- Konu Sahibi december90
-
- #1.381
canım biz mahmutpaşaya gittik çarşıya ordan aldık...
fransız tülü hani şu gelinliklerde kullanılıyorya dantel diye...
onlardan canım...şu an fotoğraf makinem yok ablamda o da nevşehirde gelsin yükler koyarım canım...
evet damat bohçası olacak canım annemle yengem yapacak inşallah ama fransız danteli fikri benimdi
yapılsın edilsin çeker koyarım bitmiş halinede...
hazırlarıda var ama çok pahalı 5 parça 500milyon biz kendimiz kummaş gibi aldık dikicez...
500 mü yuhh artık ya yemektakımı mı alıonuz canım ne kadar pahalıymış öel yaw abowwwww:1shok:akannehir
aaa delimisin yılların markası annemin çatal bıçak takımı halaa mis gibi duruyor valla...
beğendiysen kaçırma al derim...
bende bi tencere takımını alıcam...
hatta mümkünse herşeyimi alıcam ar yıldızdan
Allah kısmet ederse...
Ciddimisin canım ya sevindim vallahi. Karaca maraca güzel değil bunukiler kibar çok hoşuma gitti.
sakın sakın sakın haaa yaklaşma karacayaaa şarkı gibi oldu yaa kaydirigubbakcemile3
kimse tavsiye etmiyor canım karacayı hatta kendi çalışanları bile...
geçen bizde bakıyorduk adam sakın abla git en dandik ismi bilinmedik markayı al karacayı alma dedi bize :sm_confused:
inşallah burcum yaa Allah nasip ederse alacağız...
birde yer kaplamıyorya o çok güzel...
canım kaplamaları kalkıyormuş hemencecik eskisi gibi kalite kalmamış dediler...
malınında ardında durmuyormuş...
öyle dediler ki zaten ondan öncede bi yerden duymnuştum bende sakın karacaya bakma diyenleri...
tabii gene karar senin...
öyle yap canım boşuna paraların yanmasın canım...
Mahmutpaşa böyle mağazalar var oralara bak ben bi takım beğendim şahaneydi ama param olmadığı için alamadım...
Param olsun gidip ordan bakıcam aynı takım varsa mutlaka alıcam allah'ım nasimie yazmışsa...
netten baksaydın belkide çıkardı kız
görürdük burda inş. Canım umarım hiçbir eksiğin olmaz çeyizinde tatlım
damat bohçası havlusu ve seccade takımını bende kendim yapıcam
hazır almıycam
teyzem öyle bir saten bulmuş almışki inanamadım muhteşem duruyor
sipariş üzerine birine yaptı taslak koyup boncuk işledi ama çok güzel ve de çok yorucu
ama bitince yorulduğuna değiyor yani neyse gösterecek bende yapıcam yapamazsam ona yaptırırım
bide ben çelik tencerelerimi korkmazın aldım o nasıl kızlar sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?