asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

Bir de eşinle önceden konuşun tören sonrası onu nerede bekleyeceğinizi. Çünkü çok acayip bir kalabalık oluyor ve askerini bulman çok zor oluyor tatlım

deryaa ya desene ikimizde çok sevinçliyiz bugün canım benim
çok sağolasın tavsiyelerin için bitanem bugün eltim sen gidince görebileceğinimi sanıyosun hemen filan dedi,onların bi sürü işleri oluyomuş,kayınvalidemde çok heveslenme dedi ablanın dediği gibiyse belkide yarın hiç birlikte olamazsın,bende olsun uzaktan görsemde yeter dedim,sende tecrübelisin ya bi sorayım dedim canım çok teşekkür ederim tekrardan verdiğin bilgiler için tatlım.

Son düzenleme:

evet canım ikimiz için de çok heyecanlı bir gün sen muhtemelen şuan gaziemirde birliğin önündesin, benim aşkımda birlikten ayrılmak üzere...

Törenden önce askerini zaten göremiceksin. Törenden sonra askerlerin başka işi olmuo, giyinip hemen geliyorlar. Ama nizamiye ile koğuşlar arası epey uzak, bir de yürüyerek geliyorlar bazen, o yüzden hemen 5 dk içinde yanına gelmesini de bekleme ipekcim.

Hadi bakalım şimdi aşklarımıza kavuşmanın tadını çıkaralım canım

kızlar meraba ben aranıza yeni katıldım. bende sözlümü nisanda yolladım. kastamonuda yapıyo vatani görevini. bu saldırı çok moralimi bozdu. eskiden içim rahattı iyi yerde askerlik yapıyo diye. şimdi ise çok huzursuzum. yarında çarşıya çıkıcakmış. aklım ondan kaldıcak kızlar. bunlar bi yana bu 5 ay hiç bitmicekmiş gibi geliyo. uzun dönem asker yolu bekleyenler bana kızmasın ama 5 ay bile hiç geçmicekmiş gibi geliyo. desteğinize çok ihtiyacım var

hiç oyle düşünupte moralını bozma arkadaşım..vesvese sabrını törpüler..
benım AŞKIM şırnak gulyazı da..sınırda..bak şafak 9

o nedenle sıkma canını..ıyı düşün ıyıyı çağır..

Thetudors Allah kavuştursun. Darısı bütün asker yolu gözleyenlerin boşuna. çok tşkr ederim arkadaşım. birbirimizin desteğiyle bu günleride atlatıcaz inşallah.

Thetudors Allah kavuştursun. Darısı bütün asker yolu gözleyenlerin boşuna. çok tşkr ederim arkadaşım. birbirimizin desteğiyle bu günleride atlatıcaz inşallah.

amin hatun..bugunler gelip geçici..

hem atalar ne demiş;

" kadının iyisi erkeği askerde ıken, erkeğin iyiside kadını hamile iken belli olurmuş..":79:

deryamm döndüm
bitanemi gördüm çok şükür,çooooooook ama çoooooooooooooooook özlemişim kuzumu.inşallah sizde çok güzel zaman geçirmişsinizdir canım benim.ama ben yine yeniden özlem doluyummm,ahhh bitanem sen yoksan herşey eksik,sen varsan herşey tamam...

Çok şanslısın. Ne güzel inşallah hayırlısıyla da gelir:) benimki de bu dönem gitti şuan hatayda 2 haftaya da şırnağa gitcek. gülyazıya, sınıra... çok endişeliyim. seninki neresindeydi?

benıkıde orada:))

hıç korkma oradakı en korunaklı yer..çünkü diğer bırlıklerın ortasında kalıyor..
eskıden ınternet kafe falan varmış ama kapanmış..
çarşı ıznı falan yok..ama endışelenebılecek yer değil..

diyarbakır ktm ıle rahat gıdebılır oraya..

benim eşim Mardin' de yaptı askerliğini..

çok şükür biz aldık tezkereyi,ağustos başı bir sene olucak bile..

Allah herkesi kavuştursun inşallahhh...

gerçekten miii:) o kadar içimi rahatlattın ki anlatamam. 21inde dağıtım için istanbula gelicek bnmki ordan da ktmye diyarbakıra ertesi gün:) cep telefonu filan kullanabiliyo mu orda?

nası sevindim anlatamam aynı kaderi paylaştığım birini bulmama:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…