ahh canım benim, çok iyi anlıyorum seni...
Ve sabah siz oraya vardığınızda benim askerim de oradan ayrılıyor olacak, yanıma gelecek, ben de o yüzden çok heyecanlıyımBelkide askerimi taşıyan otobüsün yanından geçeceksin... Ayy aşkımı benden önce göreceksin belki...
yemin töreninden hemen sonra askerler koğuşlarına gidip sivil elbiselerini giyiyorlar ve ailelerinin yanına gelip çıkıyorlar.
Ama canım ilk gittiğinizde hemen askerinin izin kağıdını alın, orada bahçe içinde küçük bi binadan alınıyor, sorarsan gösterirler. Böylece törenden sonra vakit kaybetnmeden çıkatırsınız askerini.
Bide çıkarmak için kimlik fln istiyorlar, eşi yada anne babasından birinin kimliği olacak.
Size şimdiden iyi yolculuklar ipekcim.
Askerinle bol bol hasret gider canım
deryaa ya desene ikimizde çok sevinçliyiz bugün canım benim
çok sağolasın tavsiyelerin için bitanem bugün eltim sen gidince görebileceğinimi sanıyosun hemen filan dedi,onların bi sürü işleri oluyomuş,kayınvalidemde çok heveslenme dedi ablanın dediği gibiyse belkide yarın hiç birlikte olamazsın,bende olsun uzaktan görsemde yeter dedim,sende tecrübelisin ya bi sorayım dedim canım çok teşekkür ederim tekrardan verdiğin bilgiler için tatlım.
kızlar meraba ben aranıza yeni katıldım. bende sözlümü nisanda yolladım. kastamonuda yapıyo vatani görevini. bu saldırı çok moralimi bozdu. eskiden içim rahattı iyi yerde askerlik yapıyo diye. şimdi ise çok huzursuzum. yarında çarşıya çıkıcakmış. aklım ondan kaldıcak kızlar. bunlar bi yana bu 5 ay hiç bitmicekmiş gibi geliyo. uzun dönem asker yolu bekleyenler bana kızmasın ama 5 ay bile hiç geçmicekmiş gibi geliyo. desteğinize çok ihtiyacım var
hiç oyle düşünupte moralını bozma arkadaşım..vesvese sabrını törpüler..
benım AŞKIM şırnak gulyazı da..sınırda..bak şafak 9
o nedenle sıkma canını..ıyı düşün ıyıyı çağır..
Thetudors Allah kavuştursun. Darısı bütün asker yolu gözleyenlerin boşuna. çok tşkr ederim arkadaşım. birbirimizin desteğiyle bu günleride atlatıcaz inşallah.
şırnak..şafak 8..
oh maşallahhh
yarın 12den sonra,
ne kola ne fanta,
sadece 7 gün o zaman
şırnak..şafak 8..
evet canım ikimiz için de çok heyecanlı bir günsen muhtemelen şuan gaziemirde birliğin önündesin, benim aşkımda birlikten ayrılmak üzere...
Törenden önce askerini zaten göremiceksin. Törenden sonra askerlerin başka işi olmuo, giyinip hemen geliyorlar. Ama nizamiye ile koğuşlar arası epey uzak, bir de yürüyerek geliyorlar bazen, o yüzden hemen 5 dk içinde yanına gelmesini de bekleme ipekcim.
Hadi bakalım şimdi aşklarımıza kavuşmanın tadını çıkaralım canım
Çok şanslısın. Ne güzel inşallah hayırlısıyla da gelir:) benimki de bu dönem gitti şuan hatayda 2 haftaya da şırnağa gitcek. gülyazıya, sınıra... çok endişeliyim. seninki neresindeydi?
Siirt'ten aldım yarimi..
460 gün bekledim dile kolay..
benıkıde orada:))
hıç korkma oradakı en korunaklı yer..çünkü diğer bırlıklerın ortasında kalıyor..
eskıden ınternet kafe falan varmış ama kapanmış..
çarşı ıznı falan yok..ama endışelenebılecek yer değil..
diyarbakır ktm ıle rahat gıdebılır oraya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?