şuan ağrıda acemilik yapan kocanız yada sevgiliniz var mı kızlar?
benimki istanbul Tuzla'da asker cnmcım seninki?
cnm bu 7 gün izinde şehir dışına aileleriniin yanına gidebiliyorlar mı biliyormusun ?mafoldumben
evet benim sözlüm Ağrı'da turkbayragi
şafak 137 :dance:
Yemin töreninden sonra izin kullancak mı? Özel mesaj yazmaya çalıştım ama yazamadımUsta birliği nereye cıktı?
yok kullanmıcak canım benimkisi zaten çok uzak olduğu için kendisi istemiyo kimsenin gitmesini.. Usta birliği de Iğdır - Aralık çıktı akannehir
Bizimkiside kimsenin gelmesini istemiyor.Kimsede gitmicekAynı bölükteler mi acaba :S Tankçıların orda kalıyoruz biz demişti ama :S bizimkinin ustabirliği telçeker çıktı.
Kargo yada mektup gönderdin mi? Ulaştı mı eline? Birde Iğdıra ne zaman gideceğini biliyo musun? Birde Kış geliyo ya,bişiler göndercen mi kazak falan?
kızlar yemin törenine gittim ama uçak yemin töreni bittiğinde ordaydı ve göremedim töreni.. ama 3 gün eşimle hatayın heryerini gezdik kafası dağıldı onun da iyi oldu ama bırakırken bana bir el sallayışı vardı hala gözlerimin önünde kendimi zor tuttum içim burkuldu ama sağlığı ve morali iyiydi bu yüzden içim rahatladı biraz..üstelik bir sürü asker arkadaşı olmuş orda herkesle bir muhabbet bir muhabbet ortama uyum sağlamış çoğu
Kızlarr benim sevdiceğim iskenderundan sonra kocaeline düştü mayıncı olarak.
Artık daha yakınız :))
Ne kadar güzel tatlım ya burnunun dibine düşmüş maşallah
merhaba arkadaşlar benim nişanlımda 15de teslim olcak izmir gaziemir ulaştırmaya gidiyor daha şafak saymaya başlamadık inş hayırlısıyla gidip gelcek nolur bana destek olun onsuz napıcam bilmiorum benmafoldumben
Kızlarr benim sevdiceğim iskenderundan sonra kocaeline düştü mayıncı olarak.
Artık daha yakınız :))
Ay ne güzel ya bizimki gide gide sınır dışına çıkıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?