yok canım ya merak etme eğer düşünceli insanlarsa tabi işin dalgasında değillerse yardımcı olurlar bence
Benimki başta sen otobüse bindirmeye gelme dayanamam dedi
Sonra kaynana yine yırtık dondan fırlar gibi cıktıBeraber gideriz istanbula biz bırakırız dedi
Simdi ben onların yanında nasıl ağlicam rahat rahat ya of
Nekadar zamandır cıkıyosunuz siz tatlım??
aslında bırakmaya gitmeniz daha ii olabilir en azından gitti mi vardı mı etti mi tuttu mu diye düşünmezsin ama tabi etrafında onlar varken biraz zor olur rahat rahat vedalasmak anlıorum seni
10 gün sonra 19 ay olck bizim canım
yok canım hepsi anlayışlı insanlar sağolsunlar
kötü niyetle diil de bazen bu konuda konusmaları yorum yapmaları soru sormaları öyle bi ana denk gelio ki bırakıp kacasım gelio oraları
hemde daha gitmeden böyle
gidince nolur artık düşünmek istemiorum
Tabiki canım artısı daha cok 1 gün fazladan yanında kalabilcem enazından
Allah mutlu etsn canım 19 yıllarıda görürsünz insallah
o sorular mutlaka olcak olurda insanlar susmaz işte sorarlarda sorarlar konuşurlar sen alışana kadar sölede sana dokunmasınlar bari
sağol tatlımm benim
Allah hepimize sevdiğimizle yaşlanmayı nasip etsin
giderken yanında neler götürmesi gerektiğini bilio musun canım ??
yanımda olmaya calışıolar onlarıda kırmak istemiorum ama bu kadar da baskı olmaz ki arkadas
neyse artık alışcaz bütün bunlara Allahın izniyle ..
alışırsın canım ilk günleri atlattınmı gerisi kolay merak etme kendi kendini motive ediosun zaten
Ya kuzum arastırdık biraz bizde herkes farklı farklı seyler söylüyo yerine göre değişiyo sanırım
Kimisi kışlada hersey var cok bişey getirmeyn diyo kimiside asma kilidine kdr getirin diyo
Acemilikte carsı izni olmuyomus galiba oyüzden sivil kıyafet olarak bi tshrt bi pant götrcek, daha sonra yemin töreninde biz getiririz zaten
Bunun dısında ufaktan bi liste olusturmaya basladık biz
Pudra mutlaka alın diyolar canım seninde aklında bulunsun botlar yüzünden ayaklar fena oluyomus
Bot kilidi
Boyun cüzdanı flnda baya gerekliymiş
anladım canım
bende biraz arastırdım bi yerde demişler ki ayna getirin burda tras olmak için ayna sırası beklemeyin bende ona küçük bi ayna almayı düşünüorum
burdan iç çamasırı corap tras takımı vs alıcaz cok bişe götürmelerine gerek yokmuş ztn ordan bulabiliolarmıs
ve kontor kartı alıcam ona orda onun içinde sıra fln beklemesin hemen arasın beni yaa hemen arasınn
Aa bak aynayı bilmiyodum not alim hemen iyi oldu söylediğin canım
Bazı birliklerde donunun rengine kdr karısıyolarmıs adamların yaa
İnsallah düstükleri yer adamakıllı biyerdir
Ya canım ben sana su telefon olayını sorcam nede olsa bizden tecrübelisin
Bu telefon kartlarıyla her fırsat bulduklarında arayabiliyolarmı yoksa belirli bi saatmi var
Birde kimisi diyoki süresi 2dk oluyo sadece
Bi aydınlatsan bizi :26::26:
inşallah canım hep onun için dua ediorum
mesafe cok da önemli diil rahat etsinler yeter o bize :26:
yok tatlım ya süresi fln yok fırsat bulduğunda konuşabildiği kadar konuşur evet askeriyenin belirlediği görüşme saatleri var ama formalite gibi bişi asker nezaman boşluk buldu ozaman arar merak etme eğer cook sıra varsa konşma oyuzden kısa olabilir 2 dak şartı olduğu için değil yani merak etme
tek sağ salim gelsinlerdee
biyandan cok üzülüyorum ama biyandanda anlam veremediğim bi gurur var icimde
her kıza nasip olmaz asker beklemek derlerya ondan heralde
bizde asker yareni oluyoruz hayırlısıylaa
atkılar bereler örerim ben askerimeee
biz daha baslatamadan harap olduk
oyyy valla içimi rahatlattın canımmm
sende bilirsin öyle saf bi dönemki kim ne derse hemen kanıveriyoruz
yanıyodum deli gibi 2dk de ne konuscam ben diye
cep telefonu kullanabiliyomu seninki
bana öyle gelio ki en sıkıntılı süreci bu olsa gerek
cunku belirsizlikler içindeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?