- 30 Ocak 2009
- 3.202
- 14
- 683
- 38
- Konu Sahibi december90
-
- #1.441
sana bugün ama cumartesi gününden beri geçmedi canım zaman
resmi varsa koyar mısın canım güle güle kullan canım
pazar ve p.tesi günü de aynı şekilde geçmemişti bi dün zmn geçti sanki o da eğitimdeydim sürekli bişilerle mesgul oldum diye..aslındaa aşkım gittiğinden beri zaman geçmio gibi gelio onun yanındayken zaman geçiodu bana hemde su gibi :sinifsinif:
kokusunu sıcaklıgını çoook özledim...:sinifsinif:
eklemeyi denim canım ama öle çok şatavatlı bişi diil bana cicoş geliomirmirmirmir
of beni takan yok yine gidiyorum bende ya
of beni takan yok yine gidiyorum bende ya
nefesim
güle güle kuıllan canım bnim beğendiğim yemek takımı:))
ayrıca düdüklü tencerenin markası ne çk güzüel ve e.kızarta makinana bayıldım
tabi birbirinden güzel canım
saol canım teşekkür ederim..boshayallersmile
korkmazdan aldım cnm..evet yemek takımına çook zor karar verdim..birde kütahyanın bi yemek takımı daha var onu almayı istiyorum kahvaltı takımıyla beraber aşık oldum resmen bunlaraa :asigim:
r.ederim canım benim
ne kadar bunların fiatı canım beğendiklerinin resimini koyar mıısn bnde k.porselende bişey beğendim
of bu çeyiz işi çok zor nerden başlıcamı bilemiyom boshayallersmile
iyi tutmuş canım zaten nerden bakarsan bak yemek takımı 700-800 civarı ee çatal bıçak takımı da o kadardır yani
ee korkmazda çk ii bir marka
sanırım benim beğendiğim yemek takımıda buydu sanıırm güle güle kullan çk şık ve zarif
kahvaltı takımına gelince biraz daha cıvıl cıvıl renklerinden seçebilirsin asllında canım ama oda çok hoş yane
bub gidişle hemen herşeyimiz aynı olcak bu topicte:))
of bu çeyiz işi çok zor nerden başlıcamı bilemiyom boshayallersmile
evet canım baya bi indirim yaptırdım..taksiti de cok uzatmadım yardımcı oldular saolsunlar..aslında kahvaltı takımının rengi çok güzel fıstık yeşili..canlı renklerde..evet herkes birbirinden yardım alıo iyi de oluo gerçi..yemek takımı internet sitesinde 850 civarı..1600 tencere tava çatalbıcak fln tuttu..2200de anlaştık :lepi:
hımm bn şaşırdım yani o kadar şeye 2200 olması daha pahalıdır kesin dedim bak indirim yapmışlar:))
kesinlikle öle bende zaten bu yüzden açtım bu topici özellikle evli olan arkadaşların fikirleri çok öenmli oluyo onlar alıolar kullanıolar neyin faydalı olduğunu bizlerden daha ii biliolar yani:)
güle güle kullan tekrardan canım bn bernardoda bi kahvaltı takımı gördüm müthiş bişeyler hepsi birbirinden güzel ama hangisini alavcağıma karar veremedim henüz
yapsınlar ztn % bilmem kaçla kar elde ediolar..kötükedihüso
evet bende zor karar vermiştim ama yaklaşık 1 senedir aklımda bu kahvaltı takımı vardı..
alıcagın seye karar verince almak daha kolay oluo..yoksa gidince ay bu güzel ay su güzel deyip karar veremiosun kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?