• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker yolu bekleyenler var mı?

bende asker yolu bekleyenlerdenim onunla gurur duyuyorum balıkesirde sevgilisi asker olan var mı acaba??

ayy ne güzel teskereciler var cok özendim şimdi onlara benim askerimin gelmesine daha var ama sabırla bekliyorumm :(

şafak :249
ağrı/eleşkirt

bende eşimi birtanemi gndersm askere uc ay oldu daha cook valıt war ama onu cok özledim şafak:357 tez gel teskere taz gel yarim

allah tez zamanda kavuşturusun canım su gibi geçio zaman inanki anlamıosun bnimde şafak:329 burda konuşarak birbirinize destek olarak yenicez şafakları içini ferah tut elbet kavuşucaz ve doğan güneş dicez canımturkbayragiopuyorumnanaktan

allahım hepimize kavuşmayı nasip etsin hayırlısıyla bizim şafak 276 daha çok var ya çok zor asker yolu beklemek hiç kolay değil gerçekten çok sabır isteyor inşallah hayırlısıyla bitecek bu günler şafak 0a düşecek

allahım hepimize kavuşmayı nasip etsin hayırlısıyla bizim şafak 276 daha çok var ya çok zor asker yolu beklemek hiç kolay değil gerçekten çok sabır isteyor inşallah hayırlısıyla bitecek bu günler şafak 0a düşecek

amin canım şafağı yarılamışsın canım çok zor ama özlemek onun yolunu gözlemek gerçekten gurur verici bak benim şafak:328 ama ben kendimi 300 lerden kurtuluorum diyerek teselli ediyorum sende öyle yap askerlerimiz gelmeye zaman geçmeye mahkum tatlım vatan için gitti bizler için dönecek sabretcek sadece SABIRopuyorumnanaktan

canım benim nişanlımda ağrıda eleşkirttee :( çok uzak ama rahat cok şüküürr :)umarım sizinkilerde rahattırr allah tüm askerlerimizi korusun amiinn turkbayragi

acemi birliği kütahya usta birliği balıkesir canım senin sevgilin nerde askerlik yapıyor canım?turkbayragi

canım hepınızı allah kavustursun.benım esımde once kutahyada usta bırlıgını de balıkesırde bıtırmış.havacı mı canım senın kı de

şafak 455 daha çok yeni yaa mafoldumben mafoldumben
askerimi şimdiden çok özledim nasıl alışıcam onsuzluğa mafoldumben turkbayragi

kızlar şafak sayanlara sabırlar diliyorum çok zor beklemek benim aşkım da asker erzurum merkezde bizim şafak 23 az kaldı ama yinede geçmiyo ...:çok üzgünüm:

Back
X