- Konu Sahibi december90
-
- #1.401
eski karaca ürünleri kaliteliymiş ama şimdi kalitesini düşürmüşler..arkadaşların dediği gibi çabuk deforme oluomuş..çelik ürünlerde kararmalar oluomuş falan..
bundan bi 5-6 sene önce alınmış karaca ürünleyirle şimdikilerin kalitesi bir değilmiş..
bilmm cnm ben daha tencere takımımı almadım ama çok kullanan arkadasım var ve çok memnunlar bende karaca alıcammm :1hug:
karacanın ürünleriii çok güsel kızlarrrr yaaaa mutlaka alın derim ben çok arkadasın kullanıoo hiç şikayet edeni görmedim :kedi:
ben çok gördüm gözdecim...
ama satıcıları bile öyle dedi eskisi gibi değil ürünler artık...
ben bi emsandan bi de ar yıldızdan beğendim tencere onları alıcam Rabbim nasip ederse:Saruboceq:
ikiside yılların markası..emsan var annemin çeyizinden kalma ve hala yepyeni duruyor..
şimdiden güle güle kullan canım..
kızlar phılıpsın küçük ev aletlerini alın derim şiddetle tavsiye ederim yaniii çevrem de 10 kişiden 9u memnun bendeee aldımmm opuyorumnanaktan
çok teşekkür ederim canım benimm :1hug:
bende bi philips bi braun takıntısı var minik ev aletlerimi onlardan alcam inşallah bende..:dance:
bende de yaa herşeyi çok güzell kızlar biliomusunuzzz sessiz elektrikli süpürgeleri çıkmış opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?