asker yolu bekleyenler

herkezgrüyordeğilmi.burda.nasılsilebilirim.benoyazdığımı.

ewet.budagüzel.çözüm

tek.yöntem.kalıyor.ya.telefonla.yada.eline.bilgisayar.geçerse.msnde.allah.kolaylık.wersin.

ewet.sildim.ben.biran.unuttum.facedeki.gibi.iki.kişi.arasındaki.yazışma.gibi.algıladım.ama.neyse.sildim

bu yeni yazma stili mi ? boşluk yerine nokta koymak, kelimeleri bitişik yazmakdelikafadulden

benım nısanlım askerde gıdelı 45 gun oldu canım yanıyor 4 senedır beraberdık ve her gun yanımdaydı ama suan yok neolur bana destek verın morale ıhtıyacım varsenağlamasenağlamasenağlama

nişanlı evli bayanaklinialirimsmile alışırsın zamanla

uzun dönem mi ?

bu yeni yazma stili mi ? boşluk yerine nokta koymak, kelimeleri bitişik yazmakdelikafadulden

nişanlı evli bayanaklinialirimsmile alışırsın zamanla

uzun dönem mi ?

evlıyım uzun donem askerlık yapıor ama dugunum olmadı aılem le yasıorum o yuzden nısanlı dıorum safak 410turkbayragi

ayy kAder aRkadaSım benim 7 aydır bekLiorum beN de baŞta cok kötüydüm ama zamanLa alıŞıOsun iStemesen de. yapCak baŞka bişi yOk sabır sabır sabır ... Seni aradıĞında fLn sakın ağLama ya da moraLin bozuk bi şekilde konuşma. bugünLer de Gecicek die teselli veriN birbiriNize.aSkerLik yapaNa zor da bekLeyene ayrı bi zor benimkisi teseLLi gibi bişi oLmadı ama ...

benım nısanlım askerde gıdelı 45 gun oldu canım yanıyor 4 senedır beraberdık ve her gun yanımdaydı ama suan yok neolur bana destek verın morale ıhtıyacım varsenağlamasenağlamasenağlama

Allah kavuştursun diim öncelikle :) önce vatan ..
zaman göreceli bir kavram.. zamanında geçmek bilmeyen zaman şimdi su gibi akıyor..
bende aynı şeyi yaşamış biri olarak şu an hissettiklrini çok iyi anlıyorum. Bizimde 5 yıllık birlikteyken askere gitmişti, elim ayağım her anımda yanımda olan biri olarak o gittiğinde hayatım durmuştu resmen. Günlerce değil o kadar zor geldi ki ayrılık aylarca ağladım ama sonuç herşeye değdi çok şükür. Üstelik biz nişanlıda değildik. Herşeyden önemlisi sabır kim ne derse desin sabredeceksin eğer seviyorsan. sayılı gün sonuçta zorda olsa birşekilde geçiyor. Ben mektup manyağı yapmıştım mesela iyikide yapmışım :) sanada tavsiye ederm.. Sadece askerlik döneminde olabildiğince anlayışlı dfavranmaya çalış gerçekten çok farklı davranıyorlar.. ama sabredersen sorunsuz zor bi dönem geçiririsiniz
inşallah diyorum.. :))

Ya bu yazdıklarınızi okudukça içim daha kötü oldu neden derseniz iki gündür bizde de var bi askerlik muhabbeti 8yıldır birlikteyiz bizde mutlaka gidecek bi gün o da evlenmeden yapip geliyim diyo birde bu 9ay a düşme görüşmeleri girince araya daha iyi olur hemen gideyim diyo ben kabullenemiyorum nasil geçecek bilmiyorum giderse aylar degil günler geçmeyecek gibi simdi burdan bakınca yaw

Ya bu yazdıklarınızi okudukça içim daha kötü oldu neden derseniz iki gündür bizde de var bi askerlik muhabbeti 8yıldır birlikteyiz bizde mutlaka gidecek bi gün o da evlenmeden yapip geliyim diyo birde bu 9ay a düşme görüşmeleri girince araya daha iyi olur hemen gideyim diyo ben kabullenemiyorum nasil geçecek bilmiyorum giderse aylar degil günler geçmeyecek gibi simdi burdan bakınca yaw

geçiyor günler merak etme

ilk başta geçmemeye inat ediyor ama sonra alışıyorsun ve yoluna bakıyorsun

kafanda büyüttükçe geçmez zamanturkbayragi

KIZLAR BAKIN ZAÖAN CABUCAK GECTI SAFAK 387 DUSTU GECIOR ZAMAN BUNA INANIN BAYRAMDA ASKERIM BNM YANIMDAYDI 3 GUNLUNE EVCI OLARAK SIZIN SAFAKALR NE ALEMDE BAKALIM opuyorumnanaktan

Kızlar sıze bısı paylasıyım bızım tanısma yıl donumuz geldı ve ben ona kırmızı kalplı ıçı specıal çıkolata ve renklı drajeler ve kalplı kagıtlara kucuk masum sozler yazdım ve onu ptt kargo yapıp yollucam sızlerde yapabılırsınız

Back
X