi derdine yan sen keyfini çıkar git bu topice bidahada yazı yazma

Back
X