• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker yolu bekleyenler var mı?

şafak:13rabbime binlerce şükür olsun ki bitti 15 aylık ayrılık bitti ÖMRÜME KAVUŞMAMAaz kaldı

aa bu asker takvimini bende istiyordum tşkler çok iyi oldu yaa sabah bakarım bi

Benim gibi asker yolu bekleyenler çokmuş. Allah tez zamanda kavuşmayı nasip etsin inşallah. son 58 gün bizim için. ama bu takvim nasıl yapılıyor ki ben de istiyorum.

ya kızlar evliyken nasıl oluyo yaa daha bi zor oluyo demi?benim nişanlımda gitmedi evlenince gidecek artık. ikna edemedimm gitmesi için bensiz yapamazmış evlenince daha zor olacak dedim ama gitmedi.evlşenince eğer çalışıyoprsanız yanınıza birileri mi geliyo kalmaya çalışmıyorsanız siz mi gidiyorsunuz birilenin yanına. ya ben gideceği dönem inşallah çalışır durumda olacam ama.eğer ki çalışmazsam ben biyere gitmem evimde otururum ne babamın evine ne başka yere. nolacak bilmem yaa offff:1no2::sm_confused:

ya kızlar evliyken nasıl oluyo yaa daha bi zor oluyo demi?benim nişanlımda gitmedi evlenince gidecek artık. ikna edemedimm gitmesi için bensiz yapamazmış evlenince daha zor olacak dedim ama gitmedi.evlşenince eğer çalışıyoprsanız yanınıza birileri mi geliyo kalmaya çalışmıyorsanız siz mi gidiyorsunuz birilenin yanına. ya ben gideceği dönem inşallah çalışır durumda olacam ama.eğer ki çalışmazsam ben biyere gitmem evimde otururum ne babamın evine ne başka yere. nolacak bilmem yaa offff:1no2::sm_confused:

Tabiki daha zor oluyor canım hemde herkesden hepsinden zor senağlama

Ama güzel çok yanı var nişanlıyken rahat edemeyebilirsin evliyken ilk sen görürsün ilk sen sarılırsın ilk sen konuşursun izininde hep senin yanında olur.
Genede evliyken göndermek çok zor ve çok sabır istiyo çoookkkk senağlama

ya canım bilmiyorum ama hepsi zor iste asker yolu beklemek sonucta..
ama mervishh e katılıyorum su konuda evliyken ilk sen görürsün ilk sen sarılırsın ve evine gelir hatta sen onu evci çıkarabilirsin ama nisanlı yada sevgiliysen bunların hiçbiri olmuyo malesef 2.planda kalıyosun ve ozaman keske evli olsaydım diyorsun...
baska yerde de kalsan evliyken biliyorsun ki ilk sana gelicek ilk seni arıycak ama diğer türlü hem yine bekliyorsun hemde 2.planda kalıyosun .. önce ailesi oluyo malesef.. asker anneleri onlar gidince daha bi sahipleniyorlar normalde o kdar aramayan sormayan aileler sürekli onları arasın istiyorlar bide evci sadece onlar çıkarabildiği için yemin törenine de baska zamanki iznine de hep annesiyle gitmek zorunda kalıyosun ve o gitmeden gidemiyosun bu kötü bi durum :(:( bide hiç basbasa kalamıyorsun ne yazıkk kii :(:(

şuan çok ağlayasım geldi yaa .bazen bencillik ediyormuşum gibi geliyo ben nerde kalacam sensiz napacam yalnız uyuyamam falan filan hiç sen napacaksın demiyorumm hatamı şimdi çok iyi anladım. şimdi düşündümde o gelsin de ben beklerim ama sağ sağlim gelsin demeyi hiç bilmiyom demekki evlenince ayrı bi duygu yaa. artık kendimi düşünmüyorum tek gitsin ama sağ sağlim gelsinn ben herşeye katlanırım offfff

evliyken gitmesinin en iyi yanı istediğinde yanına daha rahat gidebiliyor olmak. nişanlıyken kalkıp gitmek zor olur. ama madem henüz nişanlısınız önce askere gönder sonra evlen. birlikte yaşamaya alıştıktan sonra ayrı kalmak daha zor oluyor. ben ilk günlerde eve bile gelmek istememiştim. ev bomboş geliyor insana. hala alışmış değilim, hala ev bomboş.
ve hep aynı şarkıyı dinliyorum
"inan bu ev alışamadı hiçbir zaman sensizliğe
şimdi sesnizlik oturuyor kalkıp gittiğin yerde..."

evliyken gitmesinin en iyi yanı istediğinde yanına daha rahat gidebiliyor olmak. nişanlıyken kalkıp gitmek zor olur. ama madem henüz nişanlısınız önce askere gönder sonra evlen. birlikte yaşamaya alıştıktan sonra ayrı kalmak daha zor oluyor. ben ilk günlerde eve bile gelmek istememiştim. ev bomboş geliyor insana. hala alışmış değilim, hala ev bomboş.
ve hep aynı şarkıyı dinliyorum
"inan bu ev alışamadı hiçbir zaman sensizliğe
şimdi sesnizlik oturuyor kalkıp gittiğin yerde..."

canım kim söylüyor o şarkıyı ve tam olarak şarkının adı ne

kızlar size bi sorum olucak çok kısa bana yardımcı olun nolur.öncelikle bütün asker yolu bekliyen arkadaşlarımı allah sevdiklerine tezden kavuştursun...günler su gibi geçer işallah askeriniz tezkere alır gelir...sorunum şu benim ayrıldığım nişanlım askerde ve çok kalleşçe askere gitmeden önce benden ayrıldı.pskolojik sorunlar ve madde bağımlılığı vs.problemleri vardı.herneyse sizi sıkmıycam.askere gittiği günden beri bana msj atıyo ama attığı no izmir kodu yani bana cepten msj atmıyo.bu nası oluyo bilen varmı?onu çok seviyorum deli gibi dua edin herşey yoluna girsin belki askerde düzelir.senağlama
gittiği günden beri ewden bir kere dışarı çıkmadım çıldırmak üzereyim izmirde jandarma olarak yapıyomuş babanesine arattırmıştı ilk gitti günlerde ben telefonumu açmayınca ordan biliyorum...kızlar izmirde acemilik nasıl geçiyodur beni düşünüyomudur pişmanmıdır yaptıklarına üfff nolur biri akıl versin bana daha bu sabah msj attı kalbim yerinden fırladı dua edin bize sorunlarımızı halledelim bende asker yolu bekliyen olarak aranıza katılıyım ve güsenağlaman sayalım şimdiden saolun kızlar:çok üzgünüm:

kızlar size bi sorum olucak çok kısa bana yardımcı olun nolur.öncelikle bütün asker yolu bekliyen arkadaşlarımı allah sevdiklerine tezden kavuştursun...günler su gibi geçer işallah askeriniz tezkere alır gelir...sorunum şu benim ayrıldığım nişanlım askerde ve çok kalleşçe askere gitmeden önce benden ayrıldı.pskolojik sorunlar ve madde bağımlılığı vs.problemleri vardı.herneyse sizi sıkmıycam.askere gittiği günden beri bana msj atıyo ama attığı no izmir kodu yani bana cepten msj atmıyo.bu nası oluyo bilen varmı?onu çok seviyorum deli gibi dua edin herşey yoluna girsin belki askerde düzelir.senağlama
gittiği günden beri ewden bir kere dışarı çıkmadım çıldırmak üzereyim izmirde jandarma olarak yapıyomuş babanesine arattırmıştı ilk gitti günlerde ben telefonumu açmayınca ordan biliyorum...kızlar izmirde acemilik nasıl geçiyodur beni düşünüyomudur pişmanmıdır yaptıklarına üfff nolur biri akıl versin bana daha bu sabah msj attı kalbim yerinden fırladı dua edin bize sorunlarımızı halledelim bende asker yolu bekliyen olarak aranıza katılıyım ve güsenağlaman sayalım şimdiden saolun kızlar:çok üzgünüm:

canım inşallah ikiniz içinde hayırlısı olur.benimde erkek arkadaşım izmir de şu anda.benimki daimi asker olduğu için acemilik nasıl geçiyodur bilemicem ama emin olki eğer oda seni seviorsa sürekli seni düşünüyordur.genelde asker psikolojisi öle olur.ardında bir sevdiği varsa sürekli onunla ilgili hayaller kurar gelecek planalrı yapar dahada bağlanır.umarım düzelir askerde.

canım inşallah ikiniz içinde hayırlısı olur.benimde erkek arkadaşım izmiride şu anda.benimki daimi asker olduğu için acemilik nasıl geçiyodur bilemicem ama emin olki eğer oda seni seviorsa sürekli seni düşünüyordur.genelde asker psikolojisi öle olur.ardında bir sevdiği varsa sürekli onunla ilgili hayaller kurar gelecek planalrı yapar dahada bağlanır.umarım düzelir askerde.

canım cevapladığın için çok saol..güzel dileklerin içinde teşekkür ederim allah razı olsun..ya birde aklıma takılan şu;bana sabit telden nası msj atıyo her asker bu şekilde askeriyeden msj atabilirmi?kafamı kurcalıyo biz zaten gelicek hayalleri ile yanıp tutuşan bi çifttik:çok üzgünüm: dediğim gibi pskolojik sorunlar oldu eğer bilgin varsa msj olayı ile ilgili beni aydınlatırsan sevinirim yada bilen bi arkadaş varsa saolun şimdiden

canım cevapladığın için çok saol..güzel dileklerin içinde teşekkür ederim allah razı olsun..ya birde aklıma takılan şu;bana sabit telden nası msj atıyo her asker bu şekilde askeriyeden msj atabilirmi?kafamı kurcalıyo biz zaten gelicek hayalleri ile yanıp tutuşan bi çifttik:çok üzgünüm: dediğim gibi pskolojik sorunlar oldu eğer bilgin varsa msj olayı ile ilgili beni aydınlatırsan sevinirim yada bilen bi arkadaş varsa saolun şimdiden

canım artık sabit hattan msj atılabiliyo.. bi arkadasıma da gelmisti bende o zman duymustum..
sen onu hiç aramadın mı askere giderken falan hiç konusmadınız mı??
bence sana msj yolladığı numaradan ara onu...

Back
X