Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya bende tam olarak bilmiyorum.18 agustosta burdan gittiydi.19 agustosda saat 5 te teslim oldu.bende 19dan itibaren 460dan düşdüm ama bilemicembununla ilgili banada bilgi verirseniz sevinirimm
30 gün izni varmış ya? acaba 430dan mı düşcez evet bilgi verirseniz seviniriz :1no2:
bu arada Allah hepimize eşilerimize sağsalim kavuşmayı nasip etsinrkadaşlar bir asker eşine daha yer var mı aranızda:) benim eşimde yeni gitti askere daha 5 gün oldu ama bana 50sene gibi geliyo şimdiden15 ay nasıl geçecek düşünemiyorum bile
karacı ulaştırma olarak gitti eşim.inşallah üstlerden birinin şöförü yaparlarda telefonla konuşuruz en azından ona bile razıyım
üstlerin şöförleri cep telefonu kullanabiliyormuş sanırım bu arada arkadaşlar internetten araştırdım doğru düzgün bişe bulamadım eşinizle nasıl konuşuyorsunuz yani ev telefonundan hangi tarifeyle ve ücretler yaklaşık ne kadar geliyor bilgi verirseniz çok sevinirim bizim evde telkefon yoktu baktım olmuyor sesini duymadan duramıyorum eve telefon çaktirim dedim telekomdakilere sordum jetvel 100 önerdiler fazla açıklayamadılar
bende tamam dedim inşallah pişman olamam faturayı görünce akannehir
arkadaşlar benim de erkek arkadaşım askerde. valla son zamanlarda cılkı çıktı. her gün ben arıyorum. sonra bırakıyorum bakalım kendi arar mı diye, ya adamın umuru değil. 5-6 gün sonra ancak arıyor. ben de deliriyorum haliyle. beni umursamadığını düşünüp kavgaya tutuşuyorum. bu kez o da beni bencillikle suçluyor. onu anlamadığımı söylüyor. haklıyken haksız duruma düşüyorum. sanki durduk yerde kapris yapan kızlardanmışım gibi davranıyor.ya herkes askerlik yapıyor ve günde 2 kez arayan bile var. bi sen mi arayamıyorsun sanki diyorum... bazen diyorum aramıcam bundan sonra bana değer vermiyor diyorum. bazen de o askerde psikolojisi bozuktur, kimbilir neler yaşıyor ben de anlayışsız mı davranıyorum acaba diyorum. siz de bir şey deyin :1no2:
arkadaşlar benim de erkek arkadaşım askerde. valla son zamanlarda cılkı çıktı. her gün ben arıyorum. sonra bırakıyorum bakalım kendi arar mı diye, ya adamın umuru değil. 5-6 gün sonra ancak arıyor. ben de deliriyorum haliyle. beni umursamadığını düşünüp kavgaya tutuşuyorum. bu kez o da beni bencillikle suçluyor. onu anlamadığımı söylüyor. haklıyken haksız duruma düşüyorum. sanki durduk yerde kapris yapan kızlardanmışım gibi davranıyor.ya herkes askerlik yapıyor ve günde 2 kez arayan bile var. bi sen mi arayamıyorsun sanki diyorum... bazen diyorum aramıcam bundan sonra bana değer vermiyor diyorum. bazen de o askerde psikolojisi bozuktur, kimbilir neler yaşıyor ben de anlayışsız mı davranıyorum acaba diyorum. siz de bir şey deyin :1no2:
merhabalar!
Bende 27 mayıstan itibaren asker yolu bekleyenler kervanına katılacağım.sizeri görünce içime bi su serpildi :1hug: Desteklerinizi bekliyorum..
bende 15 ay beklemiştim uzun dönemdi birde gemiciydi hep yurt dışındaydı çok zor geçmişti ama sevginiz güçlüyse herşeyin üstesinden geliniyor bir bakmışsınız şafak bitmiş hayırlı tezkereler diliyorum