• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker yolu bekleyenler var mı?

bende başım dik gösüm kabarıyor..
askerde bekledim oldugu için istanbulda benim asker 126 gün oldu gideli..
allahımdan temennim bütün askerlerimizi annesi ile babsı ile ailesi ile ayrıldıgı gibi kavuştursun..
kimse evlatlarının acısını göstermesin allahım..

sevdiklerine bagışlasın allahım..

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

izamanlar normaldir arayamamsı şimdi oraya adapte olmaya calışıyordur sabahtan akşama zaten eğitimler vardır ve yemin töreni hazırlıkları gün boyu bunlarla kosturdugu için arayamıyordur akşam da hep aana kuzusu yni askerler telefon kuyrukları çok olur ilk zamanlar fırsat buldukça arayacaktır ben 15 gün arayamadıgını bilirim askımın.Allah sabrını veriyor canım 15 ay geçiyor geçmiyor gibi gelse de zaman geçiyor ilk zamanlar sayma safak falan .

Allah tüm askerlerimizi korusun,kavustursun bekleyenlerine.Asker olmak en büyük gururlardan asker beklemek de öyle sen asker yarisin aradıgında koy verme kendiini güçlü ol zaten uzakta aklı sendedir zaten daha fazla kalmasın.o orda tek basına bilmediği yerde alışmaya alışıyor destek ol .Allah yardımcınız olsun sağlık olsun gerisi geçiyor.

evet çok haklısın kaç gün kaldı değilde kaç gün geçti diye saymaya çalışıorum şu aralara :) bende aşkıma çok teşekkür ediorum aslında beklediğim bir askerim var ne mutlu bize allah tüm askerlerimizi korusun dediğin gibi tüm askerlere ve asker yakınlarına allah sabır versin özlemekde çok güze yerinde :)

bende asker yolu bekliyorum 4 yıldır birlikte olduğum biricik aşkımı bekliyorum ama az kaldı 46 gün sonra burda ama onu çok özlüyorum hergün konuşsak da yanımda olmaması ona dokunamamak berbat bişey:(

kızlar benim eşimde gidecek askere.Allah herkesi sevdiğine sağ salim kavuşturmayı nasip etsin inşallah.

herkese hayırlı bayramlar kızlar.ben gülçin yalovadan.benimde eşim askerde yarın gidişinin 10. ayına giricez,rabbim kimseyi sevdiğinden ayırmasın çok zor sağ salim gitti sağ salim gelsinler inşallah

emel yardım imzamı yapamıyorum

???o ımzan degıl mı asagdakı =? ayrıca 1 aydır her gun ımzanı soran msjlar atıyorsun 15 gun once de soylemıstım neden yapamadın kı cok komıksın ama espırı burada yapılmıyor bılıyor musun, her neyse asker yolu bekleyen var mı evet ımzasını yapamayan arkadas beklıyor, bende beklıyordum artık beklemıyorum

sevdıgını özleyenler baslıgında beklenıyor orada yogun olarak bekleyebılırsınız.. kolay gelsın

en çok ben bekleyecegım galıba safak 15 20 yıl var galıba tayınımız siirtte çıktı ama çıkar çıkmaz hakkari şemdıllıye yolladılar hatta orda duşup gazı oldu kafası yarılıp burdu kırıldı sureklı görev çıkıyor anlıyacagınız az sıırtte duracak.

kardesımde kıbrısta askerlık yapıyor hergun arıyor benı beleş oldugu ıçın ben lojmandayım kardesım eskerı santraldan baglatıyor benı uzun uzun konuşuyoruz ıyı oluyo

konu içeriği nedeni ile konunuz" ah erkekler bölümüne" taşınmıştır.. editör arkadaşımın da bilgisine

sevdiğini özleyen buyrun konusuda asker bekleyenlerin konusu
hayırlı şafaklarr

benim askımda 185 günlük asker izne gelicek kısmetse bayram sonrasın bitio gecio sabır aşkımmmmmmmmmm seni cok seviyorummmmmmmmmmmmm

Sevdamın güneşi gözümün nuru
Her şeyim bir tanem askerde şimdi
Gözümün bebeği canımın içi

Ağlama ne olur döner diyorlar
O da senin için ağlar diyorlar
Ecel vursa bile şehit diyorlar
O benim sevdalım nöbette şimdi…

Bu sevda yüzünden yandım kül gibi
Anam babam bile oldu el gibi
Gözlerimde yaşlar akar sel gibi