asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

benim sevgilim de acemiliğini ankara mamakda muhabere olarak yaptı fakat dağıtımı hakkari çukurcaya çıktı. şimdi orda. moralinizi bozmak istemem ama geneli doğuya düşüyo ordan. arkadaşları da bitlis şırnak var gibi yerlerde. hakkımızda hayırlısı olsun.

Son düzenleme:

doğru canım doğuya çok veriyor orası özellikle komando olarak canım askerin hala orda mı bugün orda çok kötü haberler geldi birşey yok değil mi

çok tşk ederim usta birliğide aynı yere çıkmış telefon götürür giderken heralde sevindim:)

o zaman rahat canım oraya tatil köyü diyorlar zaten çok güzel biryer bende yemin törenine gittim askerimin yemyeşil rahat askeriye içinde sinema hamam restaurant (tabii komutanlar falan için) çok güzeldi hayırlısı olsun hadi sevindimmm

tşkler evet güzel küçük bir yer hayırlısı olsun inş. :44:

Kızlar burda paylaşmayın askerlerinizin nerede olduklarını..
terörist kahpeleri heryerde kol geziyo pislikler heryerde takipteler

isim mi veriyoruz ayrıca versek ne olur onlar bizden daha iyi biliyorlar askeri yerleri. Allah mehmetçiklerimizin yardımcısı olsun.
acemiliği ankara mamak mebs ti. usta birliği izmir bornova ya düştü. :) 2 kasımda da geliyor bitanem kısmetse

Kırklareli'nin neresi tam olarak canım, benim askerim 12 gün kadar orada yaptı da. Bir de love_my arkadaşımızın askeri kırklarelinde...

Canım kusura bakma biraz geçti oldu sık sık giremiyorum foruma benim erkek arkadaşımın şu an vatani görevini yaptığı yer Kırklareli Pınarhisar Askerlik Şubesi

Canım kusura bakma biraz geçti oldu sık sık giremiyorum foruma benim erkek arkadaşımın şu an vatani görevini yaptığı yer Kırklareli Pınarhisar Askerlik Şubesi
olsun canım, insanlık hali
Askerlik şubesini bilmiyorum canım, ama merkez mekanize tugaydan daha iyi olduğu kesindir.. benim askerim kırklareli merkezdeydi, love-my arkadaşımın askeri de merkezdeydi..
Hayırlı teskereler olsun inşallah Allah hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin...

benim nişanlımda bugün kura çekti kıbrıs çıktı sevindim valla uzak falan rahat yer diyo herkes en azından
hayırlı olsun size de

Kızlar selam;
Bende nısanlımı gonderelı 20 gun oldu suan Manısa merkezde hayat ne bos gelıyo ya 200 gun degıl sankı 20 yıl gıbı...

Kızlar selam;
Bende nısanlımı gonderelı 20 gun oldu suan Manısa merkezde hayat ne bos gelıyo ya 200 gun degıl sankı 20 yıl gıbı...

Kızlar selam;

Seninle aynı duygular içersindeyim.. koskoca 4yıl hergün birlikteydik gez toz eğlen coş.. bir gitti yemin ediyorum yarım kaldım.. eğitimimi dondurdum , dışarı çıkmıyorum , giyinip süslenmek içimden gelmiyor, mekyaj yapmak saç düzleştirmek ayy ne kadarda uzak kaldım bunlardan.. öcü gibi dolanıyorum evde.. insan ne kadarda boşluğa sürükleniyor resmen kıymetini anladım hayatımda çok büyük bir yer kapladığını anladım gerçi benimki uzak değil 45 dk. lık mesafede ve her hafta sonu evci izni var geliyor.. ama yinede hergün herdakika hersaniye burada olsun istiyorum sivil olsun özgür olsun istiyorum (

Kızlar selam;

Merhaba canım.
Benim askerimde acemiliğini Manisa Merkez'de yaptı. Şimdi Bitlis Tatvan'da.
Gözün korkmasın hemen. Orası genelde batı tarafı ya da Kıbrıs'a düşürüyor. %8 lik kısım doğuya gidiyor, oda bize vurdu işte.
Aklın kalmasın yemekler dışında çok güzel bir yer, çok kez gidip gördüm.

Merhaba kızlar;

Benimde erkek arkadaşım acemiliğini Isparta da yaptı şu an da ustalık görevini de Van / Çaldıran - Umuttepe karakolun da yapıyor

merhaba arkadaşlar.
sevgilim bugün askere gitti yarın teslim olacak.burdur'da acemi birliği.en zoruda uzun dönem yapacak.ağlamaktan şimdiden kurudu gözlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…