Asker yolu beklerken çeyiz hazırlığı..

valla özellikle mutfak için düşünüyorum işallah sığar eşyacıklarım büyük ve bol dolaplı mutfak olması gerekli sempatiksalakcinni

teflonlarımı mehtaptan aldım ben arkadaşım kullanıyodu çok memnundu tavsiye etti cnm
baharat takımımı özdilekten aldım ben güsel oda
ya ev yerleşirken kimbilir daha ne eksikler çıkacakta her çarşıya çıkışta mutlaka bişiler alınıyo
senin düğünün ne zman canım kaydirigubbakcemile2

bnde ortada bişey yok ama mutfağımın büyük olmasını isterim açıkcası mutfakta yenilisin kaldırılsın diğer tarafta kırıntı felan kalmaz temiz olur oda ewet canım bizde mehtap kullanıoz çk memnunuz

valla şöyle diyim bir plastik ıvır zıvırlar bile 100 tlden aşağı tutmuyo akannehir
bnm çamaşır selem ve kirli çamaşır sepetim 70 tl tuttu akannehir hasırlardan aldık geçen hafta çamaşır askısı ütü masası falan hani çok tutmaz dersin ya deli gibi paralar tutuyo çok iyisine bakarsan açıkça sölemek gerekirse çok pahalısına bakmıyorum o tip şeylerin :bbo:

ewet bencede çkda pahalısına gidilmemeli ama ütüye çk önem vermek lazım sonuçta ütü yapmayı seven insan pek yoktur bnde hiç sewmem ama tefal buharlı büyük olanından almayı düşünüüorum

tamam canım beklioz aman dikkat et sıkı tutun tatlım

sildimmm sağ salim geldim yine
yükseklik korkum var ama bu sene cam sile sile yendim korkumu akannehir

ewet bencede çkda pahalısına gidilmemeli ama ütüye çk önem vermek lazım sonuçta ütü yapmayı seven insan pek yoktur bnde hiç sewmem ama tefal buharlı büyük olanından almayı düşünüüorum

bnm ütüm phillips buhar tanklı ütüyü tavsiye etmediler bana hemde yer kaplıyo dediler ondan almadım bunu almıştım

29491655philipsgc4411.jpg

sildimmm sağ salim geldim yine
yükseklik korkum var ama bu sene cam sile sile yendim korkumu akannehir

hımm ii bari ya ewlendiğindede sn silcen alışmış oldun şimdiden tatlım

bnm ütüm phillips buhar tanklı ütüyü tavsiye etmediler bana hemde yer kaplıyo dediler ondan almadım bunu almıştım

29491655philipsgc4411.jpg

hımm anladım ewet gerçekten çk yer kaplıo çok güzelmiş canım hayırlı günlerde güle güle kullanmayı nasip etsin allahım sana tatlım

kızlarr nıhayet bugun bornoz takımım geldı 1,5 ay olmustu sıparsı edelı bayıde ıtmıstı bugun bayıye gelmıs aradılar gelın alın dıye :))

işte bu 200 tl ye aldım aynısı netde 242 aradakı farka bak :S

kızlarr nıhayet bugun bornoz takımım geldı 1,5 ay olmustu sıparsı edelı bayıde ıtmıstı bugun bayıye gelmıs aradılar gelın alın dıye :))

güle güle kullan güzelmiş canım

benim var bornoz takımım bide günlük yapıcam kendime aldım büyük havlusuyla baş havlusunu bi bornozu eksik sonra kocişime takım yaparım günlükleri tek tek aldım aynı renk ve desende tabi

hemen hemen 50 milyon fark var yuhh yane

çok güzelmiş balım alah güle güle kullanmayı nasip etsin canım çok şık

güle güle kullan güzelmiş canım

benim var bornoz takımım bide günlük yapıcam kendime aldım büyük havlusuyla baş havlusunu bi bornozu eksik sonra kocişime takım yaparım günlükleri tek tek aldım aynı renk ve desende tabi
tesekur ederım canım
ben bırde tek olarak mısafır ıcın almayı duusnuyorum bakalım eyvahedigeldismile

hemen hemen 50 milyon fark var yuhh yane

çok güzelmiş balım alah güle güle kullanmayı nasip etsin canım çok şık

cok saol canım benım
ewet arada cok fark var bazen ınt. de kazıklandıgımızı dusunuyorum dogurusu bıde ustune kargo parasıda verıyoruz tabı kafamçokkarıştı

tesekur ederım canım
ben bırde tek olarak mısafır ıcın almayı duusnuyorum bakalım eyvahedigeldismile

cok saol canım benım
ewet arada cok fark var bazen ınt. de kazıklandıgımızı dusunuyorum dogurusu bıde ustune kargo parasıda verıyoruz tabı kafamçokkarıştı

tabi canım doğru sölüosun bu zamana kadar bn hiç internetten bişey sipariş etmedim o parayla başka bişey daha alabilirsin yani

ewet canım bncede miafirliğide alınmalı ii düşünmüşsün

Back
X