Asker yolu bekleyenler...

Kısa bir süre ama baya sıkıntılı geçirmişsizniz.Ne kadar kısada olsa işte onlar açısındanda zor olur evladnı bırakp gtmek bnmde 3yasnda kızım var ilk defa bukadr ayrı kalacaklar .Rabbim asker aılelerıne sabır versınSağ salim eşlerine .evlatlarına kavuşmayı nasip etsin

Gazi ve şehitlerimize hakaret mi böyle birşey ne haddime...keşke Rabbim bizleride şehitlik mertebesine kabul etse ama biz onlar gbi degerli kullarından degılızki onlara şehitliği nasip etmiş Rabbim.
ben de bir şehit yakınıyım ve bu laf gerçekten can sıkıyor.20 bin bilmemne kadar lirayı bankaya yatırıp 20 gün (yol izinlerini düşünce 18 gün) tatile gidip geliyorlar.her gün telefon ediyorlar , basit eğitimde bulun geç.dalga geçer gibi.ayağında ayakkabısı olmayan şehit babasının bizim de paramız olsaydı evladım sağ kalırdı diye ağlamasını izleyin neden yazdığınızın bizlere şımarıkça geldiğini anlayacaksınız.ateş düştüğü yeri yakıyor.

Gerçekten üzgünüm ama işte böyle bi imkan tanıdı devlet bizde kullndık zaten ahım şahım bi zengin degılız kızımz var die daynama die ödedi eşim 15 i .askerlikten dolayı işede giremio .ben ne söylesem boş tabıkı Rabbim ailelerine sabırlar versin hiç kolay bişey degıldır eminim içimdekileri dökemiorum şuan ama çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…