• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

asker yolu bekleyenlerr...sevgiliniz nerede vatani görevini yapıyor?

Ve sonunda şafak :) 000 askerliği bitirmiş olup herkese sabır ve kolaylık diliyorum allah herkese tezkereyi tez zamanda nasip etsin inşallah.. Günler su gibi akıp gitsin..

Ayrılmak istiyormuş işte.. Bilmiyorum neden.. Kafayı yiyeceğim, günler nasıl geçicek bilmiyorum..

Nİye bir anda böyle bir karar alınır hemde sözlüyken çok şaşırdım.Gelince demişsin askerden dönmemi bekle sonra mı ayrılalım diyor.Psikolojisi bozulmuş olabilir canım bence anlamaya çalış kestirip atma.

Nİye bir anda böyle bir karar alınır hemde sözlüyken çok şaşırdım.Gelince demişsin askerden dönmemi bekle sonra mı ayrılalım diyor.Psikolojisi bozulmuş olabilir canım bence anlamaya çalış kestirip atma.

Bana kalsa bırakmam peşini, çünkü o kadar uğraştım ki birlikte olabilmemiz için.. Her şey çok güzeldi, sürekli arıyordu konuşuyorduk.. Bu 2 haftada oldu ne olduysa.. Çok düşünmüş ayrılmaya karar vermiş.. Gelince ikimizin ailesine de ben söylerim istersen dedi.. Açıkçası şu an hiç bir şey bilmiyorum.. Umarım askerlik psikolojisidir.. Umarım geçici bir sinirdir...

Bana kalsa bırakmam peşini, çünkü o kadar uğraştım ki birlikte olabilmemiz için.. Her şey çok güzeldi, sürekli arıyordu konuşuyorduk.. Bu 2 haftada oldu ne olduysa.. Çok düşünmüş ayrılmaya karar vermiş.. Gelince ikimizin ailesine de ben söylerim istersen dedi.. Açıkçası şu an hiç bir şey bilmiyorum.. Umarım askerlik psikolojisidir.. Umarım geçici bir sinirdir...

Çok şaşırdım canım ne denir ki bu duruma.Evlenmek istemiyormuşta,ona göre değilmişte aklı nerdeymiş bu zamana kadar.Bu bir sebep olamaz bence.Sen niye aramıyorsun canım ara sadece konuşmak istiyorum bana bir açıklama yap bu kadarını hak ediyorum hiç değilse falan desen.

Çok şaşırdım canım ne denir ki bu duruma.Evlenmek istemiyormuşta,ona göre değilmişte aklı nerdeymiş bu zamana kadar.Bu bir sebep olamaz bence.Sen niye aramıyorsun canım ara sadece konuşmak istiyorum bana bir açıklama yap bu kadarını hak ediyorum hiç değilse falan desen.

Ben o kadar çok koştum ki peşinden, şimdi arasam da aynı şeyler, aynı senaryo.. Zaten askeriyenin numarası yok bende, o arıyordu hep müsait zamanlarında.. Kendisi 'gerek yok sizin aramanıza ben ararım' falan diyerek hiç bizim aramamızı istemedi..

Bu sefer kabulleneceğim sanırım... : ( Hiç istemiyorum ama kabulleneceğim...

Merhaba ben yeni üyeyim böyle damdan düşer gibi konuya giriyorum ama kusura bakmayınız lütfen. Üzme kendini tatlım umarım askerlik psikolojisidir geçer. Benim erkek arkadaşım da askerde zaman zaman o da saçmalıyor sonra geçip gidiyor.En çok bekledikleri şey anlayış...

Ben o kadar çok koştum ki peşinden, şimdi arasam da aynı şeyler, aynı senaryo.. Zaten askeriyenin numarası yok bende, o arıyordu hep müsait zamanlarında.. Kendisi 'gerek yok sizin aramanıza ben ararım' falan diyerek hiç bizim aramamızı istemedi..

Bu sefer kabulleneceğim sanırım... : ( Hiç istemiyorum ama kabulleneceğim...

canım aranızda bir kopukluk mu vardı askeriyenin numarası nasıl sende olmaz o kafasına göre arar anlamadım.Çok şaşırdım durumunuza.Ben bırak numarayı ona ulaşabileceğim çoğu dahiliyi biliyorum ki bunları nişanlım ben sormadan söyler ben burda olucam burdan ulaşabilirsin bana diye.

canım aranızda bir kopukluk mu vardı askeriyenin numarası nasıl sende olmaz o kafasına göre arar anlamadım.Çok şaşırdım durumunuza.Ben bırak numarayı ona ulaşabileceğim çoğu dahiliyi biliyorum ki bunları nişanlım ben sormadan söyler ben burda olucam burdan ulaşabilirsin bana diye.

'Ararsınız ben burada olmam, uğraşırsınız' falan diyor.. Kendi annesinde, abisinde de yok numarası.. Haa internette var, istesem ulaşamaz mıyım, ulaşırım elbet.. Ama üstüne gitmek istemiyorum.. Çok koştum önceleri peşinden.. Şimdi de koşarım gocunmam ama askerde işte.. Kafasını şişirmek istemiyorum..

Pisipisikolog; anlayış gösteririm elbet, gösteriyorum da.. Ama benimle konuşmuyor şu 2.5 haftadır.. (3 kez falan konuştuk 2.5 haftada) Yani belki arasa, konuşsak rahatlayacağız..

Neyse.. Bugünü saymazsam kaldı 49 gün..

Gelsin artık : (

Son düzenleme:
Back
X