• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

İzmir / Urla :nazar:

Şafak 84
turkbayragi

love_85.gif

Son düzenleme:
Yemin töreninden sonra izin kullancak mı? Özel mesaj yazmaya çalıştım ama yazamadım :( Usta birliği nereye cıktı?

yok kullanmıcak canım benimkisi zaten çok uzak olduğu için kendisi istemiyo kimsenin gitmesini.. Usta birliği de Iğdır - Aralık çıktı akannehir

yok kullanmıcak canım benimkisi zaten çok uzak olduğu için kendisi istemiyo kimsenin gitmesini.. Usta birliği de Iğdır - Aralık çıktı akannehir

Bizimkiside kimsenin gelmesini istemiyor.Kimsede gitmicek :( Aynı bölükteler mi acaba :S Tankçıların orda kalıyoruz biz demişti ama :S bizimkinin ustabirliği telçeker çıktı.
Kargo yada mektup gönderdin mi? Ulaştı mı eline? Birde Iğdıra ne zaman gideceğini biliyo musun? Birde Kış geliyo ya,bişiler göndercen mi kazak falan?

Bizimkiside kimsenin gelmesini istemiyor.Kimsede gitmicek :( Aynı bölükteler mi acaba :S Tankçıların orda kalıyoruz biz demişti ama :S bizimkinin ustabirliği telçeker çıktı.
Kargo yada mektup gönderdin mi? Ulaştı mı eline? Birde Iğdıra ne zaman gideceğini biliyo musun? Birde Kış geliyo ya,bişiler göndercen mi kazak falan?

yok ben daha göndermedimm Iğdır'a geçince yollicam oranın kışı çok soğuk oluyomuş belki gönderirim ama eline ne zaman ulaşır bilinmez tabi :sm_confused:
Iğdır'a 7 Eylülden sonra gidiceklermiş ama ne zaman gidiceklerini inan bende bilmiyorum :1no2: hangi bölükte de olduklarını bilmiyorum ama sorarım :)

kızlar yemin törenine gittim ama uçak yemin töreni bittiğinde ordaydı ve göremedim töreni.. ama 3 gün eşimle hatayın heryerini gezdik kafası dağıldı onun da iyi oldu ama bırakırken bana bir el sallayışı vardı hala gözlerimin önünde kendimi zor tuttum içim burkuldu ama sağlığı ve morali iyiydi bu yüzden içim rahatladı biraz..üstelik bir sürü asker arkadaşı olmuş orda herkesle bir muhabbet bir muhabbet ortama uyum sağlamış çoğu

kızlar yemin törenine gittim ama uçak yemin töreni bittiğinde ordaydı ve göremedim töreni.. ama 3 gün eşimle hatayın heryerini gezdik kafası dağıldı onun da iyi oldu ama bırakırken bana bir el sallayışı vardı hala gözlerimin önünde kendimi zor tuttum içim burkuldu ama sağlığı ve morali iyiydi bu yüzden içim rahatladı biraz..üstelik bir sürü asker arkadaşı olmuş orda herkesle bir muhabbet bir muhabbet ortama uyum sağlamış çoğu

evet bizimkide baya arkadaş edinmiş ordan keşke bende gidebilseydim onların daha olmadı ama işte napim :çok üzgünüm:

merhaba arkadaşlar benim nişanlımda 15de teslim olcak izmir gaziemir ulaştırmaya gidiyor daha şafak saymaya başlamadık inş hayırlısıyla gidip gelcek nolur bana destek olun onsuz napıcam bilmiorum benmafoldumben

merhaba arkadaşlar benim nişanlımda 15de teslim olcak izmir gaziemir ulaştırmaya gidiyor daha şafak saymaya başlamadık inş hayırlısıyla gidip gelcek nolur bana destek olun onsuz napıcam bilmiorum benmafoldumben

Canım çok yakın arkadaşım orda Yaptı:) türkiyenin rahat birliklerinden birine düşmüş..:)

kızlarr sevgilisi bayburtda veya kuzey ırakda görev yapanlar bana özel msj gönderebilir mii ?? veya şırnak uludere de olanlar (: sadece yardımm etmek amacımm benım askerlik şfk 66(:

Back
X