Asker yolu beklerken çeyiz hazırlığı..

ütümü denedim kuzenimde kullanıyo oda çok memnun bende kumaş pant ütüledim ancak ordan anlarım diye kaydirigubbakcemile3 beğendim ben benim müstakbel eşim bankacı olduğu için ütü işim çok olucak her gün gömlek pantolon değiştiriyo çünkü ütü benm içinde çok önemli tavsiye edebilirim canım ben
kazanlı ütü için gidip bunu aldım bende bide kazanlı ütüler yer kaplıyo evde kaydirigubbakcemile3

ütümü denedim kuzenimde kullanıyo oda çok memnun bende kumaş pant ütüledim ancak ordan anlarım diye kaydirigubbakcemile3 beğendim ben benim müstakbel eşim bankacı olduğu için ütü işim çok olucak her gün gömlek pantolon değiştiriyo çünkü ütü benm içinde çok önemli tavsiye edebilirim canım ben
kazanlı ütü için gidip bunu aldım bende bide kazanlı ütüler yer kaplıyo evde kaydirigubbakcemile3

amanınnn senın ısın baya zormussss eyvahedigeldismile yanı bankacı olması
hergun cıllopp gıbı oluoylarr :bbo: artık utu yapmaktan bıkarsın bilmiyorumkismile

değişik ve çok güsel bi alet canım benim eğer iyi paralar verebilirim dersen tavsiye edebilirim zira pahalı euroyla oluyodu ben çalışırken satışı :hulya:

canım bılmyıorum valla dedııgm gıbı hala dusunme ve secme asamsındayım ama bunda lısteme ekledımm :1rolleyes:

bu arada bnm yemek takımım karaca yaklaşık 5 sene önce almıştım daha krc olmadan şimdi kızlar yarı plastik diyince korktum teeee nerelerden çıkarttım baktım bnmkinde made in turkey yazıyo %100 prcelen yazıyo bide hatta hala aynı desen üretiliyo bi ara çeyiz seti şeklinde de satıldı

şimdi bn şşaırdım karaca kütahya mı alsam yaf

kim yazmış pek bakmadım ama libella denmiş onun tanıtımı için bize gelmiş 1500 demişti biizmkiler almadıydıd ama güzeld,i he

bu arada o gelen çocuk ihlasın süpürgesini hiç önermedi kızlar

3032.jpg

kızlar bnim bu çok hoşuma gitdi ya:umursamaz:

kıslar demekki aynı markada olsa aynı modelde olsa bu iş şans işi bi örnek vereyim

tefal clipso tencere aynı model aynı litre hatta aynı anda iki arkadaşım aldı biri memnun biri değil

aynı elektirik süpürgesi bisde var bide yan komşuda biz memnunuz o değil

yani demem o ki beğendiyseniz alın gari sonucunda bi ömür kullanmıcaz ya tabak çanak vs yeterki hemen bozulmasınlar idare etsinler accık bizi kaydirigubbakcemile3

slm kızlar.bakıyorum çeyiz hazırlıklarına hız vermişsiniz.
ben de geçen gün çay makinesi aldım.king markası.
ütümü de daha önce almıştım,tefal o da inş. memnun kalırım.
elektrik süpürge konusunda da sulu olanların kullanımı çok zor oluyor diyolar.cancu senin aldığın süpürgeyi biz evde kullanıyoruz,emiş gücü çok iyi.ben memnunum.çeyizime de belki fakir alırım.

:))) nese kızar yarın gçrüşrüz bn çıkıorum ii akşamlar zaten morelimde bozuk

yavru kuşlarım
hisar,karaca,kütahya,güral,jumbo,royal bone china,bernardo,shaffer
şuan piyasada olan tanınmış markalar dimi bunların içinden bütçenize uygun maksimum fayda sağlıyabileceğiniz herhangi birini seçeceksiniz işte bu kadar basit

tatlıkızım ben beğendim üstteki takımı
benimki de bu
3402.jpg

şimdi bn şşaırdım karaca kütahya mı alsam yaf

kim yazmış pek bakmadım ama libella denmiş onun tanıtımı için bize gelmiş 1500 demişti biizmkiler almadıydıd ama güzeld,i he

bu arada o gelen çocuk ihlasın süpürgesini hiç önermedi kızlar

bebeğim kayınvalidem çok memnun ihlastan karşı komşumuzda kullanıyo oda çok memnun hatta okadar memnunlar ki su arıtmalarını bile aldılar demekki şans işi
ayrıca tabiki satıcılar diğer bi markayı kötüleyecekler yerimseniben

yavru kuşlarım
hisar,karaca,kütahya,güral,jumbo,royal bone china,bernardo,shaffer
şuan piyasada olan tanınmış markalar dimi bunların içinden bütçenize uygun maksimum fayda sağlıyabileceğiniz herhangi birini seçeceksiniz işte bu kadar basit

tatlıkızım ben beğendim üstteki takımı
benimki de bu
3402.jpg

buna bayıldımm..

Back
X