- 9 Aralık 2014
- 157
- 56
- 18
- 34
- Konu Sahibi brave love
-
- #2.121
canım erkek milleti işte üzülme senOncelikle Annen icin Allahim sifalar versin en kisa zamanda iyilesir .. Hayal kirikligina ugratti ,o sonsuz guvenimi sarsti .. Umarim hislerin yaniltmiyordur,cok istiyorum pisman olmasini ,2 senemi vermisim sonucta .. Suan gurur yapiyor ve ayrildigizdan beri hic aramadida off off ..
amin canımmm allah güzel gönlüne göre versin :)günaydın canlarrrr :) kuzum anenin ameliyatı sorunsuz sıkıntısız geçsin inşallah nasılsınız bakalım
günaydn kızlar nasılsnz :)
inş annenin ameliyatı iyi geçer bi an önce iyileşir canım çok geçmiş olsnGünaydın dostlar :) gününüz muhteşem geçsin... Annem için dua istiyorum bu gün ameliyatımız var ...
Peaceaysu canım :) olur mu öyle şey biz birbirimizin gün içinde başına gelen herşeyi mutluluğu sıkıntıyı paylaştık arkadaş olduk hepimiz... Yarenliğimiz asker beklememizden değil ki sadece :)
Hem içimden bir ses diyor kiiii dimdik durursan güçlü olursan "ellerinde çiçekler kapında sırılsıklam görürsen bir gün şaşırma :)"
Şaka bi tarafa biraz hislerim kuvvetlidir. Nedense o çocuk sana döner gibi geliyor
Günaydın dostlar :) gününüz muhteşem geçsin... Annem için dua istiyorum bu gün ameliyatımız var ...
Peaceaysu canım :) olur mu öyle şey biz birbirimizin gün içinde başına gelen herşeyi mutluluğu sıkıntıyı paylaştık arkadaş olduk hepimiz... Yarenliğimiz asker beklememizden değil ki sadece :)
Hem içimden bir ses diyor kiiii dimdik durursan güçlü olursan "ellerinde çiçekler kapında sırılsıklam görürsen bir gün şaşırma :)"
Şaka bi tarafa biraz hislerim kuvvetlidir. Nedense o çocuk sana döner gibi geliyor
bnde iyiym canım saol sevgilimn izne gelmesine 9 gün kaldı heyecanlandm yine :)günaydıın iyiyiz sen nasılsın canımm
aminnn kuzuummmm:)Amin
amin canımmm allah güzel gönlüne göre versin :)
bende iyiyim kuzum özledim sizleri şafaklar nasıl gidiyo:)günaydıın iyiyiz sen nasılsın canımm
iyiyiz kuzum sen nasılsın az kalmış hadi bakalım askerliği de su gibi akıp geçsin inşallah :)günaydn kızlar nasılsnz :)
amin canm inş ya çok özledmm :)iyiyiz kuzum sen nasılsın az kalmış hadi bakalım askerliği de su gibi akıp geçsin inşallah :)
bende iyiyim kuzum özledim sizleri şafaklar nasıl gidiyo:)
bende iyiyim kuzum şafak 150 lere geldi işte :) senin az kalmış allahım kavuştursun bi an önce bi daraltılar basıyo bana :iyi bebeğimm bende keyifler yerinde, atarsa 77 diyoruz bugün :)
sende ne var ne yok
bende iyiyim kuzum şafak 150 lere geldi işte :) senin az kalmış allahım kavuştursun bi an önce bi daraltılar basıyo bana :
ayy ne güzelll allahım hep mutlu mesut etsinn :)valla bana da basıyor o daraltılar, çok heyecanlıyım. tezkereden 1 ay sonra da düğünümüz var bizim
ayy ne güzelll allahım hep mutlu mesut etsinn :)
Aynen oyle canim sacma bi neden ya nedeni bile yok anlamadim.. Tabi o daha kotu olurdu umarim pisman olur ama ben aramadikca daha cok uzuluyorum..Allah razı olsun canım tahmin ediyorum ki biraz geç dank edicek çünkü nedensiz ayrıldınız. Eğer pişman olmazsa zaten verdiğin iki yıla acıma kuxum daha kötüsünü nişanlıyken evliyken yaşatıp sebepsiz bırakabilirdi
Cok sagol canim benim seninkinin adi neydi .. Bu sali gunu carsiya cikip foto cekinmislerde.. Seninki benimkiyle konussa olurmuki bir anda aklima geldi :/canım erkek milleti işte üzülme sendualarım seninle
Dualarım senınle Nur :) İnşallah sağ salim sorunsuz sıkıntısız kavuşursun annene . Acil şifa diliyorum Rabbimden :)Günaydın dostlar :) gününüz muhteşem geçsin... Annem için dua istiyorum bu gün ameliyatımız var ...
aa evet caım senin ki nerdeydi ? polatlı acıkırda dimi benimkinin adı mert seninkinin neydi+Cok sagol canim benim seninkinin adi neydi .. Bu sali gunu carsiya cikip foto cekinmislerde.. Seninki benimkiyle konussa olurmuki bir anda aklima geldi :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?