asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

acemiliği bilecikteydi ama ustası d.bakıra düştü jandarma karakolu daha 4 ay oldu ya of nası geçicek 11 ayyy senağlama

canımm bizim de acemiliğimiz bilecikteydi, ağrıya düştü jandarmamturkbayragi
geçer canım geçer üzülme sen Allah sabrını vercek bizim de şafak 330 turkbayragi

kızlar benim askerimde manisa/kırkağaçta daha yeni şafak 447 mafoldumben çok özlüyorum ama bugün aradı çok kötüymüş orası kimse kimsenin umrunda değilmiş Çok üzgünüm çoook

Selamm kızlar.. benim sevgilimde İzmir gaziemir de tümm askerilerimize hayırlı teskereler diliyorumturkbayragi

Herkese selam benim nişanlımda ŞIRNAK / NAMAZDAĞI mafoldumben... nda yapıyor askerliğini.

yeni öğrendim, ancak yazabiliyorum acemiliği manisa merkezdeydi , ustalığınıda manisada yapıyo ama nerde detayını henuz ogrenmedım. 18 ocakta donecek bı de onu bılıyorum..

89/4
Acemi = Amasya
Usta = Kibris

turkbayragi $afak Biten: 325 ----- >> Kalan: 135 turkbayragi

kuzey ırakda suanda. ama normalde bayburt. siirt de de görev yaptı sırnakda da .. heryerdeee görev yaptı walla .d AMA SUANDA KUZEY IRAKDA son 37 bitiooooooooo

kuzey ırakda suanda. ama normalde bayburt. siirt de de görev yaptı sırnakda da .. heryerdeee görev yaptı walla .d AMA SUANDA KUZEY IRAKDA son 37 bitiooooooooo

olumunekankayizsmilecanımm Allah sağ salim kavuştursun inşallahhhhhhh aşkına:Saruboceq:
sen en zorlu bekleyenlerdensin..
korku içinde..
dönsün gelsin de Allah başka ayrılık yaşatmasın size inşallah canım benim:Saruboceq:

Anow o niye her yere gidiyoki? özel görevimimi var? Allah kavustursun.. az kalmis

yok canım özel görev deil ama tim olarak görev yapıolarmış asıl yer bayburt ama ordan oraya emir gelip gidiolar 123 kişi. saol canım darısı senin basınakaydirigubbakcemile2

saoll canım evet en zor bekleyenlerden bitanesiyimm. amin allah daha fazla böle ayrılıklar yasatmasın bana ve kimseyee turkbayragi

şafak = 225 kırklareli/pınarhisar 90/1 tankçı burada eşi sevgili olan varmı?

şafak:3 başkada yok geliyor prensesinin bitanesiiii

izmir narlıderede varmı sevgilisi asker olan? yarın teslim olucak, acemilik izmirde, sonra nereye düşer acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…