Asker yolu beklerken çeyiz hazırlığı..

eski karaca ürünleri kaliteliymiş ama şimdi kalitesini düşürmüşler..arkadaşların dediği gibi çabuk deforme oluomuş..çelik ürünlerde kararmalar oluomuş falan..

bundan bi 5-6 sene önce alınmış karaca ürünleyirle şimdikilerin kalitesi bir değilmiş..

bilmm cnm ben daha tencere takımımı almadım ama çok kullanan arkadasım var ve çok memnunlar bende karaca alıcammm :1hug:

bilmm cnm ben daha tencere takımımı almadım ama çok kullanan arkadasım var ve çok memnunlar bende karaca alıcammm :1hug:

anladım canım inşallah bizim duyduklarımız istisnalardır da kaliteli malzemeyle üretiliodur..hayırlısı olsun şimdiden..

ben bi emsandan bi de ar yıldızdan beğendim tencere onları alıcam Rabbim nasip ederse:Saruboceq:

ikiside yılların markası..emsan var annemin çeyizinden kalma ve hala yepyeni duruyor..
şimdiden güle güle kullan canım..

ayyyy yaaaa evlilikkkk hazırlığı yapmak ne zormuş be ne alağımı şaşırıom vallaaa kaydirigubbakcemile3

Bence söylenilen spekülasyonlara kulak asmayın bütçenize hangisi uygunsa onu alın. Her markanın karalaması çıktı zaten. Bi nevi ticaret oyunu işte. Ben karaca ilk çıktığında aldım ne bilinen bir markaydı ne de ününü duymuştum aldım kısmetse kullanıcam bakalım kararıcak mı ?

bnde kızlardan duyuorum valla şaşırdım kimi öle kimisi böle sölüor yaw

nasıl hangi markadan alsam die düşünüorum CADIARZU

kızlar phılıpsın küçük ev aletlerini alın derim şiddetle tavsiye ederim yaniii çevrem de 10 kişiden 9u memnun bendeee aldımmm opuyorumnanaktan

ikiside yılların markası..emsan var annemin çeyizinden kalma ve hala yepyeni duruyor..
şimdiden güle güle kullan canım..

çok teşekkür ederim canım benimm :1hug:

kızlar phılıpsın küçük ev aletlerini alın derim şiddetle tavsiye ederim yaniii çevrem de 10 kişiden 9u memnun bendeee aldımmm opuyorumnanaktan

bende bi philips bi braun takıntısı var minik ev aletlerimi onlardan alcam inşallah bende..:dance:

çok teşekkür ederim canım benimm :1hug:

bende bi philips bi braun takıntısı var minik ev aletlerimi onlardan alcam inşallah bende..:dance:

bende de yaa herşeyi çok güzell kızlar biliomusunuzzz sessiz elektrikli süpürgeleri çıkmış opuyorumnanaktan

kzılarrr damatt bohcasından falan söz etmıssınız aynı dert bende de var lutfen yaptıgınız zaman resımlerını paylasırmısınız bızede fıkır olurrrr :))

ya ben su değişik zeytinlikler reçellikler var yaa şekilli flan onlardan arıyorum..her yerde hep aynı şeyler var netten bakıyorum değişik değişik modeller var ben bulamıorummm

nefesim canım bende nette çk görüyorum ama yok
yani belki eminönünde kesin vardır değişik modeller canım

Back
X