merhaba canım benim sevgilimde acemi birliği ordaydı muhabere okulunda usta birliğine kocaeli/derince çıktı. ankaradan genellikle istanbul kocaeli gbi yerler çıkıyormuş tabii komando seçilmediği takdirde barış güçlerine girerse kıbrıs lübnan gbi dış ülkelere dağıtım oluyormuş.Hayırlısı olsun canımm
benim sevgilim de acemiliğini ankara mamakda muhabere olarak yaptı fakat dağıtımı hakkari çukurcaya çıktı. şimdi orda. moralinizi bozmak istemem ama geneli doğuya düşüyo ordan. arkadaşları da bitlis şırnak var gibi yerlerde. hakkımızda hayırlısı olsun.
çok tşk ederim usta birliğide aynı yere çıkmış telefon götürür giderken heralde sevindim:)
o zaman rahat canım oraya tatil köyü diyorlar zaten çok güzel biryer bende yemin törenine gittim askerimin yemyeşil rahat askeriye içinde sinema hamam restaurant (tabii komutanlar falan için) çok güzeldi hayırlısı olsun hadi sevindimmm
koskoca forumda yok mu askeri tekirdağda olan :44:
Kırklareli'nin neresi tam olarak canım, benim askerim 12 gün kadar orada yaptı da. Bir de love_my arkadaşımızın askeri kırklarelinde...
olsun canım, insanlık haliCanım kusura bakma biraz geçti oldu sık sık giremiyorum foruma benim erkek arkadaşımın şu an vatani görevini yaptığı yer Kırklareli Pınarhisar Askerlik Şubesi
hayırlı olsun size debenim nişanlımda bugün kura çekti kıbrıs çıktı sevindim valla uzak falan rahat yer diyo herkes en azından
Kızlar selam;
Bende nısanlımı gonderelı 20 gun oldu suan Manısa merkezde hayat ne bos gelıyo ya 200 gun degıl sankı 20 yıl gıbı...
Kızlar selam;
Bende nısanlımı gonderelı 20 gun oldu suan Manısa merkezde hayat ne bos gelıyo ya 200 gun degıl sankı 20 yıl gıbı...
Ayyy inşallah benim askerimin dağıtımı tekirdağa çıkarrrrr... :)
tekirdağlı mısınız ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?