- 30 Ocak 2009
- 3.202
- 14
- 683
- 38
- Konu Sahibi december90
-
- #1.461
kesinlikle yanii bide onca şey almışsın kız yanında nie hediye istemedin
kararın değişmez senin ama bn çok kararsız bir insan olduğum için hemen karar veremicem sanıırm burda beğensem bile oraya gidince bnim kararım değişir yani bn kendimi biliorum
sevgilimde hep der çk kararsızsın die:)
kim neler almış bakim resimler paylaşılsın lülülülülülü
hediye sürahi falan aldım kaydirigubbakcemile3
ama p.tesi yine gitcem eşyalarımı almaya..daha göndermediler bi de misafir yemek takımını sipariş ettim eğer gelirse onu alırken yine hediye alırım bişiler kaydirigubbakcemile3
bende kararsızım normalde ama nişanlımla begendim..o yuzden içime sindi..
o kadar kararsızım ki nişanlım sen gelinliğe karar ver şimdiden diyo anca karar verirmişim :roflol:
kim neler almış bakim resimler paylaşılsın lülülülülülü
ben ciciler aldım boshayallersmile
valla serapcım ben daha bişey almadım şubat ayından beri çaycının taksidi bitsin öle alim diorum sne almadın mı kız bişiler
hımm ii bari git al tabi canım
ee tabi nişanlında beğenince işten çıktı :)
ama gelinlikte kararlı olan insan bile karar veremiyor gelinlik çok özel bir gece giyilecek şey yani şahsen bizde söz olsa ben sözden sonra nişan elbiselerine bakmaya başlarım yani en güzeli olsun die:))demekki bitek ben karrasız deilmişim iiymiş bu :)
mutlulukla sağlıkla kullan canım benim...
geçmiş sayfalara bakmadın koyuverdin mi bakkem resimlerini CADIARZU
evet ben öyle yaptım şimdi gelinlik modellerine bakıorum çünkü hergün karar değiştiriodum nişanlım varken kaydirigubbakcemile3 öyle öyle biz bayanlar kararsızız
resim koydum cnım 3 sayfa öncesindeydi sanırım
bak canım valla bi bakmışsın gelmiş düğün zamanın gelmiş ew işiyle mi uğraşıcan yoksa gelinlikle mi nişanlın gelene kadar ayakkabına çiçeğine kadar herşeyini ayarla canım
en güzeli olmalı yani:)
evet..zaten geldikten soora zaman su gibi akıp geçicek yetişemicez hiçbişeye hep bi koşturmaca alıp gidicek hepimiz için.. :Saruboceq:
uzun zamandır çeyiz alamıyorum ya :çok üzgünüm:
Amin inşallah canım.. :Saruboceq:güzel koşturmacalar olucak canım inş.hayırlısıyla
bende bende
nefesim canım hepsi çok güzel herşeyini sağlıkta mutlulukta kullan inşallah...
Amin inşallah canım.. :Saruboceq:
bende uzun zamandır alamıodum ama rahatlayınca biraz alınır yine kızlar sıkmayın canınızı :1hug:
canım cook sagol Amin inşallah :Saruboceq:
Allah hepimize ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin :Saruboceq:
inş.canım ben zaten alıcaklarımın listesimni yaptım sorun yokda nasıl beğencem onu düşünüom :))şimdi bu korkmazları görünce arzumdan almıyım diyorum ama çaycıyı arzumdan almıştım hepsi aynı marka olsun istiorum canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?