• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

ayrıca kızlar sizlere çok minnettarım, ben acemilikte ziyaret olduğunu bilmiyordum..erim'de söylememişti..cumartesi akşamı bu forumu buldum ve okurken gördüm..hemen nizamiyeyi aradım gece 10 30 gibi askerin ismi ne dediler erim dedin tamamm hanımefendi erinizde ismi ne diyo:) aallahım diyorum askerin ismi erim:D:D hemen o gece bilet alıp sabah gittim o kadar şaşırdı ki..gaziemir iyi derlerdi ama pismiş sanırım hastaydı..ve çok kararmış ve yaraları çıkmıştı..içim acıdı valla
ewet canım ben de askerim ilk gittiğinde 10gün sonra dayanamayıp ziyaretine gitmiştim, haberi de yoktu, süpriz yapmıştım, o kadar sevindi ki. Gaziemir askeri birlikler arasında en iyilerinden biri, ama gerçekten pis, kötünün iyisi işte naparsın. Askerim 2buçuk aydır orada, hasta olmadığı ateşlenmediği toplam gün sayısı 10dur en fazla..
Şimdi havalar da ısındı, güneş çıktı, benim askerim de kapkara olmuş, zayıflamış, keyifsizleşmiş. Ama bu zorlukları yaşamadan büyüyemiyorlar malesef, kaç yaşında olurlarsa olsunlar...
Bide özel msj hakkın varsa bana nizamiyenin tlf numarasını yollar mısın?

evet biliyorum yedeksubayların yemin töreni varmış:) bizim şafak 136 13 ünde yemin töreni canım, sonra malatya bu arada ben kırklareliliyim ama istanbulda yaşıyorum rahat eder inşallah orada:)
inşallah canım, ben de 4 yıl trakyada okudum, güzel yerler.

deryacım benim ismim ipek..inan çok memnun oldum seni tanıdığıma:71:
Biz tamamen orada kalıcaz inş,zaten sanırım eşim gelirse pek görüşemeyiz bi gün kayınvalidem çağırsa bi gün ben ağırlasam..eşime zaman kalmaz:9: orada bakalım nasıl zaman geçiricez,o kadar özledim ki anlatamam,kocaman sarılıcam :62:
sizinde düğününüz seneye sanırım dimi bitanem ?
İpekcim ben de çok memnun oldum, keşke gaziemirde karşılaşma imkanımız olsaydı, yüzyüze de tanışırdık.
Orda kalmak sizin için daha iyi olur tabi, hem yolda vakit geçirmemiş olursunuz:34:
Kısmetse 2012yazında olacak düğünümüz canım...

Son düzenleme:
İpekcim ben de çok memnun oldum, keşke gaziemirde karşılaşma imkanımız olsaydı, yüzyüze de tanışırdık.
Orda kalmak sizin için daha iyi olur tabi, hem yolda vakit geçirmemiş olursunuz:34:
Kısmetse 2012yazında olacak düğünümüz canım...[/QUOTE]

Rabbim tamamına erdirsin deryacım..askerini evlenmeden göndermekle o kadar iyi yapmışsın ki,evliyken çok zor oluyormuş ya :43: muhakkak ki evlenmeyenler içinde zordur fakat evlenince bazen ailelerin kırılmaması için kendinden ödün vermen gereken zamanlar oluyor neysecime askerlerimiz hayırlısıyla dönsünlerde :72:

Rabbim tamamına erdirsin deryacım..askerini evlenmeden göndermekle o kadar iyi yapmışsın ki,evliyken çok zor oluyormuş ya :43: muhakkak ki evlenmeyenler içinde zordur fakat evlenince bazen ailelerin kırılmaması için kendinden ödün vermen gereken zamanlar oluyor neysecime askerlerimiz hayırlısıyla dönsünlerde :72:

Amin ipekcim, evlenince de ben kocama gidiyorum deyip gidebilirsin ama. Ben şimdi gitsem bile evci çıkaramıyorum onu, ama sen eşi olduğun için çıkarabilirsin canım, bide o yönden bak.
Ben de üzülmesinler yalnız kalmasınlar die her haftasonu kayınvalidemlere kalmaya gidiyorum, ama kendi ailem onlara da vakit ayırmamı istiyor, arada kalıyorum bende... Ehh tabi bide yapıp da yaranamamak var ama neyse, boşver canım yaa... Hayırlısıyla gelsinler inşallah....

Allah kavuştursun inşallahhh canlarınıza sağ salim arkadaşlar..
su gibi akıp geçsin zaman sizler için..

Amin ipekcim, evlenince de ben kocama gidiyorum deyip gidebilirsin ama. Ben şimdi gitsem bile evci çıkaramıyorum onu, ama sen eşi olduğun için çıkarabilirsin canım, bide o yönden bak.
Ben de üzülmesinler yalnız kalmasınlar die her haftasonu kayınvalidemlere kalmaya gidiyorum, ama kendi ailem onlara da vakit ayırmamı istiyor, arada kalıyorum bende... Ehh tabi bide yapıp da yaranamamak var ama neyse, boşver canım yaa... Hayırlısıyla gelsinler inşallah....

evet canım doğru yemin töreninden sonra dağıtıma kadar 1 defa daha yanına gitmek istiyorum,evci çıkartabilme hakkımı kullanmak istiyorum:81: bu arada ne kadar düşüncelisin maaşallah canım ya..

evet canım doğru yemin töreninden sonra dağıtıma kadar 1 defa daha yanına gitmek istiyorum,evci çıkartabilme hakkımı kullanmak istiyorum:81: bu arada ne kadar düşüncelisin maaşallah canım ya..
git tabii canım, imkanın varsa her haftasonu git walla:16:

çalışıo musun ipekcim? Gidip kalmak için engelin var mı yani?
Usta birliğiniz ne zaman belli olacakmış?

tatlım ben ingilizce öğretmeniyim ama şu an çalışmıyorum,gidebilirim yani :21:
sanırım usta birliği dediğin dağıtımdan sonra gideceği yer,oda 30 haziranda belli olucakmış canım,bende bi kayınvalidemde bi kendi ailemin yanında vakit geçirmeye çalışıyorum,bugün çok heyecanlıyım deryam yaa bu akşam Allah nasib ederse yola çıkıcaz izmire,yemin töreninden sonra hemencik görebiliyor muyuz acaba,hemen çıkabiliyorlar mı?

tatlım ben ingilizce öğretmeniyim ama şu an çalışmıyorum,gidebilirim yani :21:
sanırım usta birliği dediğin dağıtımdan sonra gideceği yer,oda 30 haziranda belli olucakmış canım,bende bi kayınvalidemde bi kendi ailemin yanında vakit geçirmeye çalışıyorum,bugün çok heyecanlıyım deryam yaa bu akşam Allah nasib ederse yola çıkıcaz izmire,yemin töreninden sonra hemencik görebiliyor muyuz acaba,hemen çıkabiliyorlar mı?

ahh canım benim, çok iyi anlıyorum seni...
Ve sabah siz oraya vardığınızda benim askerim de oradan ayrılıyor olacak, yanıma gelecek, ben de o yüzden çok heyecanlıyım:66: Belkide askerimi taşıyan otobüsün yanından geçeceksin... Ayy aşkımı benden önce göreceksin belki...
yemin töreninden hemen sonra askerler koğuşlarına gidip sivil elbiselerini giyiyorlar ve ailelerinin yanına gelip çıkıyorlar.
Ama canım ilk gittiğinizde hemen askerinin izin kağıdını alın, orada bahçe içinde küçük bi binadan alınıyor, sorarsan gösterirler. Böylece törenden sonra vakit kaybetnmeden çıkatırsınız askerini.
Bide çıkarmak için kimlik fln istiyorlar, eşi yada anne babasından birinin kimliği olacak.
Size şimdiden iyi yolculuklar ipekcim.
Askerinle bol bol hasret gider canım:34:

Son düzenleme:
Back
X