asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

bizimkide burdurdan şırnağa düştü akçaya. Kimsenin bir bilgisi yok orası ile ilgili sanırım
şırnak akçay'da bi arkadaşımın eşi görev yaptı, astsubay olarak, çok küçük biyer demişti, hatta lojmanları bile 1 odadan ibaretti. Ama askeri birlik anlamında bi bilgim yok, hayırlı teskereler olsun...

bnm nişanlımda kırklarelinde
benim nişanlımın usta birliği kırklareline çıkmıştı, orada 12 gün kaldıktan sonra istanbula gönderdiler. Kırklarelinin neresi?

ooo izmir gaziemir, eğer ustabirliği ise çokkk ama çok şanslısınız... usta birliği olarak en güzel yerlerden biridir.. benim nişanlım acemilğini orada yaptı, güzel bir yer. Buradan yasemin arkadaşımızın askeri orada şuan

merhaba arkadaşlar.
sevgilim bugün askere gitti yarın teslim olacak.burdur'da acemi birliği.en zoruda uzun dönem yapacak.ağlamaktan şimdiden kurudu gözlerim
Burdur güzel bir yer canım benim sözlümde ordaydı acemide.Ağlamak yerine dua et usta birliğinde güzel bir yere gitsin yoksa benim gibi daha da üzülürsün..

Kızlar benim eşimde Şuan acemiliği Kütahya hava er eğitim tugayında,oradan eskişehir 1.Ana jet üssüne gidecek? Bilgisi olan varmı burayla ilgili

Kütahya-hava er eğitim tugay komutanlığı.

Acemilik ve Usta da değişmeyen adresimiz

ooo yakınmıs hayırlısı olsn allah bol sabırlar versn tatlm

Evet doğu olmasın diye çok dua etmiştim.Sağol canım hepimize sabırAr.

tekirdağdaki yan komşularım beşiktepede subaydı, ama şimdi doğuya gittiler... tühh orda olsalardı yardımları olurdu:26:

olsun canım .Nasıl biyer canım bilgin var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…