• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asker yolu bekleyenler var mı?

olmazmıı bennnnn şfak 329 canım
gittikçe azalıo ama ömürde bitio sankiii

slm arkadaşlar benimde abiğcim asker 26sında yemin töreni vardı izmir yeni foçada komando,daha 3gün önce birlikteydik ama şimdidien çokk özledimm:çok üzgünüm: nasıı geçecek aylar bilmiyorum.:1no2:asker yolu bekleyln herkese, Allah kavuştursun. buarada abimle aynı yerde askeri oln varmıı turkbayragi

Abii beklemekkk nasıl bir duyqu bilememm amaaaa sevqilii beklemekk insanın ömründen ömür alıyoo bunu bilirr bunu sölerimmmmmmmmmmmmm =):lepi:

sevdiğim kişinin gitmesine 1204 gün kaLdı **1260 dan beir sayıyorummm

89/2.. daha yeni asker geçen hafta yemin töreni vardi. :) onunla gurur duyuyorum,askerliği severek yaptiği için. kokusunu çok özledimmm. O herşeye değerr..

olmaz mı asker bekliyorum bende şafak 319 bazen gıdım gıdım ilerlese de dk lar zaman bi şekilde geçiyor mühim olan hayırlısıyla gelip benim olması :)

arkadaşlar bende bekliorum nişanlımı şafak 418 :( ama geçicek mecburr..cok zorr yalnız kalmak:1no2:

bende bekliyorumö ve nişanda yapmadık beni istemeye gelenler da aksine cogalıyo hergecengün anlıycanız başım cokkk agrıyo cokkkkkkkkkk zordayımmmmm offffff offfffff

Bende asker bekleyenlerdenim 89/2 gideli 81 gün oldu şafak karanlık :( onu çok özledim... Allah askerlere ve bekleyenlerine sabır versinnn mafoldumben

benm sevgilimde dün gtti89/3 çok zor durumdayımmmm ağlamaktan canım çıktı

sevdiği yakını askerde olanlara ALLAH sabır versin günlerini tez geçirsin
benim eşimde 3 ay önce geldi günler kolay geçmiyor ama bitiyor ömründen ömür gidiyor deliricek gibi oluyorsun deli özlem ağlama nöbetleri çaresizlik derken bitiyor veeeeee gelince öyle bir mutluluk yaşıyorsunki o duyguyu bir daha yaşamak için bir kere daha asker yolu beklerim bile diyorum.yani geldiğinde yaşadığın deli mutluluk değer bu kadar çektiğim acıya bi daha olsa bidaha beklerim dedirtiyor
o yüzden kızlar geleceği günü düşünün dua edin ve muhakkak kendinize uğraşacak bişeyler bulun ALLAH sabır versin hepinize

bende bekliyorumö ve nişanda yapmadık beni istemeye gelenler da aksine cogalıyo hergecengün anlıycanız başım cokkk agrıyo cokkkkkkkkkk zordayımmmmm offffff offfffff

canım aynen benim durumda bunun gbi.napıcağımı hiç bilmiyorum.annem bazı şeylerden dolayı pek istemiyorum dedi geçen gün..yıkılmış bi durumdayım.o arıyo bişey diyemiyorum.moralim düzgünmüş gbi konuşuyorum.ama yok yani bunalıma girmek üzereyim senağlama

Bende bekleyenlerdenim 360 var daha nasıl geçer bilmiyorum Allah bütün bekleyenlere sabır versin beklemesi çok zor daha şimdiden özledim,arkadaşlar bayram izini olurmu acaba bilgisi olan varmıı:Saruboceq:

selam kızlar..benim eşimde 12 günlük asker..bu cuma yemin törenine gitcem inş.çok özledim onu çok...

Back
X